Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Garmin horloges & fietscomputers - perfecte ondersteuning voor sport & lifestyle

Garmin ontwikkelt al meer dan 30 jaar producten voor een actieve levensstijl. Of je nu je training optimaliseert met je Garmin-smartwatch, nieuwe trails verkent met de GPS-fietscomputer of je positie in de gaten houdt met outdoor navigatieapparatuur - 's werelds nummer 1 in GPS-navigatie helpt je, je doelen te bereiken. Beat yesterday met Garmin.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Garmin horloges, trackers & co. - elke dag een beetje beter worden

Garmin werd in 1989 opgericht door Gary Burrell en Min Kao en is tegenwoordig een van de belangrijkste leveranciers van wearables en GPS-navigatieapparatuur. Het Amerikaanse bedrijf werd bekend om zijn intuïtieve outdoor navigatieapparatuur, die perfect geschikt is bij wandelen of geocaching. Naast GPS-apparatuur omvat het uitgebreide assortiment van Garmin ook smartwatches, sporthorloges, Garmin-trackers en fietscomputers. Met het online evaluatie- en trainingsprogramma Garmin Connect heb je ook de perfecte tool om je prestatiegegevens op te slaan, te analyseren en te delen met vrienden.

Meer dan gewone fietscomputers: grenzeloze mogelijkheden voor beginners en profs met Garmin fietscomputers

Of het nu om racefietsen of mountainbiken gaat, fietsvakantie of je dagelijkse route naar je werk - de Garmin-fietscomputers uit de Edge-serie hebben voor elke fietser de passende bike-computer in de aanbieding. Het instapmodel bij de bike-navigatie is de Garmin Edge 130, een compacte GPS-fietscomputer met navigatie en alle belangrijke trainingsfuncties. De Edge1030 van Garmin behoort tot het high-performance-segment. Hij levert je exacte en betrouwbare gegevens van de Garmin powermeter Vector en is met compatibel met de elektronische versnellingen van Shimano en SRAM. Natuurlijk kun je alle Garmin-fietscomputers uit de Edge-serie koppelen aan de Garmin Varia-radar, het Varia-achterlicht en de Varia-helmlamp.

Garmin smartwatches en sporthorloges voor hardlopen, outdoor & fietsen

Ook voor hardlopers en multisporters is er een passend Garmin-horloge voor elk trainingsniveau. Je slimme Garmin-sporthorloge laat niets te wensen over: of je nu de voorkeur geeft aan een gebruiksvriendelijke GPS-trainingspartner met hartslagmeting om de pols en gelijktijdige 24-uurs fitnesstracking, of eerder waarde hecht aan een geïntegreerde muziekspelerfunctie waarmee het sporthorloge kan worden aangesloten op Bluetooth hoofdtelefoons. Er zijn ook geavanceerde analysefuncties voor je hardloop-, fitness- of fietstraining.

Garmin powermeter Vector & Rally: pedaalgebaseerde vermogensmeters voor nauwkeurige gegevensverzameling

Garmin's gepatenteerde Vector-"Plug & Play"-wattmeter-pedaalsysteem biedt revolutionaire prestaties. Het levert nauwkeurige en betrouwbare gegevens, daar waar kracht wordt uitgeoefend: in de pedalen. Dit vereenvoudigt zowel de vermogensmeting als de installatie. Je kunt de Vector dus op meerdere fietsen gebruiken en het vermogen van je linker- en rechterbeen onafhankelijk van elkaar meten. Honderden keren per seconde meet je Gramin-powermeter de trapfrequentie en stuurt de gegevens door naar de Garmin Edge of andere toestellen met ANT+ of Bluetooth.