Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

VAUDE fietstassen: duurzame fietstassen Made in Germany

Hecht je waarde aan hoge kwaliteit en milieubescherming? Dan zijn VAUDE-fietstassen echt iets voor jou! Het Duitse bedrijf VAUDE heeft zich tot taak gesteld, functionele en duurzame outdoor-uitrustingen te produceren met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Of het nu voor sport of vrije tijd is - fietsers waarderen de fietstassen en rugzakken van VAUDE. En niet alleen omdat ze van hoge kwaliteit en duurzaam zijn - ze zien er ook nog eens goed uit. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier meer over VAUDE-fietstassen.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

VAUDE: het duurzaamste merk van Duitsland

VAUDE, een familiebedrijf gevestigd in Tettnang aan het Bodenmeer, zet zich al sinds veertig jaar in voor de productie van duurzame outdoor-kleding en -producten. Opgericht in 1974 door Albrecht von Dewitz, heeft VAUDE zich ontwikkeld tot een van de topmerken in de Europese outdoor-wereld. Tegenwoordig leidt de dochter van de oprichter, Antje von Dewitz, het bedrijf met passie en toewijding.

Made in Germany: meer dan alleen een bewijs van herkomst

Onder het label "Made in Germany" produceert VAUDE verschillende tassen die speciaal zijn ontworpen voor fietsers. Elke VAUDE-fietstas is een bewijs van ecologische uitmuntendheid, gecertificeerd volgens de strenge Europese milieunorm EMAS - en 100 procent klimaatneutraal geproduceerd. In een opmerkelijke toewijding aan duurzaamheid houdt het bedrijf het elektriciteitsverbruik in de productie bewust laag en minimaliseert het afval daar waar dit mogelijk is. De sleutel tot dit succes is de eigen upcycling-werkplaats van het bedrijf, waar zoveel mogelijk materiaalresten worden hergebruikt. VAUDE compenseert onvermijdelijke emissies via het myClimate-programma en onderstreept daarmee haar inzet voor een verantwoorde omgang met ons milieu. 

Focus op milieu en kwaliteit met duurzame en hoogwaardige VAUDE-fietstassen

Ongeveer honderd toegewijde werknemers van VAUDE zetten hun vakmanschap in een hoogfrequent lasproces in, om fietstassen en rugzakken van de hoogste kwaliteit te produceren. Deze tassen zijn volledig waterdicht en worden gemaakt van zeildoek dat 100 procent PVC-vrij is - een duidelijk statement van milieubewustzijn en kwaliteit.

Alle producten worden onderworpen aan een zorgvuldige kwaliteitscontrole en daarom hebben alle VAUDE fietstassen en rugzakken een garantie van vijf jaar. VAUDE's uitmuntende vakmanschap, toewijding aan duurzaamheid en eersteklas arbeidsomstandigheden bij de productie maken VAUDE producten tot ver buiten de landsgrenzen een favoriet.

Fietstas VAUDE voor elk fietsavontuur

Wat voor fietstocht je ook wilt maken, VAUDE heeft de perfecte fietstas voor jou! In het assortiment vind je een indrukwekkende reeks fietstassen met verschillende bevestigingssystemen.

  • VAUDE bagagedragertassen: VAUDE fietstassen voor op de bagagedrager zijn een echt opbergwonder en zijn even geschikt voor fietstochten als voor dagelijks gebruik. De fietstassen voor voorop zijn echt geweldig, vooral bij langere fietstochten. Ze zorgen niet alleen voor een betere rijdynamiek, maar optimaliseren ook het zwaartepunt van de fiets. De City-modellen hebben ook geïntegreerde, waterdichte laptopvakken, zodat je elektrische apparaten veilig zijn beschermd.
  • VAUDE zadeltassen: Met VAUDE zadeltassen laat je bagage zich als vanzelf organiseren! Of het nu om een racefiets, mountainbike of stadsfiets gaat, deze tassen passen aan elk zadel. Afhankelijk van het model bieden ze meer of minder ruimte, maar er is altijd genoeg plaats voor een reservebinnenband, reparatieset en een multitool.
  • VAUDE stuurtassen: Of het nu om een fietstocht gaat of een city-trip - met stuurtassen van VAUDE  heb je altijd alles bij de hand wat je nodig hebt, zoals je geld, mobiele telefoon, camera of sleutels. Veel van de modellen kun je met behulp van een schouderriem ook gemakkelijk omvormen tot een heup- of schoudertas.

Bij BIKE24 vind je VAUDE fietstassen, accessoires & meer

Ontdek de verscheidenheid aan VAUDE-fietstassen in onze shop. Om op alle eventualiteiten voorbereid te zijn, vind je bij BIKE24 ook multifunctioneel gereedschap, luchtpompen en andere accessoires voor je fiets. Je doet ook iets goeds voor het milieu: alle producten die je bestelt, worden in één pakket bij je thuisbezorgd. Dit bespaart niet alleen tijd en stress, maar ook verpakkingsafval. Dus kom op, niets staat je volgende fietstocht nog in de weg!