Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Garmin - sporthorloges en fitnesshorloges voor een actieve levensstijl

Een Garmin-fitness-horloge levert je belangrijke data om je training te verbeteren en waar nodig aan te passen. Met een Garmin-sporthorloge ben je op de goede weg naar persoonlijke topprestaties. En in het dagelijks leven kunnen een regelmatige hartslag en informatie over je gezondheid geen kwaad voor een gezonde levensstijl. Bovendien maken de verfijnde designs de sportieve begeleiders geschikt voor dagelijks gebruik. Met een Garmin-fitnesshorloge houd je je sportprestaties en je gezondheid in het oog.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

De verschillende Garmin fitnesstrackers en lifestyle-horloges

In onze moderne wereld lees je op een horloge vaak veel meer af dan alleen de tijd. Horloges, zoals die van Garmin, kunnen een positieve invloed hebben op je dagelijkse leven. Of het nu is door het geruststellende feit dat je weet, hoe hoog je bloeddruk is, of door de nauwkeurige weergave van je eigen energieniveau. Bijzonder is het eenvoudige en edele design, dat je op een aangename manier kunt integreren in je eigen stijlwensen. Voor dames is daarom het Garmin-dameshorloge verkrijgbaar in verschillende designs.

Garmin vivo fitnesshorloges voor een gezonde levensstijl

  • Garmin Vivosmart
  • Garmin Vivoactive
  • Garmin Vivomove

Het Garmin-Vivosmart-fitnesshorloge is een stijlvolle Garmin fitness tracker voor een actieve levensstijl. Met zijn compacte en eenvoudige design dringt hij zich niet op, maar voorziet je toch van waardevolle informatie. Je kunt verschillende registratieprofielen kiezen voor wandelen, hardlopen, krachttraining, yoga of zwemmen. De geregistreerde gegevens worden direct naar je smartphone gestuurd, waar je ze kunt evalueren en analyseren.

De Garmin Vivoactive is een fitness-tracker met smartwatch-functies voor sporters en mensen met een actieve lifestyle. Uiteraard ondersteunt hij de registratie van alle gangbare lichaams- en GPS-data. Hij combineert deze ook met functies zoals bellen, SMS, e-mails en sociale media. Bij gebruik van GPS-functies gaat de batterij van de Garmin Vivoactive ongeveer 10 uur mee voor je hem weer moet opladen. In display-only-modus kun je rekenen op ongeveer drie weken aan batterijduur.

Ben je op zoek naar een Garmin-sporthorloge dat ook stijlvol is? Dan is de Garmin Vivomove iets voor jou. Het is een eenvoudige fitness-tracker in een analoog horloge-design met een batterijduur van een jaar. Een stappenteller en inactiviteitsteller zijn In het horloge geïntegreerd en je slaap kan worden bewaakt.

De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, die perfect zijn voor zowel mannen als vrouwen. 

Altijd je hardlooptraining in het oog met het Enduro hardloophorloge

Een Garmin-hardloophorloge is je perfecte partner. Of het nu gaat om een korte run na een drukke dag op het werk of een zwaarbevochten marathon. Dankzij het grote assortiment kun je een Garmin hardloophorloge krijgen voor beginners tot een high-performance model.

De Garmin-Enduro-hardloophorloges zijn smartwatches voor duursporters. Deze ultra-performance-GPS-smartwatch is zo ontworpen dat je afstanden van 100 km en meer kunt halen. De nieuwste opnametechnologieën, sensorfuncties en smart-features maken dit horloge tot je ideale metgezel voor lange sportsessies.

Flexibel sporten met de Garmin multisporthorloges

Niet iedereen richt zich bij het sporten op één discipline. Garmin-multisporthorloges hebben normale functies, zoals GPS en het verzamelen van gezondheidsgegevens. Door hun flexibiliteit is het gemakkelijk om tussen verschillende disciplines te wisselen. Dat is bijvoorbeeld belangrijk bij een triatlon, om kostbare seconden te besparen, maar ook als je je horloge zowel voor hardlopen als voor fietsen wilt gebruiken. Of voor zwemmen en andere sporten. Bovendien zijn de modellen uit deze serie ook schok- en waterbestendig, zodat ze elke uitdaging aankunnen.

Met het robuuste Garmin-Fenix-Solar-multisporthorloge kun je elke uitdaging tijdens het sporten of bij diverse outdoor-activiteiten aan. Het krasbestendige oppervlak van het horloge maakt gebruik van zonne-energie om de batterijduur te verlengen, voor nog meer trainingsfuncties en sport-apps. Ook de sensoren voor gezondheidsbewaking kunnen langer data registreren.

De Garmin Epix is de premium GPS-multisport-smartwatch met een schitterend AMOLED-display. Dit multisporthorloge biedt je alle nodige functies om in het dagelijks leven en tijdens topsportprestaties altijd alles in het oog te houden. Met een batterijlevensduur tot wel zestien dagen en meer dan zestig sport-apps zijn er geen grenzen aan je avonturen.