Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Feedback Sports montagestandaard - hoogwaardige fietsaccessoires uit de VS voor je werkplaats

Feedback Sports heeft zijn hoofdkantoor in de VS. In Golden Colorado wordt sinds 2004 een uitgebreid portfolio van professionele fietsreparatiestandaarden, fietsgereedschap, fietsenrekken en moderne fietstrainingsapparatuur geproduceerd. Enthousiaste fietsers, wielrenners en ervaren monteurs onwikkelen de producten van Feedback Sports met veel passie.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Feedback Sports montagestandaard - wereldwijd populair in verschillende disciplines

Feedback Sports montagestandaarden worden onder andere gebruikt bij de Tour de France, wereldkampioenschappen en wedstrijden op het hoogste niveau. In de verschillende disciplines van de wielersport zijn ze de eerste keuze voor veeleisende wielrenners en mecaniciens wereldwijd. Daarbij maakt het niet uit of de Feedback Sports fietsstandaarden bij een downhill race, een enduro evenement, een racefiets evenement of een fietsfestival worden gebruikt. De Feedback Sports standaarden overtuigen namelijk door hun onvergelijkbare kwaliteit en zinvolle details. Het bedrijf heeft bijzondere nadruk gelegd op handige afmetingen en transporteerbaarheid. Ook de duurzaamheid van het product is belangrijk. De functionaliteit blijft altijd intact, zelfs als je je Feedback fietsstandaard tijdens evenementen regelmatig monteert en demonteert!

Feedback Sportieve klantenservice als recept voor succes

Klantenservice speelt een centrale rol bij Feedback Sports. Het gaat niet alleen om het verhelpen van problemen, maar ook om het winnen van waardevolle inzichten. De productontwikkeling van Feedback Sports is sterk gericht op feedback van klanten. Met deze methode garanderen ze dat de klantervaring voortdurend wordt verbeterd.

Het uitgebreide assortiment van Feedback Sports

Feedback Sports heeft naam gemaakt met zijn fietsstandaarden. Naast deze montagestandaarden biedt Feedback Sports ook andere fietsaccessoires aan:

  • Feedback Sports montagestandaarden
  • Feedback Sports gereedschapshouders
  • Feedback Sports centreerstandaarden
  • Feedback Sports fietsgereedschap
  • Feedback Sports trainingsuitrusting & roltrainers

De focus van Feedback Sports ligt op montagestandaards. Talrijke modellen vanaf ongeveer 50 euro maken het mogelijk om zelfs met een krap budget de wereld van de reparatiestandaarden te ontdekken.

Feedback Sports trainingsuitrusting en roltrainers

Wanneer het buiten koud en guur wordt, trainen veel fietsers binnen op roltrainers. Deze training is effectief en tegelijkertijd voorkom je dat je nat of ziek wordt. Feedback Sports biedt hiervoor verschillende soorten roltrainers aan. Er staat dus niets in de weg van je indoor training met Feedback Sports.

Feedback Sports muurbeugels - meer ruimte in huis en garage

Staan je fietsen in de gang en kun je niet bij de kastjes in de garage? Dan is een Feedback Sports muurbeugel de perfecte oplossing. De muurbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt je fietsen zowel aan het frame als aan het voor- of achterwiel ophangen. Zo win je kostbare ruimte en garandeer je bovendien dat je fietsen niet kunnen omvallen.