Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Jagwire – stijlvolle rem- & versnellingskabels voor je bike

Jagwire staat voor zowel innovatieve als hoogwaardige accessoires voor remmen en versnellingen. Van een breed spectrum aan versnellings- en remkabels via remblokjes voor velg- en schijfremmen tot speciaal gereedschap - Jagwire helpt je erbij, om je bike te individualiseren. Jagwire producten zijn compatibel met Shimano- en SRAM-componenten.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Jagwire - performance & design perfect verenigd

Jagwire biedt een breed scala aan kwaliteiten voor zijn rem- en schakelapparatuur, van het Elite-niveau, met voor wedstrijden geschikte producten, tot de betaalbare en betrouwbare oplossingen van het Basic-niveau, waarbij niets te wensen overblijft. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om een geschikt product voor de betreffende toepassing te selecteren, heeft Jagwire de kabelsets, binnenkabels en omhullingen onderverdeeld in vier performance-levels:

  • De Basic-lijn omvat schakelkabels en remkabels, evenals betrouwbare en betaalbare upgrade-componenten die zijn teruggebracht tot de essentie.
  • Het Sport Level staat voor een uitgebalanceerde verhouding tussen duurzaamheid en goede performance en geeft het rem- en schakelsysteem van je fiets een individuele look.
  • De krachtige Bowden-kabels en componenten van de Pro-lijn bieden een aanzienlijke toename in performance en duurzaamheid in vergelijking met conventionele kabels en buitenmantels. 
  • Het Elite Level van Jagwire staat voor wedstrijdklare tuning-producten voor schakelen en remmen op het hoogste niveau. Het biedt je de ultieme combinatie van betrouwbare duurzaamheid, maximale performance en een opwindend design.

Jagwire remkabel, versnellingskabel & omhulling – minder wrijving, meer style

Wrijving in schakel- en remsystemen leidt tot een onbevredigende werking en bederft al snel je plezier iaan het biken. Met een Jagwire kabel wordt dit probleem tot een minimum beperkt. Dit komt doordat de schakel- en remaccessoires, zoals de Jagwire Elite Sealed Kit, zijn afgedicht tot een volledig gesloten systeem, zodat vuil, modder of andere afzettingen geen negatief effect kunnen hebben op de rem- of schakelprestaties. De omhullingen en Bowden-kabels zijn de eerste keuze van grote fietsfabrikanten over de hele wereld: Giant, Specialized, Cannondale, Norco en talloze andere bedrijven in de fietsindustrie vertrouwen op de beproefde Jagwire-combinatie van eersteklas kwaliteit, betrouwbare duurzaamheid en uitstekende performance. 
Jagwire biedt bovendien clevere oplossingen, zoals verschillende kabelhouders, framebeschermers of schuimrubberen omhullingen, om hinderlijk rammelen aan het frame effectief te voorkomen.

Jagwire omhullingen

Jagwire remblokken & remschijven - minder warmte, meer remkracht

Jagwire remschijven zijn ideaal voor het verbeteren van de rem-performance en om je fiets er mooier uit te laten zien. Dankzij de Pro en Sport versie, elk met een 6-gaats of center-lock-bevestiging, is er voor bijna elke bike een geschikte remschijf. Jagwire biedt ook een breed assortiment remblokken voor schijfremmen en velgremmen. De remblokken voor schijfremmen omvatten verschillende ontwerpen en rembloktypen en zijn daarom compatibel met elk gangbaar remsysteem. Bij de remblokken voor velgremmen kun je ook kiezen uit vier verschillende rembloksamenstellingen en verschillende performance-levels.

Jagwire remschijven

Jagwire gereedschap – daarmee lukt alles

Met het gereedschap van Jagwire is elke handbeweging kinderspel. De Jagwire Pro Cable Crimper and Cutter maakt het knippen van de binnenkabels en het vervolgens krimpen van de eindhulzen een probleemloze aangelegenheid. De Pro Cutter zorgt bovendien voor nauwkeurig en correct afgesneden hydraulische leidingen op je bike en dankzij het grote aantal adapters maken de ontluchtingssets van Jagwire het mogelijk om de remsystemen van bijna alle fabrikanten te ontluchten.

Jagwire gereedschap