Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

FOX Racing - hoge kwaliteit MTB-kleding & uitrusting

Downhill, enduro en trail liefhebbers waarderen de functionaliteit en stijl van de uiterst hoogwaardige producten met het kenmerkende FOX head. Het Californische merk is sinds 1974 het eerste aanspreekpunt voor MTB- en motorcrossuitrusting en -kleding.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

FOX Racing – motocross, MTB & sportkleding

FOX Racing is gevestigd in Irvine, Californië, met kantoren in Calgary, Canada, en Barcelona, Spanje. FOX is tegenwoordig het meest gerespecteerde en best verkopende merk voor mountainbike- en motorcrosskleding ter wereld. FOX richt zich op de productie van MTB-kleding en performance uitrusting die bestand is tegen de hoogste fysieke eisen van de MX- en MTB-sporten. Als sponsor en nauwe partner van de meest succesvolle wielrenners in de geschiedenis van deze disciplines - zoals Laurie Greenland, Cody Kelle, Loic Bruni en Andreu Lacondeguy - doet FOX onvermoeibaar onderzoek en ontwikkelt het racekleding die de racers maximale bescherming, extreme prestaties en onbeperkte bewegingsvrijheid garandeert.

FOX helmen - innovaties en bescherming waar je op kunt vertrouwen!

Fox MTB-helmen zijn toonaangevend dankzij geavanceerde innovaties en uitstekende bescherming. FOX Racing biedt een breed scala aan modellen die veiliger en meer prestatiegericht rijplezier mogelijk maken, van de top tot de voet van de berg. Of het nu gaat om de FOX Rampage Pro integraalhelm van volledig carbon, de bekroonde FOX Proframe Enduro of de hoogwaardige FOX Speedframe Pro, FOX Dropframe Pro en FOX Mainframe trailhelmen, er zijn producten van topkwaliteit in elke categorie.

FOX Racing – op naar het avontuur

FOX MTB-broek, fietsshirt, fietshandschoenen & meer - FOX MTB-kleding & uitrusting van hoge kwaliteit

Als het gaat om een lange dag in het zadel zijn twee dingen belangrijk: mobiliteit en comfort. FOX fietskleding zoals MTB-fietsshirts, -shorts en -jassen zijn ontworpen om maximale stretch, ademend vermogen en comfort te bieden. FOX werkt samen met kledingfabrikanten als CORDURA en POLARTEC om de beste technologie voor duurzaamheid en ademend vermogen aan te bieden. Het ontwerp van FOX MTB kleding is uniek en vertegenwoordigt maanden van onderzoek en ontwikkeling, jaren van samenwerking met enkele van de beste fabrikanten uit de hele wereld en de passie van een designteam met een sterke Riders First filosofie. De FOX MTB-collectie bestaat uit drie lijnen: Ranger, Flexair en Defend. FOX Defend staat voor robuuste, met kevlar versterkte kleding, Ranger overtuigt met veelzijdigheid en Flexair richt zich op een laag gewicht en een maximaal ademend vermogen.
De FOX-kledinglijnen worden aangevuld met FOX-handschoenen, beschermers, brillen, en accessoires.

FOX Racing – motocross, MTB & sportkleding

Blijf trouw aan je favoriete merk, zelfs wanneer je niet fietst

In de afgelopen vier decennia is FOX Racing bovendien uitgegroeid tot een internationale leider op het gebied van lifestyle-kleding en het bekende FOX Head logo is over de hele wereld bekend. Op deze manier houdt het merk vast aan het oorspronkelijke doel van oprichter Geoff Fox om de beste MX en MTB producten te ontwikkelen die voor geld te koop zijn.

Voortdurend onderzoek en ontwikkeling, het gebruik van toonaangevende technologieën zoals CORDURA en POLARTEC en vakkundige fine-tuning zijn de bepalende kenmerken van de racekleding en high-performance uitrusting van het merk FOX. De combinatie van de meest hoogwaardige technologieën met uitstekende designtalenten verbetert en optimaliseert continu de kwaliteit, het comfort en de prestaties van het hele productassortiment. Dankzij de ervaring die is opgedaan met partnerschappen met de beste atleten ter wereld, zal FOX doorgaan met het ontwikkelen en aanbieden van eersteklas helmen, brillen, beschermers, fietsshirts, fietsbroeken, handschoenen en accessoires.

FOX Racing – blijf trouw aan je favoriete merk, zelfs wanneer je niet fietst