Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Topeak gereedschap & fietstoebehoren - altijd perfect uitgerust

Sinds 1991 staat Topeak voor slimme fietsaccessoires en gereedschappen. Bij de ontwikkeling, productie en distributie staan innovatie en creativiteit, functionaliteit en kwaliteit centraal voor het Taiwanese bedrijf. Het doel: de verbetering van elk van je bike-tochten door middel van zeer functionele en state-of-the-art producten. Talrijke onderscheidingen zoals de Red Dot Design Award of de EUROBIKE Award voor veel verschillende producten getuigen van het succes.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Met Topeak perfect voorbereid op elke rit

Topeak creëert al dertig jaar met passie en toewijding nieuwe producten en verbetert en ontwikkelt bestaande producten verder. Met als doel je optimaal uit te rusten voor elke fietstocht, ontwerpt en produceert het bedrijf uit Taiwan jaar na jaar praktische en geavanceerde fietsonderdelen en -accessoires. Talloos Topeak-gereedschap, fietstassen, bagagedragers en luchtpompen hebben al diverse prijzen gewonnen op het gebied van functionaliteit en design, wat ook getuigt van hun hoge kwaliteit.

Topeak bagagedragers & tassen

Topeak bagagedragers & tassen

Wil je een bikepacking-tocht maken of gewoon naar je werk fietsen, maar wil je je waardevolle spullen en uitrusting niet in hinderlijke tassen op je rug dragen? Probeer dan eens de bagagedragers en fietstassen van Topeak. Met knowhow en creativiteit produceren de fietsaccessoire-specialisten uit Taiwan bagagedragers voor je trekkingfiets, MTB, racefiets en zelfs fatbike - ongeacht of je ze klassiek boven het achterwiel of boven het voorwiel wilt monteren. Talrijke fietstassen voor frame, zadel, stuur of bagagedrager maken het assortiment compleet.

Als je een lange reis gaat maken met je fiets en hem zelfs in het vliegtuig moet vervoeren voor een wedstrijd, biedt Topeak je zelfs de PakGo-X-fietstransportkoffer. Deze kan worden gebruikt om verschillende racefietsen, triatlonfietsen en tijdritfietsen ruimtebesparend op te bergen.

Topeak gereedschap Alien X

Topeak gereedschap & luchtpompen

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt - je wilt vertrekken op je fiets, maar je fiets heeft geen lucht meer. Om ervoor te zorgen dat de rit niet meteen bij de start of onderweg eindigt, moet een luchtpomp deel uitmaken van je essentiële uitrusting. De Topeak-JoeBlow-vloerpomp met manometer levert met weinig inspanning in recordtijd een groot volume en een hoge luchtdruk. Perfect voor een soepele start. De handige Race-Rocket-MT-luchtpomp of AirBooster-cartridge-pomp zijn perfect voor onderweg. Topeak biedt je compacte fietsluchtpompen voor racefietsbanden met hoge druk en mountainbike-banden met hoog volume, die ervoor zorgen dat je tocht probleemloos kan verlopen.

Voor lekke banden biedt Topeak ook reparatiesets, reparatie-accessoires en gereedschap, zodat je altijd aan de veilige kant zit. Met het praktische minigereedschap Topeak Alien, Hummer, Mini of TorqBar, de praktische momentsleutels en de gereedschapset ToolCard of Survival Gear Box kun je snel een bout aandraaien of het zadel afstellen. Thuis kun je al het gereedschap perfect opbergen in de PrepStation-gereedschapstrolley van Topeak.

Topeak muurbevestiging

Topeak montagestandaarden & accessoires

De Topeak-montagestandaards helpen je om je fiets startklaar te maken. De fietsstandaards en muurbeugels zorgen er ook voor, dat je fiets veilig is opgeborgen en dat je fiets een coole blikvanger wordt in je huis. Op de weg of bij wedstrijden, je kunt altijd vertrouwen op de single- en multi-bike-standaards van Topeak. De Topeak Bike Cover beschermt je fiets bovendien tegen alle weersomstandigheden. En de vele innovatieve spatborden van Topeak bieden optimale bescherming tegen vuil en spatwater tijdens het fietsen.

Natuurlijk heeft Topeak ook gedacht aan passende accessoires voor je smartphone, camera of fietscomputer. Zo raak je de weg niet kwijt, kun je onderweg naar muziek luisteren of je fietstocht registreren en kun je je prestaties altijd in de gaten houden.

Topeak-bidonhouders zijn ook ontworpen voor zware en lange tochten en wedstrijden. Voor één of meer bidons, voor normale 700-ml-drinkflessen of zelfs standaard 1,5-liter-PET-flessen, voor bevestiging aan frame, stuur, zadel of vork - Topeak laat niets te wensen over.