Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Muc-off fietsreiniger & onderhoudsproducten

Bij Muc-Off draait alles om het leven op twee wielen en de optimale producten voor het reinigen, verzorgen en onderhouden van je fiets. Sinds 1994 produceert het Britse bedrijf producten van hoge kwaliteit, van fietsreiniger tot Muc-Off tubeless-kits, die goed zijn voor je fiets en het milieu.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Muc-Off – bike-care sinds 1994

Of het nu gaat om bergen, trails of skateparken - Muc-Off helpt je om gewoon buiten te zijn en alles te geven. De Britse fabrikant is geobsedeerd door het ontwikkelen van de meest innovatieve onderhoudsproducten, zoals reinigingsmiddelen, smeermiddelen en beschermende sprays, zodat jij en je fiets in beweging kunnen blijven. Rex en Marilyn Trimnell begonnen het bedrijf in 1994 met de wereldwijd populaire, roze Muc-Off Bike Cleaner - en vandaag de dag is het de eerste aanspreekpartner voor toprenners en teams zoals het EF Education-Nippo Pro Cycling Team, Commencal / Muc-Off en Tomas Lemoine.

Muc-Off fietsreiniger & verzorgingsmiddelen

Muc-Off fietsonderhoud in drie stappen: schoonmaken, onderhouden, smeren

Ondertussen is het Muc-Off-productgamma uitgegroeid tot veel meer dan het vlaggenschip, de Muc-Off Bike Cleaner. Door de producten te categoriseren in "Clean", "Protect" en "Lube", biedt Muc-Off je de perfecte leidraad voor fietsonderhoud. Behalve de klassieke verzorgingsproducten voor het onderhoud van je bike, zijn er verschillende Muc-Off-borstels voor het reinigen, Muc-Off-kettingreiniger, de complete uitrusting voor een eenvoudige tubeless-conversie en ook verzorgingsproducten voor de rijder in de vorm van de Muc-Off zeemcrème en de Recovery Balm crème.

Muc-Off Bike cleaner & verzorgingsproducten – "Project Green" voor meer duurzaamheid

In 2021 werd Muc-Off bekroond met de 2e plaats in de categorie "Duurzaamheid" bij de MTB-News User Awards. De missie van Muc-Off is altijd geweest, om de eigen producten voortdurend te verbeteren en tegelijkertijd onze planeet te beschermen. In 2020 lanceerde het Britse bedrijf daarom "Project Green", waarbij het zich verplichtte om tegen 2023 meer dan 30 ton plastic te elimineren, door zijn producten, diensten en partnerschappen te verbeteren. De populaire Nano Tech Cleaner is bijvoorbeeld verkrijgbaar als concentraat, veel producten zijn biologisch afbreekbaar en er worden navulstations opgezet in winkels.

Muc-Off fietsreiniger & verzorgingsmiddelen