Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Fietsen gemakkelijk online kopen

Fietsen is gezond, vermindert de dagelijkse stress in een mum van tijd en is bovendien een bijzonder milieuvriendelijk en modern vervoermiddel voor in de stad, op het platteland en off-road: op de BIKE24 online shop vind je de juiste fiets voor jou. Ons assortiment omvat fietsen van gerenommeerde fabrikanten voor de meest uiteenlopende eisen. Van kinderfietsen tot praktische stadsfietsen en high-end fietsen, je kunt gemakkelijk de fiets kopen die bij je past. Dankzij het ruime assortiment dames- en herenfietsen komen zelfs individuele en ongewone fietswensen uit. Verder lezen

Onze topsellers

Merken en thema's

Als dat niet genoeg voor je is: bij BIKE24 heb je ook de mogelijkheid om een 'custom made'-fiets te kopen. Op basis van de aangeboden framemodellen stellen we je fiets helemaal naar jouw wensen samen. Onze klantenservice zal je helpen.

Online een fiets kopen - kan dat eigenlijk wel?

Je vindt het idee om je fiets online te kopen misschien vreemd - de maat moet namelijk passen en de rijervaring moet kloppen. Maak je geen zorgen: je kunt de juiste framemaat voor je fiets gemakkelijk zelf bepalen met behulp van onze instructies. Zo kun je er zeker van zijn dat je fiets perfect bij jou past. Na je bestelling verzorgen we het grootste deel van de montage voor je en maken we zo nodig ook enkele proefritten totdat alles past. Pas nadat we je fiets grondig hebben gecontroleerd, wordt hij veilig en binnen korte tijd direct bij je afgeleverd. Dankzij onze voorbereidingen is het thuis in elkaar zetten van de fiets dan ook heel eenvoudig. Er zijn nog maar een paar dingen die je zelf moet doen, en dat kan snel.

Fietsen kopen voor dames en heren voor alle eisen en toepassingen

Of je nu boodschappen doet met je trekking- of stadsfiets, traint met je sportfiets of prachtige routes verkent met je mountainbike: fietsen houdt je fit, zowel in lichaam als geest: Verheug je op ontspanning, stressvermindering en beweging in het dagelijks leven. Een fiets kopen is dus een investering in je gezondheid - afgezien van het feit dat je geen last hebt van files en het zoeken naar een parkeerplaats.

Ook voor natuurliefhebbers en milieubewuste mensen is het de moeite waard een fiets te kopen. Geen enkel modern vervoermiddel combineert klimaatbescherming en praktische voordelen zo goed. Ook ritten over bos- en grindpaden op een crossfiets of trekkingfiets zorgen voor prachtige natuurervaringen op de fiets.

Wedstrijdtraining op een racefiets of uitdagende veldsporten op een cyclocross fiets of gravelfiets zorgen bovendien voor nieuwe avonturen en verleggen je grenzen.

BIKE24 biedt ook het ideale startpunt voor ontluikende helden op twee wielen, met een verscheidenheid aan hoogwaardige en stijlvolle kinderfietsen voor meisjes en jongens.

Natuurlijk kun je in de BIKE24 online shop ook de juiste accessoires vinden - het beste kun je ze meteen bestellen als je je fiets koopt.

Hoe vind ik online de juiste fiets?

Damesfiets, herenfiets, stadsfiets of e-bike?

Dankzij onze filters kun je gemakkelijk het juiste model vinden. Het belangrijkste is dat je fiets de juiste framemaat heeft.

Het beoogde gebruik speelt ook een grote rol, omdat de geometrie van het frame, de zitpositie en de uitrusting daarop moeten worden afgestemd. Bijvoorbeeld ...

  • ... vrouwenfietsen hebben vaak een frame met een lagere bovenbuis, wat het opstappen vergemakkelijkt, terwijl bij mannenfietsen diamantframes worden gebruikt - maar het gaat natuurlijk om persoonlijke voorkeur.
  • ... een stadsfiets zorgt voor een rechtere zithouding met minder belasting van de armen, terwijl een racefiets is ontworpen voor de best mogelijke vermogensafgifte.
  • ... mountainbikes zijn uitgerust met verende vorken en banden met grof profiel, zodat ze bestand zijn tegen avontuurlijke tochten, terwijl een lichtgewicht fiets met verlichting en een bagagedrager meer geschikt is voor dagelijks gebruik.

Vraag je dus voordat je je fiets koopt af waar, hoe vaak en hoe lang je erop gaat rijden. Bij BIKE24 kun je altijd precies de fiets kopen die voor jouw doeleinden geschikt is.