Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Prijsgarantie

Informatie over de BIKE24-prijsgarantie

Zie je een artikel dat goedkoper is bij een ander internetpostorderbedrijf dan bij Bike24? Dan betaal je bij ons dezelfde prijs! Dit geldt voor alle artikelen die zijn gemarkeerd met het prijsgarantielogo.

Vermeld ons per contactformulier :

  • de naam en de website van de aanbieder
  • evt. een link naar de aanbieding
  • de exacte artikelnaam
  • de specifieke gewenste variant van het artikel
  • de verkoopprijs van het artikel
  • land van levering

Je vindt ons contactformulier hier. We nemen dan contact met je op.

 

Vereisten voor het gebruik van de prijsgarantie

De prijsgarantie kan alleen bij de aankoop worden geclaimd, niet achteraf. Hij kan alleen worden gebruikt door particuliere klanten. De handelaar van de vergelijking moet in de Europese Unie gevestigd zijn, commercieel actief zijn en een internetpostorderbedrijf zijn. Bovendien mag de concurrent geen faillissement hebben aangevraagd. Het artikel van de handelaar van de vergelijking moet nieuw en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Volumekortingen of andere kortingen of vouchers die individueel aan de klant worden aangeboden, worden voor het vergelijkingsartikel niet in aanmerking genomen. Alleen in de handel verkrijgbare volumes kunnen worden gekocht. Het artikel moet beschikbaar zijn voor onmiddellijke levering bij de handelaar van de vergelijking op de dag dat de prijsgarantie wordt geclaimd. De mogelijkheid voor levering moet direct op de website van de handelaar van de vergelijking worden weergegeven. De beschikbaarheid voor de specifiek gewenste variant van het artikel moet worden gegeven. Voor een shirt bijvoorbeeld betekent dit de kleur en de specifieke maat. De prijsgarantie heeft betrekking op de specifieke variant van het artikel - bv. het gele shirt in maat M.

Bij bestellingen met levering naar een EU-land, waarbij de Prijsgarantie is toegepast, zijn de verzendkosten die BIKE24 in rekening zou brengen voor het/de gewenste artikel(en) van toepassing.

De prijsgarantie geldt niet voor aanbiedingen op veilingwebsites, refurbished shops, winkels waar registratie vereist is om toegang te krijgen tot de aanbiedingen of websites die kortingscodes en vouchers verstrekken en voor de betalingswijzen financiering en leasing.

Bij leveringen in het buitenland moet in sommige gevallen de btw van het land van levering worden berekend, wat tot prijsverschillen kan leiden. De prijsgarantie geldt alleen voor de waarde van de onderliggende verkoopprijs exclusief btw. Verschillen die uitsluitend voortvloeien uit de berekening van de btw vallen niet onder de prijsgarantie.

Klantenservice