Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Supernova Lights - indrukwekkende & krachtige premium fietsverlichting

Supernova heeft zich ten doel gesteld, om met hoogwaardige en fraai vormgegeven verlichtingssystemen mensen enthousiast te maken voor het fietsen. Hiervoor ontwikkelt en produceert het innovatieve bedrijf - in overeenstemming met de eigen duurzaamheidscriteria - uitsluitend in de eigen fabriek in Gundelfingen. Of het nu in het dagelijks leven is of in bijzondere situaties, de krachtige en efficiënte dynamo-, e-bike- en batterijverlichting van Supernova laat je nooit in de steek.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Supernova Lights – de innovatiefste koplampen en achterlichten voor je fiets

Enthousiasme voor fietsen, inventiviteit en een hoge mate aan kwaliteitsbesef zijn de ingrediënten die hebben bijgedragen aan het ontstaan van Supernova Lights. En die tot op de dag van vandaag de drijvende kracht zijn achter nieuwe innovaties. Tijdens het eten van pasta kreeg de jonge wielrenner Marcus Wallmeyer het doorslaggevende idee: hij bouwde de eerste Supernova fietslamp van een blikje tomatenpuree, een halogeenbrander en een motoraccu. Zo kon de dagelijkse training ook in de donkere maanden van het jaar doorgaan. De uitvinding baarde al snel opzien, zodat in 1997 het eerste seriemodel met de onmiskenbare kenmerken van een Supernova-koplamp op de markt kwam: aluminiumbehuizing, functioneel en futuristisch design, top afwerking en betrouwbaar bestand tegen alle milieu-invloeden.

Supernova fietslampen, achterlichten voor bio-bikes en e-bikes handmade in Germany

In de loop der jaren heeft Supernova haar productportfolio voortdurend uitgebreid en verbeterd. De Supernova E3 Pro is de ideale fietslamp voor fietsers en forenzen. Het topmodel in de Supernova-dynamo-verlichtingsserie biedt een indrukwekkend helder en homogeen lichtveld onder alle weersomstandigheden. Passend daarbij biedt het stijlvolle E3 Tail Light achterlicht je maximale helderheid aan de achterkant en een brede zijdelingse verlichting. In de e-bike-sector zijn de Supernova M99-modellen hun tijd ver vooruit in termen van uiterlijk en performance. Met de LED-matrix van de modellen M99 Pro en M99 Mini Pro kun je zonder iemand te verblinden door de stad cruisen en veilig off-road rijden, dankzij de grootlichtfunctie. Aangevuld wordt het assortiment aan e-bike-koplampen met de nieuwe Supernova Mini 2 Pro. Uitgerust met een fenomenaal groot licht van 550 lm is dit de kleinste koplamp met groot licht in zijn klasse. Een bijzondere blikvanger is het nieuwe M99 TL2 Pro achterlicht voor e-bikes: je kunt het structureel optimaal aanpassen aan compatibele bagagedragers, maar het slaat ook een goed figuur op alle conventionele bagagedragers met een gatafstand van 50 of 80 mm. De M99 Tail Light 2 Pro overtuigt ook op technisch vlak met een perfect homogene lichtsignatuur en een geïntegreerd remlicht.
In het batterijsegment is de Airstream 2 de blijvende favoriet van Supernova. De batterij-aangedreven koplamp, die vele prijzen heeft gewonnen, weet LED-koeling en bescherming van de krachtige batterij op een uitstekende manier te combineren en leidt je betrouwbaar naar je bestemming.
Om ervoor te zorgen dat je jouw stijlvolle fietslamp ook snel, gemakkelijk en veilig kunt bevestigen, biedt Supernova bovendien een breed assortiment aan verlichtingsaccessoires, zoals beugels en aansluitkabels.

Handgemaakte fietsverlichting en verlichtingsaccessoires uit Duitsland

Supernova - duurzaamheid als integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie

Voor Supernova zijn de hoogste standaarden op het gebied van productkwaliteit en design onlosmakelijk verbonden met een duurzame bedrijfsfilosofie. Daarom gebruikt het bedrijf uit Gundelfingen voor de productie uitsluitend groene stroom. Alle producten van Supernova zijn ontworpen om lang mee te gaan, zijn PVC-vrij en worden milieuvriendelijk verpakt. De meeste werknemers gaan zelf op de fiets naar het werk of maken gebruik van de elektrische auto's van het bedrijf.

Handgemaakte fietsverlichting en verlichtingsaccessoires uit Duitsland