Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

KASK - eersteklas fietshelmen voor meer veiligheid en comfort

Het nog jonge maar uiterst succesvolle Italiaanse bedrijf KASK heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van helmen voor elk toepassingsgebied. Of je nu op zoek bent naar een racefiets, MTB of urban lifestyle helm, met een KASK fietshelm neem je geen enkel risico, want hij biedt het hoogste niveau van veiligheid en comfort. Het bewijs: onderscheidingen zoals ISPO of Eurobike. Met KASK ben je maximaal beschermd tijdens elke fietstocht.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Van een klein bedrijf tot een uitstekende helmspecialist

In 2004 werd het bedrijf KASK in Italië opgericht en sindsdien streeft het slechts één doel na: de productie van helmen met een perfecte balans tussen technologie, functionaliteit en veiligheid in combinatie met een aantrekkelijk "Made in Italy" design. Daarbij zoekt het bedrijf voortdurend naar mogelijkheden voor verbetering om aan de hoogste kwaliteitseisen en de eisen van de klanten te voldoen. Vandaag is KASK een van de meest succesvolle helmexperts in de industrie.

KASK produceert helmen van de hoogste kwaliteit voor verschillende gebruiksdoeleinden, die allemaal de strengste veiligheids- en kwaliteitstests ondergaan van het eigen ComfortSafetyDesign-project (CSD). Zo werd de interne WG11-veiligheidstest ingevoerd om de prestaties van helmen bij rotatiebotsingen te bepalen - op wetenschappelijke basis en met echte ongevallengegevens. Alle KASK-helmen doorstaan deze test met succes.

Voor de wielersport ontwikkelen de Italianen ergonomische MTB-helmen, racefietshelmen en tijdrithelmen, maar ook fietshelmen voor cyclocross, triatlon en het stadsleven. Zo vindt iedereen, topsporters of recreatieve fietsers, de optimale hoofdbescherming. Het assortiment wordt aangevuld met bijpassende accessoires zoals vervangvizieren of op maat gemaakte helmkussens.

KASK racefiets-helm: race, tijdrit, cyclocross & triatlon

Voor de klassieke wegsector, het racefietsen, biedt het bedrijf aerodynamische KASK racefietshelmen met een bijzonder groot aantal ventilatiegaten, die allemaal maximale bescherming en comfort bieden en tegelijkertijd een minimaal gewicht.

De Protone WG11 staat bijvoorbeeld voor een bijzonder licht gewicht en biedt uitstekende aerodynamische eigenschappen in combinatie met een uitstekende ventilatie. De Valegro WG11 fietshelm, ontwikkeld in samenwerking met Team SKY, biedt de beste koeling dankzij talrijke ventilatieopeningen en een laag gewicht - perfect voor ritten op warme dagen. Met de Mojito³ WG11 krijg je een iconische fietshelm met een sportieve achterkant en karakteristieke voorkant en een geoptimaliseerde ventilatie en bescherming. De Wasabi is volledig innovatief - met verstelbare luchtstroom door één druk op de knop en een voering van merinowol - en is een veelzijdige premium fietshelm die geschikt is voor elke snelle rit. Ontwikkeld met de Ineos Grenadiers, getest in de windtunnel.

De KASK Protone WG11 is moeilijk te verslaan in termen van veelzijdigheid - of het nu klassiek is op een racefiets, in het terrein op een cyclocross- of gravelfiets of zelfs tijdens een triatlon - de allrounder scoort met zijn uitstekende aerodynamica, ventilatie en veiligheid.

De helmexperts bieden ook functionele en esthetische oplossingen voor zeer specifieke toepassingsgebieden zoals tijdritten en triatlon: Tijdrithelmen, zoals de maximaal aerodynamische Mistral en de innovatieve Bambino Pro met magnetisch vizier, kunnen van doorslaggevend belang zijn in de strijd om de laatste meters.

Met de aerodynamische Utopia WG11 triatlonhelm ben je sneller dan je denkt. Het slimme ontwerp met zijn intelligent geplaatste ventilatieopeningen houdt je hoofd koel, zelfs op de warmste dagen.

KASK helm racefiets: race, tijdrit, cyclocross & triatlon

KASK MTB-helm – bescherming tijdens alle terreinavonturen

KASK MTB helmen garanderen je de hoogst mogelijke bescherming tijdens ritten in het terrein.

De Rex WG11 is een echte all-mountain terreinrebel. Hij biedt uitgebreide bescherming en comfort, is zeer licht en super geventileerd. Hij beschermt je hele hoofd van het voorhoofd over het slaapbeen tot aan de onderkant van het achterhoofd en biedt een breed gezichtsveld. Met de Caipi WG11 krijg je een echte allrounder voor de trail. Hij is een echt lichtgewicht, maar biedt toch volledige bescherming van het voorhoofd tot de slaap en de schedelbasis, evenals een aangename ventilatie.

De lichtgewicht full-face carbon helm KASK Defender WG11 biedt effectieve bescherming voor het hele hoofd en gezicht voor je downhill, enduro of freeride avonturen. Ondanks de all-round bescherming wordt je hoofd voldoende geventileerd dankzij 18 ventilatieopeningen.

KASK MTB-helmen – bescherming tijdens alle terreinavonturen

De stad is van jou: KASK Urban Lifestyle helmen voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer

Ben je op zoek naar de juiste helm voor je stadstochten die maximale bescherming biedt en tegelijkertijd een stijlvol design heeft? Dat kan met de KASK Urban Lifestyle helmen!

De Rapido is een snelle fietshelm met uitstekende ventilatie en een sportieve look die ook zorgt voor optimale bescherming, waardoor hij perfect is voor stadsracers. Vintage en retro fans moeten eens kijken naar de Lifestyle en Urban R WG11 helmen. Beide helmen bieden uitgebreide bescherming van voorhoofd tot achterhoofd en een trendy vizier. De Lifestyle is uitgerust met een hoogwaardige eco-leren kinband, terwijl de Urban R WG11 iets sportiever is en over een kinband van synthetisch leer beschikt. De KASK Moebius WG11 is de perfecte mix van vintage design en sportieve stijl. De pendelhelm heeft een eenvoudige maar elegante buitenkant en biedt een krasbestendige schaal, ventilatieopeningen en een afneembaar vizier.

De stad is van jou: KASK Urban Lifestyle helmen voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer