Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

SIGMA SPORT - fietscomputers, verlichtingssystemen en wearables voor gepassioneerde sporters

SIGMA SPORT staat voor passie voor sport en technologie. Dit is niet alleen zichtbaar in de fietssector, maar ook in de gespecialiseerde sportsector en in fitnessstudio's, waar je steeds meer producten van SIGMA SPORT kunt vinden. Van fietscomputers en verlichtingssystemen tot wearables voor fitness en professionele sporten, hier vind je alles voor je actieve levensstijl.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

SIGMA ROX SERIES - professionele SIGMA fietscomputers die aan de hoogste eisen voldoen

De SIGMA ROX-serie biedt elke ambitieuze hobbyrijder en professionele sporter de juiste uitrusting. De GPS-fietscomputers van SIGMA zijn bijzonder eenvoudig te installeren en te bedienen. De vooraf ingestelde sportprofielen, de GPS-track-navigatie en talrijke andere features maken de SIGMA-fietscomputers tot de perfecte metgezel.

SIGMA fietsverlichting, fietscomputer en sporthorloges - getest en goedgekeurd!

En alle andere SIGMA-fietscomputers, verlichtingssystemen en sporthorloges van SIGMA SPORT zijn zeker zo goed. Want het merk SIGMA SPORT staat van oudsher voor technologie MADE IN GERMANY. De producten worden ontwikkeld volgens de nieuwste technologie, zodat ze optimaal functioneren en dus meer plezier bieden bij het sporten.

SIGMA SPORT – AURA 80

Perfecte veiligheid met fietsverlichting van SIGMA SPORT

Stiftung Warentest heeft voor- en achterlichten getest. Drie SIGMA fietslampen waren daarbij overtuigend. Het BLAZE-achterremlicht van SIGMA was de testwinnaar in de categorie achterlichten. Het heldere en duurzame licht is uitgerust met een remlichtfunctie, die samen met de geïntegreerde helderheidssensor meer veiligheid en comfort op de fiets brengt. Een geïntegreerde versnellingssensor detecteert het remproces van de rijder en geeft dit door aan andere weggebruikers.

De koplampen SIGMA AURA 80 USB en AURA 35 USB werden beoordeeld als "GOED" en de AURA 35 werd uitgeroepen tot prijs-prestatie-winnaar. Met een bereik van maar liefst 90 meter is de AURA 80 niet alleen in het stadsverkeer een veilige metgezel. Dankzij de nauwkeurige indicatoren aan de bovenkant heeft de bestuurder altijd een exact zicht op de resterende batterijstatus en de ingestelde lichtmodus. De Light Guide aan de zijkant zorgt voor zijdelingse zichtbaarheid en dus voor nog meer veiligheid. Met een lichtbereik van 45 meter en een brandtijd tot vijftien uur is de compacte AURA 35 USB een uitstekend alternatief voor in de stad of op weg naar je werk.

SIGMA ID.SERIES - sportieve partners aan je pols

En SIGMA SPORT heeft ook iets in petto voor gepassioneerde hardlopers en triatleten. De iD-serie - iD.FREE, iD.GO, iD.RUN en iD.TREE - biedt zowel recreatieve atleten als professionele marathonlopers of Ironman-fanaten een uitgebreide reeks features. Van snelheids- en afstandsmeting tot hartslagmeting om de pols en trainingsanalyse na het hardlopen - de wearables van SIGMA SPORT zijn de perfecte trainingspartner.

SIGMA SPORT – fietscomputers, verlichting en wearables voor gepassioneerde sporters