Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

De CUBE trekkingfiets voor dames en heren: op naar het avontuur!

Voor natuurliefhebbers of weekendfietsers die graag uitstapjes in de natuur maken, is een trekkingfiets de eerste keuze. Hiermee kan gemakkelijk over grindpaden of slingerende bospaden worden gereden. Trekkingfietsen zijn ook zeer robuust en kunnen eenvoudig worden bediend. Een CUBE trekkingfiets is zowel voor beginners als voor gevorderden een goede keuze. De fabrikant produceert deze fietsen voor dames en heren in alle leeftijdscategorieën. Zo staat niets een fietsavontuur met het hele gezin in de weg!

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

CUBE trekkingfiets brengen je overal naartoe

Trekkingfietsen zijn zo uitgerust, dat ze overal probleemloos gebruikt kunnen worden - op straat in de stad of door het park. Met een CUBE-trekkingfiets kom je bijna overal. Voor zijn fietsen gebruikt de fabrikant superlicht aluminium, wat de omgang in meerdere opzichten vereenvoudigt. Want met lichte fietsen kan niet alleen eenvoudiger worden gestuurd. Als je over een onverharde weg rijdt blijven ze ook minder vaak in zachte grond steken. CUBE trekkingfietsen of CUBE toerfietsen zijn alleskunners. Dat betekent dat deze fietsen bestand zijn tegen lichte schokken en dat ook hun banden robuust gemaakt zijn. Bovendien beschermt de lak tegen weersinvloeden en lichte krassen op het metaal. De CUBE trekkingfiets voor dames en heren is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen het juiste model. En met een motor voorzien is de CUBE trekkingfiets voor heren en dames geschikt die graag een ontspannen fietstocht willen maken. 

De CUBE trekkingfiets is ook verkrijgbaar als hybride model

Voor bijzonder ontspannen fietsen is er een trekkingfiets van CUBE, die over een elektromotor van Bosch beschikt. De compacte en krachtige motor ondersteunt de fietser tijdens het trappen. Bij lange, vermoeiende ritten kan dat zeer van pas komen. Je hoeft vooral wanneer je bergop rijdt minder hard te trappen. De elektrische trekkingfietsen van CUBE zijn als 'Hybrid' aangeduid en in de uitvoeringen als CUBE trekkingfiets voor dames alsmede als CUBE trekkingfiets voor heren verkrijgbaar. Ook dat zijn natuurlijk hoogwaardige fietsen, zoals je van het merk gewend bent. De onder de aanduiding 'Hybrid' verkochte CUBE trekkingfiets voor dames of heren heeft de elektrische motor alleen als ondersteuning. Je kunt daarmee altijd nog van sportief rijplezier genieten, zonder gebruik te hoeven maken van de motor. Maar je kunt nu ook kiezen voor een trekkingfiets van CUBE, die voor ontspanning tijdens de fietstocht zorgt. Zoals bij elke trekkingfiets van CUBE zorgen ook hier de geveerde zadelpennen en voorvorken voor bijzonder rijcomfort. Zo kom je met deze CUBE toerfietsen snel en comfortabel vooruit - binnen en buiten de stad. 

Urban bikes voor de stad

Ook in de stad, waar milieubewuste mensen steeds vaker de fiets nemen, is een trekkingfiets voor dames of heren van CUBE een uitstekende keuze. De met 'Urban' aangeduide trekkingfiets van CUBE combineert de robuustheid van een mountainbike met het prestatievermogen van een racefiets. Deze is bedoeld voor gebruik in het wegverkeer en valt op met een ingetogen, maar hoogwaardig ontwerp. Juist met het oog op duurzaamheid is een CUBE trekkingfiets voor dames en heren ideaal om milieubewust op pad te gaan. Met een trekkingfiets van CUBE kun je je overal comfortabel verplaatsen. Ook sluipweggetjes en korte routes zijn altijd mogelijk. Daar waar auto's en motoren niet kunnen rijden, heb je met een CUBE trekkingfiets voor heren en dames vrije doorgang! 

Extra stabiel en zeer toegankelijk

Natuurlijk is elke trekkingfiets van CUBE zo ontworpen, dat je gemakkelijk op- en af kunt stappen. Maar onder de aanduiding 'Easy Entry' van CUBE is er een trekkingfiets met 28 inch banden, die vooral voor senioren bedoeld is. Deze speciale CUBE trekkingfiets is voor oudere dames en heren geschikt en zorgt voor comfortabel fietsen. 

Met een trekkingfiets van CUBE hebben dames en heren uit alle leeftijdscategorieën voor elke gelegenheid de passende fiets. Op BIKE24 vind je verder nog fietsaccessoires en fietskleding, die je fietservaring nog mooier maken.