Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

BBB Cycling - onderdelen, gereedschap, tassen, helmen, brillen & meer voor jou en je fiets

BBB Cycling wil er voor iedere fietser zijn. Op elke rit. Meer dan 1500 producten, ontworpen in het stadje Leiden in Nederland, garanderen dat je vindt wat het beste bij jou en je fiets past. Van fietskleding, helmen, brillen, tassen en onderdelen tot allerlei soorten gereedschap. BBB is gek op fietsen en combineert graag het nuttige met het betaalbare.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

BBB Cycling - meer dan 25 jaar ervaring als "Part of your Ride"

Wat begon als een klein team met slechts een paar producten is in een kwart eeuw uitgegroeid tot een bedrijf dat meer dan 100 product- en innovatieprijzen heeft gewonnen. En hun oorspronkelijke slogan "Bike Parts, For Bikers, By Bikers" geldt nog steeds, want elke werknemer is betrokken bij het ontwikkelingsproces. Of het nu gaat om het delen van ervaringen, het testen van prototypes of het verzamelen van informatie en feedback van een breed scala aan fietsers. Dit garandeert niet alleen de veiligheid van alle producten, maar ook dat ze echt geschikt zijn voor elke fietser en elke rit.

BBB - onderdelen, gereedschap, tassen, helmen, brillen & meer voor jou en je fiets

BBB fietsaccessoires en gereedschap voor de weg, het parcours en de stad

BBB Cycling begrijpt de eisen die je aan al je fietstochten stelt. Je rit naar je werk. Je rit naar huis. Je weekendavontuur op de trails. En BBB helpt je om je racefiets, e-bike of mountainbike snel, veilig en soepel te houden. Dankzij een breed assortiment accessoires, van bellen, luchtpompen, spatborden, fietssloten en bidonhouders tot fietsenrekken en muursteunen, is je fiets altijd rijklaar.

En als je fiets een kleine of grote reparatie nodig heeft, heeft BBB zeker het juiste gereedschap voor je in huis, gemaakt door zeer deskundige ontwikkelaars. BBB gereedschap heeft zich bewezen in de WorldTour en houdt je fiets altijd perfect in orde. Betrouwbare kettingponsers, pedaalsleutels, cassettetangen, momentsleutels en nog veel meer maken het werken aan je fiets tot een waar genoegen. Ingenieus minigereedschap laat jou en je fiets nooit in de steek.

BBB - onderdelen, gereedschap, tassen, helmen, brillen & meer voor jou en je fiets

BBB-onderdelen voor een veelzijdige rijervaring op elke dag

BBB Cycling biedt een enorm assortiment onderdelen die je veiligheid en comfort bieden. Een breed scala aan pedalen zorgt voor een veilige stand, waaronder je ook MTB- en racefiets klikpedalen, platformpedalen en pedalen met twee functies vindt. BBB-zadels zorgen voor een comfortabele rijpositie. Of het nu op het zadel van een stadsfiets is of op het high-performance racefietszadel tijdens een wedstrijd - comfort is altijd inbegrepen. De geavanceerde en goed ontworpen remschijven, remblokken en versnellings- en remkabels zorgen voor nauwkeurig remmen en dankzij de BBB sturen, handvatten en stuurpennen kun je je fiets precies om elk obstakel in de stad of op de trail heen sturen.

BBB - onderdelen, gereedschap, tassen, helmen, brillen & meer voor jou en je fiets

BBB fietskleding, helmen, brillen & tassen voor alle behoeften

Rijd de avondzon tegemoet met een stijlvolle zonnebril van BBB. Of vlieg bergafwaarts door het bos op je MTB. Met een helm van BBB hoef je niet bang te zijn dat je niet voldoende beschermd bent als je valt. BBB producten zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van de MTB community, racefietsers of de speciale eisen van elektrische fietsen. BBB biedt bovendien een ruim assortiment zadeltassen, stuurtassen, frametassen, stuurpen- en bovenbuistassen voor het vervoeren van je gereedschap of voor zeer lange tochten.