Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Gaerne – comfortable fietsschoenen voor racefiets & MTB uit Italië

Gaerne staat wereldwijd bekend om fietsschoenen, sokken en overschoenen van de hoogste kwaliteit. Het succesrecept van het Italiaanse familiebedrijf uit Veneto zijn ervaren medewerkers, een strenge materiaalselectie en het gebruik van innovatieve technologieën. Het resultaat: functionele MTB-, triatlon- en racefietsschoenen voor dames en heren, die nieuwe normen stellen op het gebied van comfort, gewicht en design.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Gaerne - fietsschoenen uit passie & ervaring sinds 1962

Ernesto Gazzola richtte Gaerne in 1962 op, om ambitieuze bergsporters te voorzien van hoogwaardige outdoor-schoenen. Met de introductie van het klikpedaalsysteem, in het midden van de jaren tachtig, werd het assortiment uitgebreid met wielrenschoenen. Sindsdien zijn Gaerne bike-schoenen niet meer weg te denken uit de wielerwereld. Tot op de dag van vandaag ontwikkelt, ontwerpt en produceert het familiebedrijf in zijn eigen fabriek in de provincie Treviso. Daarbij is de filosofie van Gaerne het compromisloze streven naar kwaliteit, dat wordt bereikt door een strenge materiaalkeuze en voortdurende verdere ontwikkeling.
Het assortiment van de Italiaanse fabrikant strekt zich uit van klassieke racefietsschoenen via moderne mountainbike-schoenen tot wind- en waterafstotende fietsoverschoenen, sokken en andere accessoires; uiteraard allemaal in de originele Italiaanse stijl, gecombineerd met de nieuwste technologie.

Gaerne MTB schoenen & Gaerne racefietsschoenen - de perfecte combinatie uit comfort & een laag gewicht

Ben je graag langer op de fiets onderweg? Dan zijn de Gaerne Carbon G.Stilo en G.Chrono racefietsschoenen echt iets voor jou! Beide fietsschoenen zijn voorzien van het speciale Tarsal Support System, dat altijd zorgt voor de perfecte positie van je voet en zo een afgeronde en efficiëntere pedaalslag mogelijk maakt. De fijn afstelbare BOA-sluitingen en optimaal gevormde hielkappen garanderen de beste controle en een comfortabele, stevige pasvorm zonder drukplekken. Het microfiber bovenwerk met laserperforaties ventileert je voeten perfect en zorgt voor een uitstekende klimaatregeling tijdens het fietsen. En om ervoor te zorgen dat je elke Watt vermogen effectief op de pedalen krijgt, heeft Gaerne de G.Stilo en G.Chrono voorzien van een ultradunne en stijve EPS Lightweight Full Carbon zool.
De Gaerne Carbon G.Sincro MTB schoen is de allround zorgeloze schoen voor off-road rijden. Of het nu gaat om een trail-avontuur van enkele uren, een cyclocross-wedstrijd of een spontane gravel-tocht, de G.Sincro beheerst elke situatie zonder meer. Net als zijn tegenhanger voor op de weg - de G.Stilo - heeft hij twee BOA IP-1 micro-verstelbare draaisluitingen en het beproefde en geteste Tarsal Support System. Het versterkte carbon hielgedeelte biedt stabiliteit en betrouwbare bescherming tegen invloeden van buitenaf. Bij het ontwikkelen van de EPS Lightweight MTB carbon zool heeft Gaerne nauw samengewerkt met de ontwerpers en technici van Michelin. Het resultaat: een innovatief rubber lamellenprofiel dat grip en tractie biedt, zelfs onder extreme omstandigheden, en bovendien uitstekende zelfreinigende eigenschappen heeft.