Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Neversecond – sportvoeding die wetenschappelijk is ontwikkeld

Door atleten voor atleten - Neversecond werd in 2020 opgericht door vier ervaren duursporters. Hun ambitieuze missie: op performance gerichte sportvoeding aanbieden met recepturen gebaseerd op wetenschappelijke studies. Van energy-gel en energiereep tot sportdranken en eiwitshakes, Neversecond biedt het complete pakket geavanceerde sportvoeding dat je uithoudingsvermogen, performance en regeneratie naar een nieuw niveau tilt.

Verder lezen

Het succesverhaal achter Neversecond-sportvoeding

Als zelfs profwielrenners, die meedoen aan de grootste wedstrijden ter wereld, zweren bij een product, dan moet het wel goed zijn. Neversecond heeft dit bewijs van kwaliteit voor het tweede jaar op rij geleverd: nadat de Nederlandse ploeg Jumbo-Visma in 2022 al reed met de sportvoeding van de Amerikaanse fabrikant, is de Amerikaanse ploeg EF Education-EasyPost een van de partners in het seizoen 2023. In slechts een paar jaar tijd heeft Neversecond zichzelf naar de top van sportvoedingsaanbieders in de duursport gekatapulteerd - een indrukwekkend verhaal.

Neversecond is immers pas opgericht in 2020, maar door de innovatieve combinatie van wetenschappelijk onderzoek en praktische toepassing zijn de vier oprichters erin geslaagd, producten te ontwikkelen die zeer populair zijn in verschillende sporttakken, zoals hardlopen, wielrennen en zwemmen - en zijn zo uitgegroeid tot een marktleider. Bijzondere nadruk wordt gelegd op de kwaliteit van de ingrediënten, transparantie in de productie en bewijs van de effectiviteit van de producten door middel van klinische studies.

Het portfolio van Neversecond – van energy-gel tot proteïne-drank

Het assortiment van Neversecond omvat een breed assortiment aan voedingssupplementen en sportvoeding. Hieronder vallen energierepen, eiwitshakes, elektrolytdranken en energie-gels. Elk product is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van duursporters te voldoen en een optimale voedingswaarde te garanderen voor, tijdens en na de training of wedstrijd.

Het Neversecond-assortiment is onderverdeeld in de volgende segmenten:

  • Neversecond gels: Neversecond-energy-gels zijn meer een dikke vloeistof dan een gel. Ze hebben een milde smaak en leveren 30 gram snel absorberende energie met behulp van een goed verdragen 2:1-koolhydraatmengsel van maltodextrine en fructose.
  • Neversecond repen: Neversecond-energierepen zijn ontworpen om snel en efficiënt koolhydraten te leveren. Om dit te bereiken heeft de reep zo min mogelijk vet, eiwit en vezels.
  • Neversecond sportdranken: het hoogstnodige - en zo efficiënt mogelijk. Dat is de aanpak van de drankmixen van Neversecond. Deze bevatten slechts vier ingrediënten - maltodextrine, fructose, natrium en natuurlijk aroma - en zijn daarom bijzonder verdraagbaar.
  • Neversecond eiwitshakes: de drinkpoeders van Neversecond zijn ideaal voor herstel na een training of wedstrijd: de P30 Protein Recovery Mix bevat 30 gram wei-eiwitisolaat, een van de hoogwaardigste eiwitten op de markt.

Sportvoeding van Neversecond is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen

Een belangrijk kenmerk van Neversecond is de wetenschappelijke benadering die je in alle fasen van de productontwikkeling terugziet. De recepturen zijn gebaseerd op de nieuwste bevindingen van de voedings- en sportwetenschap om maximale effectiviteit te garanderen. Daarnaast vertrouwt Neversecond op natuurlijke ingrediënten. Een ander onderscheidend kenmerk is de hoge mate van transparantie: alle ingrediënten en hun werkingsmechanismen worden openlijk gecommuniceerd en geverifieerd door onafhankelijke tests.

Neversecond-sportvoeding online in de BIKE24-webshop kopen

Als je op zoek bent naar wetenschappelijk verantwoorde sportvoeding, moet je het Neversecond-assortiment bij BIKE24 eens goed bekijken. Van Neversecond gel en proteïne-shake tot speciaal ontwikkelde herstelproducten, Neversecond biedt een breed scala aan sportvoeding die is afgestemd op de behoeften van duursporters. Het merk overtuigt met zijn hoge kwaliteitsnormen, wetenschappelijke aanpak en talrijke referenties - onder andere uit de professionele wielersport.

Overigens: naast sportvoeding zijn er ook praktische trainingsaccessoires, zoals de Neversecond-drinkfles.