Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

GripGrab overschoenen, fietshandschoenen & nog veel meer - altijd comfortabel onderweg

GripGrab deelt jouw passie voor buitenactiviteiten. Waar je ook bent en wat voor weer het ook is - van Deense winters tot mediterrane zomers. De bekroonde accessoires van het familiebedrijf, zoals handschoenen, sokken, arm- en beenwarmers, overschoenen en mutsen, zijn ongeëvenaard. En de nieuwe functionele onderhemden maken het fietsen nog aantrekkelijker.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Hoogwaardige fiets- & hardloopaccessories uit Denemarken

Opgericht door de gepassioneerde fietsers en hardlopers Martin, Kristian en Bjørn Krøyer, maakt het Scandinavische bedrijf sporten onder alle omstandigheden aangenamer. Iedereen die voor of met GripGrab werkt, weet, dat de juiste handschoenen of overschoenen het verschil kunnen maken. En als de lucht blauw wordt en de zon tevoorschijn komt, beschermen de armsleeves en petten je tegen UV-straling en verblindend licht in je ogen.

Competentie, innovatie & teamwork voor je toer

Geselecteerde profsporters en lokale helden besteden voor jou aandacht aan het kleinste detail. Van temperatuurmanagement en aerodynamica via reflecterende overlays tot puur comfort, je wordt in alle weersomstandigheden beschermd. Voor perfecte protectie tegen wind en water. GripGrab ontwikkelt voortdurend nieuwe en innovatieve technologieën en producten, zoals de bekroonde ritsvrije IntelliSeal™ overschoenen Arctic en InsideGrip-handschoenen. Voel je vrij om de beste performance te verwachten.

Succesvol met GripGrab bike-accessoires

Of het nu gaat om hardlopen of om je racefiets, gravel-, city- of mountainbike, je vindt gegarandeerd de juiste accessoires. Zodat je volgende tocht of wedstrijd een succes wordt. Net als voor de jonge Nederlandse superster Mathieu van der Poel, toen hij in 2019 zijn tweede wereldtitel cyclocross won met Raptor-handschoenen van GripGrab.
Ook de Belgische wielrenster Sanne Cant verdedigde haar wereldtitel cyclocross in de elite-categorie met GripGrab-handschoenen. Overwinningen zoals deze zijn natuurlijk een welkome erkenning van het harde werk dat in elk afzonderlijk product wordt gestoken, maar bovenal een geweldige aanmoediging en motivatie om nog betere producten te ontwikkelen en te produceren.

Altijd ontvankelijk voor feedback van hardloop- en fietshelden

Om voor jou de best mogelijke handschoenen, overschoenen, mutsen, arm- en beenwarmers, onderhemden en sokken te creëren, werkt GripGrab niet alleen samen met professionele atleten, maar ondersteunt ook zogenaamde "local heroes", die anderen inspireren om meer te bewegen in de natuur. Op basis van hun verhalen, ideeën en wensen komt GripGrab steeds meer te weten over de behoeften van elk individu in elke omgeving en situatie en neemt deze kennis mee in het ontwikkelingsproces. De feedback die ze krijgen van hun vele klanten wordt ook regelmatig in overweging genomen en is een van de vele redenen waarom je altijd de hoogste kwaliteit en functionaliteit kunt verwachten in elk afzonderlijk GripGrab-product.