Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Fietsaccessoires voor je grootste passie

De wind in je gezicht, de zon op je huid, gele koolzaadvelden, aromatische bossen. Dit kun je allemaal op de fiets beleven. Maar om optimaal van je tocht te kunnen genieten, heb je niet alleen een fiets nodig die bij je past, maar ook de juiste fietsaccessoires. Veiligheid, betere prestaties en comfort zijn enkele aspecten waarop fietsaccessoires een grote invloed hebben. Alles wat je nodig hebt voor dagelijks of professioneel fietsen vind je in de BIKE24 online shop. Veel plezier bij het zoeken naar en ontdekken van de belangrijkste gadgets voor je fiets! Verder lezen

Onze topsellers

Merken en thema's

Veiligheid gaat voor alles: beschermende accessoires voor je fiets en jezelf

Hoe vaak of zelden je ook op de fiets stapt, een basisuitrusting fietsaccessoires is essentieel voor je veiligheid. Dit geldt zowel voor volwassenen als voor kinderen. Een fietshelm, een bel en stevige spatborden zijn bijvoorbeeld basics voor elke dagelijkse fietser. Let er bij het kopen van beschermingsaccessoires op dat ze precies bij jou en je fiets passen. Dit is de enige manier om je veiligheid te garanderen. Natuurlijk is ook een hoogwaardig fietsslot essentieel - alleen hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je fiets zo goed mogelijk beschermd is tegen diefstal.

Als je regelmatig fietst of zelfs aan wielrennen doet, worden aanvullende zaken als beschermers of brillen relevant. Ze beschermen je ook op uitdagende routes of bij slecht weer. Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar in kindermaten als je kind al meegaat op de tour. In het dagelijkse gezinsleven vergemakkelijken kinderzitjes, aanhangers en bagagedragers je dagelijkse woon-werkverkeer. Je vindt dit alles en nog veel meer fietsaccessoires in de BIKE24 online shop.

Fietsaccessoires voor prestatieverbetering en trainingsoptimalisatie

Hoger, sneller, verder? Veel racefietsers rusten hun fiets uit met accessoires waarmee ze hun prestaties kunnen meten en consequent verbeteren. Op basis van je individuele ambities beslis je welke fietsgadgets voor jou geschikt zijn en je de grootste prestatieverhoging zullen geven. Zo haal je het meeste uit je training - buiten of thuis. Laat je inspireren en ontdek fietsaccessoires zoals de volgende in de BIKE24 online Shop:

Met fietscomputers, kracht- en vermogensmeters en soortgelijke fietsaccessoires kun je je prestaties in de gaten houden en evalueren. Gebruik hartslagmeters en sporthorloges om je hartslag en hersteltijd in de gaten te houden om je training zo effectief mogelijk te maken. Met fitnessapparatuur zoals hometrainers of spierstimulatieapparaten kun je thuis effectief trainen - ongeacht wind en weer en op elk moment van de dag. Zo kun je consequent trainen in zomer en winter.

Fietsaccessoires voor meer functionaliteit en comfort

De meeste fietsaccessoires zijn ontworpen om je tijdens het fietsen extra comfort te bieden. Dit betekent dat je gemakkelijk langere en ruigere routes kunt aanpakken, iets kunt drinken op warme dagen en comfortabel alles kunt meenemen wat je onderweg nodig hebt. Drinkflessen en flessenhouders, rugzakken, drinksystemen en tassen zijn slechts enkele voorbeelden. Dit accessoire voor je fiets opent meer mogelijkheden om nieuwe uitdagingen met je fiets aan te gaan en je grenzen te verkennen.

Zodat je je fiets ook op reis kunt meenemen, heeft de BIKE24 shop fietsaccessoires om je fiets te vervoeren. Vervoer je fiets bijvoorbeeld gemakkelijk met de auto en gebruik hoezen om ervoor te zorgen dat je fiets ongeschonden aankomt. Je kunt je fiets ook veilig thuis stallen dankzij fietsopbergaccessoires, bijvoorbeeld onder een fietshoes of onder een fietszeil ('fietsgarage'). Zijn er reparaties of onderhoudswerkzaamheden te verrichten? Hiervoor vind je in de winkel montagestandaarden die je de klus veel gemakkelijker maken.

Bovenal moeten goede fietsaccessoires je in staat stellen om maximaal te genieten van je fietstour. Met een geschikt navigatieapparaat kun je ervoor zorgen dat je je altijd goed oriënteert, hoe lang de route ook is. Met een helmcamera of action cam kun je de mooiste momenten vastleggen en delen met vrienden en je community. Lucht- en patroonpompen zorgen ervoor dat je ook onderweg niet zonder lucht komt te zitten.

Online fietsaccessoires kopen: eenvoudig en zonder risico

Vergelijk op je gemak de hoogwaardige, nuttige fietsaccessoires in de BIKE24 online shop en laat je fietsaccessoires direct thuisbezorgen. Als iets niet past of niet aan je verwachtingen voldoet, kun je de artikelen gemakkelijk terugsturen - zodat je geen risico's neemt.