Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

MET fietshelmen - voor zeker fietsen met comfort

De MET fietshelm is een van de belangrijkste onderdelen van je fietsuitrusting. MET maakt al sinds 1987 fietshelmen volgens de modernste technologie. Bij een val vangt een MET-fietshelm de impact op en draagt zo aanzienlijk bij aan de veiligheid op de weg en off-road. Bovendien ziet de helm er stijlvol uit dankzij de aerodynamische vorm. MET-helmen zijn verkrijgbaar voor professionele en recreatieve fietsers; het design varieert afhankelijk van het soort fietssport. De stevige MET Crossover fietshelm is bijvoorbeeld geschikt voor racefiets- en recreatiefietsen.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

De succes-story van het merk MET

Het bedrijf achter het merk MET is de onderneming MET SPA, gevestigd in de Noord-Italiaanse gemeente Talamona. Sinds de oprichting in 1987 is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van helmen; vandaag de dag is de expertise gebaseerd op 35 jaar ervaring en is het assortiment MET-helmen een van de omvangrijkste op de markt. Het doel hierachter is niets minder dan elke fietser - ongeacht leeftijd of soort fietssport - optimale bescherming te bieden. MET richt zich op de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen, innovatieve details en inspirerende designs. Daarnaast testen professionals MET helmen regelmatig op hun goede performance.

MET helmen in de meest uiteenlopende uitvoeringen en designs

Helmen van MET zijn verkrijgbaar voor mannen en vrouwen en, afhankelijk van de serie, ook in een unisex-versie of voor kinderen. De features en designs zijn individueel aangepast aan verschillende terreinen en rijstijlen. Geoptimaliseerde ventilatie, clevere sluitsystemen en innovatieve technologieën zoals het MIPS-systeem behoren tot hun speciale kenmerken, afhankelijk van het model. Bijpassende reserveonderdelen voor MET-fietshelmen vind je ook in onze BIKE24-onlineshop.

MET fietshelmen voor dames en heren - voor ijzersterke tochten

Outdoor-sporten en fietsen zijn erg populair bij zowel mannen als vrouwen. Hiervoor is een goede en veilige uitrusting nodig. De MET Crossover helm is een allrounder, bedoeld voor vele fietssporten. Dankzij reflectoren aan beide zijkanten en de achterkant en de insectenwerende, anti-allergische binnenvoering biedt deze MET fietshelm zowel mannen als vrouwen veel bescherming. De MET Estro MIPS is ontworpen als MET-helm voor racefietsers met MIPS-technologie voor veiligheid op bijzonder snelle routes. Je zult ook de geoptimaliseerde ventilatie bij lage snelheden waarderen.  

Voor lange tochten over asfalt en gravelpaden is de MET Allroad helm geschikt. De MET Miles helm heeft een stabiele in-mould polycarbonaat schaal en een EPS binnenschaal. De in vier richtingen verstelbare MET Strale helm met meerdere reflectoren behoort ook tot de MET-helmen voor mannen en vrouwen.

MET kinderhelm - zekere hoofdbescherming voor jonge fietsers

Vooral kinderen hebben hoofdbescherming nodig tijdens het fietsen. Daarom voldoet de MET kinderhelm aan de hoogste veiligheidsnormen. Afhankelijk van de serie zijn kinderhelmen ontworpen voor een specifieke hoofdomtrek of zijn ze flexibel verstelbaar. Aan de buitenkant kun je een MET-fietshelm voor kinderen herkennen aan de verschillende felle kleuren en kindvriendelijke motieven.

Laat je bijvoorbeeld inspireren door de MET-kinderhelmen uit de series Eldar, Crackerjack, Coyo, Elfo en Genio. Ontdek ook de speciale kenmerken van MET-helmen met MIPS-technologieën, die - zoals de Hoorey MIPS en de Eldar MIPS - dankzij een zwevende constructie rotatiekrachten effectief absorberen.

De MET-helm MTB en de racefietshelm voor wielrenners

Het spreekt voor zich dat je bij het mountainbiken een veilige en stabiele helm nodig hebt voor het rijden op oneffen wegen. De Parachute MCR is een transformeerbare MET-integraalhelm voor all-mountain, enduro en e-MTB. Dankzij de Magnetic Chinbar Release (MCR) kun je hem desgewenst ombouwen tot een half-shell, waardoor je twee helmen in één hebt. Het clevere bevestigingssysteem is ontwikkeld in samenwerking met FIDLOCK®.

De MET Roam MTB helm belooft ook veiligheid off-road, met zijn bijzonder puntige vorm en Safe-T-Orbital-verstelsysteem. Deze MET MTB helm heeft MIPS-C2-technologie aan boord, een hersenpanbeschermingssysteem dat rotatiekrachten afvoert bij een impact.

Meer helmen voor fietsavonturen vol actie:

  • MTB helmen van MET voor beginners, zoals de MET Echo fietshelmen
  • de MET Terranova helmen voor all-mountain-, trail- en e-MTB-rijders
  • de MET Trenta serie met carbon helmen voor professionele atleten en wielrenners
  • de MET Veleno serie met bijzonder comfortabele polstering en driepuntsbevestiging
  • de MET Rivale helmen met NACA-ventilatieopening, 360° verstelbare hoofdband en openingen voor een zonnebril

In onze BIKE24-onlineshop vind je je nieuwe MET-fietshelm inclusief MET-helm-onderdelen, zoals MET-helm-vervangingspads en bijpassende fietskleding.