Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Surly Bikes - full-bikes & frames voor bike-fans

Surly Bikes staat voor functionele stalen fietsen en frames die precies brengen waarvoor ze ontworpen zijn: stabiliteit, duurzaamheid, veelzijdigheid en het unieke "Surly Ride" gevoel. Karate Monkey, Surly Bridge Club, Disc Trucker of Surly Straggler - de racefietsen, toerfietsen en mountainbikes van de zelfverklaarde fietsnerds uit Minnesota zijn perfect aangepast aan het beoogde gebruiksdoel en een absolute blikvanger. Surly fietsonderdelen en fietsaccessoires zoals voorvorken, sturen en bagagedragers maken het hoogwaardige assortiment compleet.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Surly fietsen & Surly fietsframes

Opstappen, rijden en genieten - sinds 1998 bouwt Surly Bikes stalen frames die tot in het kleinste detail zijn doordacht en een aparte categorie vormen als het gaat om stabiliteit, soepelheid en configuratiemogelijkheden. Voor het puristische fietsplezier zijn de US-Amerikanen uit Minnesota altijd onconventionele wegen ingeslagen. Zo werden Surly fietsen de voorloper van talrijke trends, zoals de 29-inch-mountainbike of de Plus-banden.
Voor de beste mix van duurzaamheid, comfort en prestaties kiest Surly voor staal als materiaal: de lichtgewicht en uiterst robuuste "Natch!-buizensets van Surly 4130 CroMoly staal zijn afgestemd op het beoogde gebruiksdoel en de belastingskarakteristieken van elk afzonderlijk Surly-fietsmodel. Dankzij een breed scala aan framematen kan elke fietsliefhebber op een Surly fiets rijden.

Surly fietsen & Surly fietsframes

Surly Straggler, Bridge Club of Karate Monkey – koop jouw Surly fiets online

Het fietsassortiment van Surly omvat mountainbikes, toerfietsen, geavanceerde all-road racefietsen en puristische stadsfietsen. Surly besteedt bijzonder veel aandacht aan de stabiliteit, het vakmanschap en de veelzijdigheid van zijn frames en complete fietsen: elke frameset is ontworpen om je talloze mogelijkheden te bieden om je Surly fiets individueel aan je behoeften aan te passen. 
Surly racefietsen zijn multifunctionele en comfortabele stalen fietsen die meer kunnen dan alleen op verharde wegen rijden. De Surly Midnight Special is de road-plus-fiets van de Amerikanen. Ontworpen voor 27,5-inch- en 28-inch-wielen, biedt hij comfort en snelheid. Met de Surly Straggler krijg je een gravelfiets die net zo van cross-over-verkenningen houdt als van lange stadsritten.
De mountainbikes van de Amerikanen zijn diep geworteld in het Surly-Bike-DNA. Bij de Surly Krampus bijvoorbeeld draait alles om bandenvrijheid en de Surly Karate Monkey is een veelzijdige MTB-hardtail-klassieker die zowel als twentyniner als 27,5+-MTB een prima figuur slaat.
In de toersector biedt Surly Bikes alles wat het hart van een bikepacker begeert, van de dropbar klassieker Disc Trucker tot de minimalistische all-road-fietsen Bridge Club en Surly Ogre en de off-road toerfiets Surly ECR.

 Surly Straggler, Bridge Club of Karate Monkey – koop jouw Surly fiets online

Surly fietsonderdelen

Fietsonderdelen beïnvloeden niet alleen het uiterlijk van je fiets, maar ook de rijervaring. Surly Bikes hecht daarom met zijn fietsonderdelen en accessoires veel waarde aan een optimale rijervaring. Voorrek, fietstas, stuur, starre vork, band of kettingblad - Surly staat voor onderdelen en fietsaccessoires die duurzaamheid, functionaliteit en veelzijdigheid perfect met elkaar combineren.