Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
Gratis en eenvoudig retour

Prijsgarantie

Informatie over de BIKE24-prijsgarantie

Zie je een artikel dat goedkoper is bij een ander internetpostorderbedrijf dan bij Bike24? Dan betaal je bij ons dezelfde prijs! Dit geldt voor alle artikelen die zijn gemarkeerd met het prijsgarantielogo.

Vermeld ons per contactformulier :

  • de naam en de website van de aanbieder
  • evt. een link naar de aanbieding
  • de exacte artikelnaam
  • de specifieke gewenste variant van het artikel
  • de verkoopprijs van het artikel

U vindt ons contactformulier hier. Wij nemen dan contact met je op.

 

Vereisten voor het gebruik van de prijsgarantie

De prijsgarantie kan alleen bij de aankoop worden geclaimd, niet achteraf. Hij kan alleen worden gebruikt door particuliere klanten. De handelaar van de vergelijking moet uit Duitsland komen, commercieel actief zijn en een internetpostorderbedrijf zijn. Het artikel van de handelaar van de vergelijking moet nieuw en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Volumekortingen of andere kortingen of vouchers die individueel aan de klant worden aangeboden, worden voor het vergelijkingsartikel niet in aanmerking genomen. Alleen in de handel verkrijgbare volumes kunnen worden gekocht. Het artikel moet beschikbaar zijn voor onmiddellijke levering bij de handelaar van de vergelijking op de dag dat de prijsgarantie wordt geclaimd. De mogelijkheid voor levering moet direct op de website van de handelaar van de vergelijking worden weergegeven. De beschikbaarheid voor de specifiek gewenste variant van het artikel moet worden gegeven. Voor een shirt bijvoorbeeld betekent dit de kleur en de specifieke maat. De prijsgarantie heeft betrekking op de specifieke variant van het artikel - bv. het gele shirt in maat M.

De verzendkosten die de handelaar van de vergelijking zou moeten maken zijn in de berekening opgenomen. De betaalmethodes zijn beperkt tot die welke door de handelaar van de vergelijking worden aangeboden.

De prijsgarantie geldt niet voor aanbiedingen op veilingwebsites, refurbished shops of websites die kortingscodes en vouchers verstrekken en voor de betalingswijzen financiering en leasing.

Bij leveringen in het buitenland moet in sommige gevallen de btw van het land van levering worden berekend, wat tot prijsverschillen kan leiden. De prijsgarantie geldt alleen voor de waarde van de onderliggende verkoopprijs exclusief btw. Verschillen die uitsluitend voortvloeien uit de berekening van de btw vallen niet onder de prijsgarantie.

Klantenservice