Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Fietskleding voor kinderen - stijlvol en veilig fietsen zoals de volwassenen

Zodra de zon schijnt, worden de meeste kinderen op twee wielen naar buiten getrokken. Om ervoor te zorgen dat plezier voorop staat tijdens hun grote en kleine avonturen, hebben kinderen niet alleen een robuuste fiets nodig, maar ook de juiste fietskleding. Bij ons vind je alles wat je kind nodig heeft om te fietsen, van functionele kindershirts, -broeken en -schoenen tot betrouwbare kinderhelmen en -beschermers! Verder lezen

Sorteren op Populariteit

Met de juiste fietskleding voor kinderen wordt fietsen kinderspel!

Oefening baart kunst als je een echte biker wilt worden. Het is dus niet verwonderlijk dat de kleintjes de volwassenen ook bij het fietsen zo snel mogelijk proberen te imiteren. Natuurlijk heeft een echte biker hiervoor een veilige kinderhelm en coole fietskleding nodig.
Voor kinderen, die niet te stoppen zijn, en voor ouders die de ontdekkingslust van hun kroost de vrije loop willen laten, is er een enorme keuze aan geschikte fietskleding voor kinderen:

Meer veiligheid en stijl met fietshelmen en - beschermers voor kinderen

Wil je je kind veilig laten rijden in het verkeer? Met de juiste uitrusting voor kinderfietsen kun je het potentiële gevaar beperken en letsel voorkomen. Er zijn accessoires voor actieve bescherming, zoals kinderfietshelmen en kinderbeschermers. Of het nu gaat om helmen voor baby's, peuters of oudere kinderen, meisjes of jongens, om skaterhelmen of integraalhelmen - de keuze is reuze.
De vele helmmodellen voor kinderen zorgen in felle kleuren en met opvallende motieven rond de populairste striphelden voor nog meer rijplezier. De fantasie kent geen grenzen, want van brandweerauto's tot robots, eenhoorns en regenbogen, er is zowat alles. Om de helmen voor kinderen iets aantrekkelijker te maken, hebben ze bijzonder grappige designs en zijn ze, net als de modellen voor volwassenen, uitgerust met ventilatieopeningen en een laag gewicht.

Waarschuwingsvlaggen, veiligheidsvesten en lampen voor en achter zorgen ervoor dat andere weggebruikers beter opletten.

De juiste wielerkleding kinderen - spelenderwijs de wereld beleven

Op de berg of in het dal, in het bos of aan het meer, op de weg of op de trail, kinderen willen natuurlijk net zo goed uitgerust zijn als hun ouders. Daarom moet kinderfiets kleding zoals jassen, shirts, shorts, truien, vesten, schoenen en bijpassende accessoires zoals rugzakken er niet alleen goed uitzien, maar ook volledig voldoen aan de criteria van kwaliteit, functie en duurzaamheid. Ook moet bijzonder belang worden gehecht aan draagcomfort en praktische verstelmogelijkheden. Niets is immers vervelender dan wanneer ongeschikte kinderkleding de pret van het mountainbiken voor de jonge wildebrassen al vanaf de eerste meters bederft.