Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

FollowMe tandemkoppeling: fietsplezier voor de hele familie

Met FollowMe wordt elke fietstocht met de kinderen leuk voor jong en oud. Het merk uit Zwitserland staat voor innovatieve en hoogwaardige transportoplossingen. De FollowMe tandem koppeling verbindt generaties - veilig en gemakkelijk. De wendbare fietskar van FollowMe vervolledigt de ervaring, door alles wat je nodig hebt tijdens je tocht moeiteloos te vervoeren. Op weg naar school of tijdens een weekendje weg: de producten zorgen ervoor dat je samen op twee wielen de wereld kunt ontdekken. Ervaar hoe FollowMe fietsen voor gezinnen opnieuw definieert.

Verder lezen

Gemeenschappelijke avonturen op twee wielen met FollowMe

De zon schijnt en jij en je gezin maken een heerlijke fietstocht. Alles is perfect - totdat de kleintjes plotseling buiten adem raken en geen zin meer hebben om verder te trappen. Hier komt FollowMe om de hoek kijken. De in Zwitserland ontwikkelde FollowMe-tandemkoppeling biedt de perfecte oplossing: kinderfietsen kunnen moeiteloos en veilig aan de fiets van de ouders worden gekoppeld. Zo blijft het gezin bij elkaar en geniet iedereen van de rit. Als je wat meer ruimte nodig hebt voor picknickkleedjes en kinderspeelgoed, moet je ook eens kijken naar de fietskar van hetzelfde merk. FollowMe slaagt erin om van gemeenschappelijke fietstochten onvergetelijke ervaringen te maken.

FollowMe tandemkoppeling: flexibel en praktisch voor tochten met de hele familie

Met de FollowMe tandemkoppeling wordt elke kinderfiets in een handomdraai onderdeel van een tandem. Het hele gezin kan het plezier van samen fietsen ervaren. En op drukke wegen wil je de FollowMe tandem niet meer missen. Want hij zorgt ervoor dat je je kind veilig en zonder stress door het drukke verkeer kunt loodsen.

De FollowMe Tandem zorgt voor een stabiele en veilige verbinding, door de kinderfiets via het voorwiel aan de fiets van de ouder te bevestigen. De montage? In eerste instantie monteer je de FollowMe-tandemkoppeling en accessoires met standaardgereedschap in slechts een paar minuten op de kinderfiets. Eenmaal gemonteerd, is het aan- en afkoppelen een kwestie van seconden zonder gereedschap te hoeven gebruiken. Rijden je kinderen op fietsen van verschillende afmetingen? Met de Follow Me Tandem ben je ook daar op voorbereid. Hij kan flexibel worden gebruikt voor kinderfietsen van verschillende maten en kan, ook als je hem niet nodig hebt, op de fiets blijven zonder veel ruimte in beslag te nemen. En het beste van alles is, dat de aansluiting ook ideaal is voor e-bikes, zodat het trekken op zwaardere routes gemakkelijker wordt.

Het opbergwonder: de FollowMe-fietsaanhanger

Geen bagagedrager? Geen probleem! De FollowMe Cargo is een echte allrounder voor je fietstochten met bagage. Of je nu een lange fietsreis plant of even snel boodschappen wilt doen, de transportkar biedt genoeg ruimte voor alles wat je mee moet nemen. Je kunt de basismontage van de fietskar-adapter eenvoudig zelf uitvoeren. Eenmaal gemonteerd, blijft de adapter op de trekkende fiets zitten, zodat je de aanhanger zonder gereedschap in enkele seconden kunt aan- en afkoppelen.

Met zijn stabiele ontwerp en lage zwaartepunt garandeert de Cargo een veilige en soepele rijervaring, zelfs in bochten. Met een gewicht van slechts circa 4,5 kg en een laadvermogen tot 28 kg is hij een van de lichtste in zijn klasse. Of het nu gaat om een mountainbike, racefiets, citybike of trekkingbike - de Follow Me fietsaanhanger is interessant voor iedereen die niet wil inleveren op comfort en opbergruimte.

Ontdek de FollowMe tandemkoppeling en fietskar bij BIKE24

In onze online-shop vind je de innovatieve FollowMe-koppeling en -transportaanhanger. Ontdek ook bijpassende accessoires zoals FollowMe steekassen, snelspanners en adapters voor massieve assen, om de aanhangers aan te koppelen. En dat allemaal in één shop. Zo bespaar je tijd en verzendkosten. Je hoeft niet te wachten op verschillende pakketten van verschillende shops. Dus Let's go! Met FollowMe beleef je onvergetelijke fietsmomenten met je liefste schatten op sleeptouw!