Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Liv Bikes - fietsen en e-bikes speciaal voor dames

Liv Bikes is in 2008 opgericht door Giant Bikes om zich te specialiseren in de wensen van vrouwen bij het fietsen. Het productportfolio omvat op maat gemaakte Liv-fietsen en exclusieve fietskleding voor dames, ontwikkeld en ontworpen door vrouwen voor vrouwen. Liv gebruikt de nieuwste wetenschappelijke methoden en analyseert de anatomische behoeften van vrouwen. Zo ontstaan Liv racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen die optimaal zijn afgestemd op jouw behoeften.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Liv fietsen en kleding door vrouwen voor vrouwen

Het bedrijf Liv Bikes is in 2008 opgericht door Bonnie Tu. Zij kon voor zichzelf namelijk geen geschikte fietsuitrusting vinden. Daarom besloot ze fietsen en fietskleding speciaal voor dames te ontwikkelen. Sindsdien hebben de ingenieurs en productontwikkelaars van Liv niet alleen racefietsen en mountainbikes ontwikkeld. Ook Liv gravelfietsen voor dames en Liv e-bikes zijn speciaal voor vrouwen gebouwd. Het hele proces is belangrijk voor het bedrijf en elk detail wordt tot in de puntjes geoptimaliseerd. Daarbij wordt intensief samengewerkt met professionele vrouwelijke atleten en merkambassadeurs om elke Liv fiets perfect aan te passen aan de vrouwelijke anatomie.

Deze aanpak resulteert in fietsen met een aan het vrouwenlichaam aangepaste geometrie. Speciale chassisafstellingen voor het betreffende gebruiksgebied en onderdelen die zijn afgestemd op de vrouwelijke lichaamsafmetingen zijn onderdelen van elke Liv fiets.

Liv fietsen zijn ontwikkeld om wedstrijden over de hele wereld te winnen. Maar ook op dagelijkse avonturen in de stad of in de natuur brengt een Giant Liv e-bike veel plezier. Liv Bikes is overtuigd van de eigen fietsframes, daarom geven ze er levenslange garantie op.

Het Liv Bikes assortiment - betrouwbare metgezellen voor de weg en off-road


Of je nu op grind rijdt, op asfalt of op de home trail, Liv heeft voor elk wensenprofiel en elk type rijder de juiste Liv fiets.

Actie voor vrouwen op Liv mountainbikes

Liv mountainbikes zijn populair bij vrouwen. Voor elke MTB en e-mountainbike van Liv wordt een speciale veringsafstelling toegepast. Deze is afgestemd op het beoogde gebruiksgebied en aangepast aan de vrouwelijke behoeften. Dit zorgt voor maximale prestaties bergafwaarts. Bergop trappen moet met minimaal krachtverlies gebeuren. De aangepaste Liv racefiets, Liv mountainbike, Liv gravelfiets en Liv e-trekking framematen in XS, S en M zijn afgestemd op de kleinere proporties van vrouwen en zorgen voor de juiste positie op de fiets. Elke rit wordt een echt avontuur, met de focus op het wezenlijke - het rijplezier. De Liv mountainbike en e-MTB modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor de verschillende disciplines. De Liv Pique en de Liv Embolden zijn echte trailfietsen. De Liv Intrique voelt zich meer thuis op zware trails en is niet bang om een fietspark te bezoeken.

Actie voor vrouwen op Liv mountainbikes

De Liv MTB en Liv e-mountainbike modellen op een rijtje:

  • Intrigue X E+
  • Embolden E+
  • Vall-E+
  • Tempt E+
  • Intrigue
  • Embolden
  • Pique

Voor elke ondergrond - de Liv e-bike modellen

Of het nu gaat om een ontspannen ritje met vrienden of een langere tocht: met de elektrische Liv trekkingfietsen ben je op elke situatie voorbereid. Met hun comfortabele geometrieën en sportieve rijgedrag zijn de fietsen een trouwe metgezel in het dagelijks leven. Ook de geïntegreerde technologie en de hoogwaardige afwerking maken de elektrische fietsen tot visuele hoogtepunten. De elektrische trekkingfietsen van Liv zijn verkrijgbaar met een laag of trapeziumvormig frame. Uiteraard worden ze geleverd met een verlichtingssysteem en spatborden die aan de veiligheidsvoorschriften voldoen. Zo ben je goed voorbereid op nachtelijke ritten of ritten in de regen.

De Liv trekking e-bike modellen op een rijtje:

  • Amiti E+
  • Allure E+

Koninginnen van de weg - de Liv racefiets & gravelfiets-modellen

Als je op zoek bent naar snelle ritten op de weg of buiten de gebaande paden, dan zijn de race- & gravelfiets-modellen van Liv de juiste keuze. Dankzij de anatomische pasvorm bieden ze veel comfort tijdens lange tochten en kun je altijd snel versnellen en soepel bewegen. Je hoeft je met deze modellen zelfs niet te verstoppen voor wedstrijden of meerdaagse tochten, omdat ze al lange tijd met succes in de professionele sport worden gebruikt.

Liv race- & gravelfiets-modellen op een rijtje:

Langma
Devote

Koninginnen van de weg - de Liv racefiets & gravelfiets-modellen

Liv fietskleding voor alle doeleinden

Liv Bikes is het enige fietsmerk dat uitsluitend fietsen en kleding voor dames produceert en heeft daarmee wereldwijd naam gemaakt. Liv fietskleding is altijd gericht op functionaliteit, comfort en prestaties. Dankzij het Liv Fit System kun je kiezen uit drie verschillende pasvormen, afhankelijk van het beoogde gebruik en je voorkeuren. Giant Liv shirts voor dames, Liv jassen, broeken, schoenen, mutsen en tal van accessoires zoals pompen en fietsgereedschap ronden het Giant Liv portfolio af.

Liv fietskleding voor alle doeleinden