Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

On Running hardloopschoenen voor dames en heren - de hardlooprevolutie

Het verhaal van het hardloopmerk On Running begon met een paar trainingsschoenen en kleine stukken tuinslang die Oliver Bernhard op zijn zolen plakte. Daarmee voelde hardlopen aan als lopen op wolken. Oliver Bernhard nam de getunede schoenen mee naar zijn vrienden David Allemann en Caspar Coppetti. Na succesvolle testruns met het prototype werden de legendarische On Running schoenen geboren. De drie oprichters van het bedrijf patenteerden het revolutionaire idee wereldwijd als On Cloud technologie. Loop als op wolken met On Running hardloopschoenen.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Innovatief & uniek - On Running hardloopschoenen & -kleding

Tegenwoordig heeft het bedrijf met succes de concurrentie het hoofd geboden en is het niet alleen in Europa te vinden, maar ook in de VS, Japan, Brazilië en Australië. En het einde van het Zwitserse merk is nog lang niet in zicht. On Running verkoopt zijn aantrekkelijke On Cloud dames- en On Cloud herencollecties wereldwijd. Of het nu gaat om klassiekers als de On Running Cloud, On Running sneakers of avontuurlijke Trailrunning en On Running wandelschoenen als de Cloudrock - je vindt hier gegarandeerd de juiste On Running schoenen voor dames en heren.

Wat On Running schoenen voor dames en heren bijzonder maakt

On Cloud hardloopschoenen voor dames en heren passen zich perfect aan je voet aan. Samengesteld uit driedimensionale, flexibele schuimkamers zorgt de zool van de On Cloud schoenen voor een onbeschrijflijk hardloopgevoel alsof je op wolken loopt en inspireert je tot uitstekende trainingen en wedstrijdsuccessen. Je voet wordt optimaal beschermd door de demping. De schuimvulling past zich aan je loopstijl aan en kan helpen de spieren te activeren. On Running hardloopschoenen kunnen zo de kans op blessures minimaliseren en zorgen voor een sneller herstel na het sporten.

Spierpijn? Geen sprake van. Studies hebben aangetoond dat hardlopers die On Cloud schoenen dragen lagere lactaatwaarden in hun bloed hebben dan hardlopers zonder de gepatenteerde technologie. Als atleet ben je na een korte hersteltijd meteen weer klaar voor de volgende uitdaging. Maar er zijn ook geschikte schoenen en On Running kleding voor dames en heren met kleinere ambities, zoals On Running wandelschoenen en On Running sneakers.

On Cloud – On Running hardloopschoenen voor dames

Ervaar grenzeloze vrijheid tijdens je trainingen dankzij de On Cloud damesschoenen. Voor kortere runs vertrouw je op de Cloud X damesschoenen van On Running, die gemaakt zijn van geweven stof. Op asfalt of andere harde oppervlakken helpen ze je voet, af te rollen – en nieuwe snelheidsrecords te vestigen. Zijn lange duurlopen jouw ding? Dan zijn de On Running Cloudflow hardloopschoenen perfect voor jou.

Probeer voor avontuurlijke trails de On Cloud Waterproof voor dames, de Cloudventure of de Cloudridge. Als je niet zeker weet welke discipline je wilt kiezen, kun je gaan voor de allrounder On Cloud. Het maakt echter niet uit wat je kiest: met On Running schoenen voor dames begin je gemotiveerd aan je training. Zoek je een dagelijkse begeleider? Kijk dan eens naar de On Running sneakers.

On Cloud schoenen voor dames en heren

On Cloud – On Running hardloopschoenen voor heren

Met On Running hardloopschoenen lever je de beste prestaties in wedstrijden en in elke trainingssituatie. Voor zwaardere hardlopers is er de speciale Cloudstratus, die je gewicht gelijkmatig verdeelt: de On Running schoen is perfect geschikt voor marathons of halve marathons, maar ook voor korte trainingslopen. Lange duurlopen op hardere ondergronden zoals asfalt kun je prima doen met de Cloudflyer. De On Running hardloopschoen voor heren is ook geschikt voor alle sporters die een breder ontwerp willen. Hij ondersteunt je diepe spieren bij het neerkomen en afduwen.

Bij een hoge snelheid is de On Cloudsurfer je perfecte metgezel. De On schoenen zijn bijzonder robuust en responsief - ideaal voor uitdagende omstandigheden. Geef je de voorkeur aan kortere afstanden? De Cloud X voor heren is ontworpen voor korte runs en gecombineerde trainingen.