Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Met fietskarren kun je (bijna) alles vervoeren!

De fiets is een waar universeel genie en al lang niet meer weg te denken. Hij wordt steeds belangrijker in termen van mobiliteit en concurreert steeds meer met de eerder gevestigde vervoermiddelen. Ook omdat het nu met eenvoudige middelen mogelijk is de geliefde tweewieler te gebruiken voor het vervoer van kinderen en spullen. Alles wat je nodig hebt, is een aanhanger voor je fiets en je bent klaar om te gaan. Welke aanhanger je uiteindelijk krijgt, hangt natuurlijk helemaal af van je plannen. Verder lezen

Sorteren op Populariteit

Een kinderzitje is voldoende om je kind snel van de crèche te halen en mee te nemen op de fiets - voor lange afstanden is een fietskar voor kinderen meer geschikt. Bij het vervoer van wekelijkse boodschappen of grotere, omvangrijke voorwerpen wordt de aanschaf van een geschikte bagagekar voor de fiets een noodzaak.

Ook als je je ouder wordende hond wilt meenemen op een lange, verre fietstocht, is een geschikte hondenfietskar precies wat je nodig hebt. Je vindt deze en andere goedkope fietskarren en kinderzitjes in de BIKE24 online shop. Klik door en ontdek de juiste fietskar voor jou!

Fietskarren voor kinderen - mobiel zijn met het hele gezin

Voor veel mensen gaat er vaak niets boven een langere fietstocht of zelfs een meerdaagse vakantie met het hele gezin door het land op de fiets. Fietskarren voor kinderen maken dat mogelijk. Ze worden nog vaker gebruikt dan een kinderfietsstoeltje en kunnen meestal snel en gemakkelijk worden omgebouwd tot wandelwagen voor kinderen of joggers voor het hardlopen als dat nodig is. Afhankelijk van hun grootte hebben ze ruimte voor tot 2 kinderen. Om ervoor te zorgen dat de rit in weer en wind comfortabel blijft, is het een goed idee om accessoires te kopen, zoals een zonnescherm of regenhoes

Een robuust chassis met een soort rolbeugel en een draaibare koepel beschermt tegen vallen, en aan de buitenkant van de fietskar gemonteerde verlichtingselementen en reflectoren zorgen voor extra veiligheid. Als je regelmatig wat langer reist, kun je een fietskar kopen met vering. Deze vering zorgt voor een prettigere rit als je over ruw en glad wegoppervlak rijdt. De fietskar voor kinderen biedt ook opbergruimte voor extra bagage, zodat je ook de dagelijkse boodschappen kunt pakken. Vind de juiste fietskar voor kinderen in de BIKE24 online shop.

Fietskar voor honden

Iedereen rijdt mee, ook je hond. Het kiezen van de juiste maat is heel belangrijk, want als hij past en de fietskar extra vering heeft, kun je echt lange ritten maken en kan je hond zich letterlijk thuis voelen. Muggennet en ramen zorgen voor een goede ventilatie, weerbestendige buitenstof beschermt tegen weer en wind en reflectoren en verlichting zorgen ervoor dat jullie altijd zichtbaar en veilig onderweg zijn. Een binnenriem, die aan de binnenkant van de fietskar wordt bevestigd, voorkomt dat men spontaan alleen afdwaalt. Koop de hondenfietskar van je keuze nu in de BIKE24 online shop!

Fietslaadtrailer - zware ladingen gemakkelijk vervoeren

Wil je na de wekelijkse boodschappen niet in de file staan en tijd verliezen met je auto? Maak dan eenvoudig van je fiets een milieuvriendelijk en voordelig voertuig met behulp van een fietskar.

Je kunt alles vervoeren, van boodschappen tot omvangrijke meubelstukken en andere zware voorwerpen - zonder de steun van een verbrandingsmotor. Bovendien doe je ook je gezondheid veel goeds. Op de fiets gemonteerde tassen kunnen extra opbergruimte creëren en je nog flexibeler maken. 

Allereerst moet je nagaan of je fiets ontworpen is voor het gebruik van een bagagekar. Je vindt de informatie hierover in de gebruikershandleiding of je kunt het rechtstreeks aan de fabrikant vragen. Het is ook belangrijk om na te gaan of je gemakkelijk een koppeling op je fiets kunt monteren.

Een goede, veilige rit wordt verzekerd door schijfremmen, reflectoren & verlichting aan de buitenkant van de fietsaanhanger, een goed gezekerde lading met spanbanden en dekzeilen en een stevige afwerking van de fietskar. Handige accessoires zoals een regenhoes voor het rijden bij slecht weer maken je leven gemakkelijker en houden je lading droog.

Koop je fietskar online bij BIKE24

Ben je er klaar voor? Neem dan de tijd om de selectie van verschillende fietskarren en kinderzitjes in de BIKE24 online shop te bekijken.