Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Garmin navigatieapparatuur voor zorgeloze fiets- & outdooravonturen

Als je tijdens een lange tocht wel eens op een landkaart naar de weg hebt gezocht, weet je hoe vermoeiend dat kan zijn. Gelukkig hebben bedrijven als Garmin speciale navigatiesystemen ontwikkeld, die het plannen van een route veel gemakkelijker maken en je precies naar je bestemming leiden. Garmin-fietscomputers maken navigatie op onbekend terrein kinderspel. Met veel technische verfijningen en extra functies geven ze ook meer informatie tijdens het fietsen. Je volgende fietstocht met een Garmin-navigatiesysteem wordt gegarandeerd een compleet nieuwe ervaring.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Garmin fiets-navigatieapparatuur - bereik je bestemming met geavanceerde GPS-technologie

Met de Edge-serie heeft Garmin-fietscomputers geïntroduceerd die zich kenmerken door hun gebruiksgemak, robuustheid en lange batterijduur. Met deze Garmin-navigatieapparaten kun je een route vooraf tot in detail plannen. Daarnaast kun je, dankzij het duidelijke display, alle relevante informatie van de Garmin-fietsnavigatie in het oog houden. De praktische Garmin-fietscomputers zijn even goede begeleiders op straat als tijdens een uitgebreide mountainbiketocht. Ook op grindwegen kun je een Garmin-fietscomputer gebruiken bij gravelbiken op onbekend terrein.

Garmin-fietsnavigatie - de Edge-toestellen in een oogopslag

Garmin biedt tal van navigatietoestellen voor gebruik op de fiets. Bijzonder populair zijn de Garmin-GPS-fietsnavigatiemodellen van de Edge-serie. Met talrijke functies en mogelijkheden overtuigen de navigatietoestellen fietsers wereldwijd. Er zijn meerdere Garmin-Edge-modellen beschikbaar. Afhankelijk van het model beschikken ze over functies zoals:

 • kaartnavigatie met GPS
 • kleurenscherm met touchdisplay
 • zonne-energie-technologie
 • talrijke online-functies
 • trainingsmodi
 • weergave van diverse data, zoals temperatuur & hoogte

Garmin Edge 1040 – het topmodel van de Garmin-navigatie-familie

De Garmin-Edge-1040-Solar-fietscomputer is het onbetwiste topmodel van de Garmin-Edge-serie. Deze Garmin-fietsnavigator brengt je ontspannen en zonder problemen naar je bestemming. De nauwkeurige multi-frequentie-ontvangst zorgt voor foutloze GPS-navigatie, ook in smalle bergdalen of tussen hoge gebouwen.

De Garmin Edge 1040 Solar-versie combineert alle belangrijke functies van een fietsnavigator met een zonnecel. Zo kun je langere tochten maken, spannendere avonturen beleven en je grenzen verleggen.

Garmin Edge 1030 Plus – de ultieme GPS-fietscomputer

Klaar voor elke tocht biedt de Garmin Edge 1030 Plus je betrouwbare navigatie op de weg, in het bos en in de bergen. Verschillende slimme functies laten je tijdens het rijden alles in het oog houden. Met een batterijduur van circa 24 uur kun je meerdaagse tochten aan. Hoogtemeter, weersinformatie, versnellingsmeter en tal van andere functies zijn bij de Garmin Edge 1030 Plus vanzelfsprekend. Op het 3,5 inch (8,89 cm) grote kleurendisplay met touch-functie kun je alle functies eenvoudig bedienen.

Garmin Edge 830 – trainen als een prof

De Garmin-Edge-830-fietsnavigator is je persoonlijke coach in zakformaat. Hij combineert foutloze en doelgerichte navigatie met talrijke trainingsfuncties. Combineer je training met eenvoudige navigatie. Training en navigatie zijn zelden zo eenvoudig geweest. Met het 2,6 inch (6,6 centimeter) grote touch- en kleurendisplay behoud je het overzicht wanneer het erop aankomt. Met verschillende slimme functies blijf je in contact met je trainingsbuddy's.

Garmin Edge 530 – verbeter je performance op wielrenfiets of MTB

Met een vooraf geïnstalleerde kaart van Europa navigeer je met de Garmin Edge 530 moeiteloos op en naast de weg. Je kunt je trainingsplan eenvoudig synchroniseren met de Garmin Edge 530 om je prestaties te verbeteren. Om het overzicht te bewaren kun je je ritten evalueren en analyseren met statistieken. Met een batterijduur tot 20 uur kom je bij intensieve trainingsritten niet aan de grenzen ervan.

Garmin Edge 130 Plus – de GPS-fietscomputer voor dagelijks gebruik

Zoek je een Garmin-navigatiesysteem dat je elke dag kunt gebruiken? Waarmee je op pad kunt, maar tegelijkertijd alles in beeld hebt op weg naar je werk? Dan is de Garmin Edge 130 Plus de juiste keuze voor jou. Navigatie-instructies met gedetailleerde aanwijzingen wijzen je de weg.  Het display van 1,8 inch (4,57 centimeter) groot toont je de noodzakelijke informatie over je rit. Met een batterijduur van ongeveer 12 uur begeleidt de Garmin Edge 130 Plus je moeiteloos de hele dag. Met de Climb-Pro-functie heb je een beter overzicht op beklimmingen en kun je je krachten verdelen.

Garmin Edge Explore – de GPS-touring-fietscomputer

Het Garmin-Edge-Explore-model is een gebruiksvriendelijke fietsnavigator met een 3 inch (7,62 cm) groot touchdisplay. In de winter kun je het display met handschoenen aan bedienen - een groot voordeel. Het geïntegreerde GPS-systeem biedt je navigatie met gedetailleerde routebeschrijvingen. Dit Edge-model is compatibel met Varia-fietsveiligheidsproducten zoals smarte fietsverlichting. Bij koppeling met een smartphone zijn extra slimme functies beschikbaar. Met de Garmin-Edge-Explore-fietscomputer staat niets je volgende fietstocht op onbekend terrein in de weg.

Garmin GPS-navigatie: uitgerust voor elk outdoor-avontuur

Garmin biedt bovendien navigatieoplossingen voor meerdaagse wandel- of trektochten. Met de gebruiksvriendelijke GPS-outdoor-navigatie van Garmin wordt niets aan het toeval overgelaten tijdens je volgende berg-, mountainbike- of skitocht. De duurzame handapparaten overtuigen met
 

 • uitstekende batterijprestaties
 • intuïtieve bediening
 • uitstekende GPS-navigatie en
 • gedetailleerd kaartmateriaal


Garmin outdoor-navigatieapparaten op een rij

 • Garmin Oregon: robuuste en energiezuinige handapparaten voor elke outdoor-activiteit
 • Garmin GPSMAP: robuuste outdoor-handapparaten met quad-helix antenne voor optimale GPS-ontvangst
 • Garmin InReach Mini: compact satelliet-communicatieapparaat
 • Garmin InReach: satellietcommunicatie en GPS-navigatieapparaat

Garmin inReach: wereldwijd bereikbaar met 2-weg satellietcommunicatie

Met Garmin InReach-satellietcommunicatie ben je wereldwijd bereikbaar, zelfs zonder mobiele telefoonontvangst. Met de compacte satellietcommunicators en GPS-navigators met InReach-technologie kun je communiceren via het Iridium-satellietnetwerk door middel van sms, live tracking en e-mail. Je kunt ook op elk moment een SOS-noodoproep met locatiegegevens naar de GEOS-alarmcentrale sturen. Dus waar je ook bent of wat je ook aan het doen bent, met Garmin-inReach ben je altijd goed beschermd.