Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Bergamont e-bikes en fietsen uit Hamburg

Voor Bergamont levert elke fiets of e-bike een doorslaggevende bijdrage aan de mobiele revolutie. De bike-fanaten uit Hamburg blijven nieuwe maatstaven zetten in de allroad- en e-urban-sector- met maximale integratie, perfecte ergonomie en een doordacht design-concept "straight from St. Pauli". Of het nu gaat om de met een designprijs bekroonde Grandurance Gravel Bike of de krachtige Bergamont E-Revox: van het idee tot de eindmontage staan bij elke e-bike of fiets van Bergamont kwaliteit en zekerheid voorop.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Thuis in Hamburg: zo is Bergamont ontstaan

Het succesvolle Hamburgse bedrijf Bergamont vindt zijn oorsprong in een in 1933 opgerichte fietsenwerkplaats, die zich midden in een slachthuis bevond, aangezien het uit een slagerij is voortgekomen. Vandaag de dag is de vestiging nog steeds gevestigd in de wijk St. Pauli. In de afgelopen jaren heeft Bergamont niet alleen hoogwaardige fietsen zonder motorondersteuning ontwikkeld, maar ook steeds krachtigere e-bikes. De kernwaarden van de fabrikant - herkomst, karakter en hartebloed - zijn terug te vinden in elke Bergamont-fiets, met of zonder elektromotor.

De kwaliteit van de frames van Bergamont-fietsen is opmerkelijk. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met de Technische Universiteit Hamburg-Harburg. Door middel van computersimulatie wordt de belastbaarheid van een frameontwerp onder verschillende omstandigheden getest.

Op deze manier kunnen fietsframes met een bijzondere stijfheid, maar tegelijk met veel demping ontstaan, die ervoor zorgen dat de krachtoverdracht optimaal is bij een hoog rijcomfort. Niet alleen bij de ontwikkeling, maar ook tijdens de productie worden alle e-bikes en fietsen van Bergamont intensief getest - ook door de medewerkers zelf. En laten we eerlijk zijn: als een fiets de drukte van Hamburg aankan, is hij overal ter wereld een goede keuze!

Bergamont fietsen

Met de urban-bikes van Bergamont ben je elke dag snel en veilig onderweg. De Bergamont Sweep is een combinatie van een stadsfiets en een racefiets en is daarmee een allrounder, die je in de stad snel en compromisloos overal heenbrengt.

Voor uitgebreide fietstochten heb je een fiets nodig die ook wel eens ruw terrein aankan. Met de trekkingfietsen van Bergamont ben je perfect uitgerust. Ze rijden soepel, zijn veelzijdig en overtuigen door ergonomische design-beslissingen. De Bergamont-trekkingfietsen van de series Vitess en Horizon maken een rechte en comfortabele, maar toch sportieve zithouding mogelijk. Zo kun je moeiteloos avontuurlijke dagtochten of gewone woon-werkritten aan.

De performance-bikes van Bergamont bieden je een modern, ongewoon design in combinatie met een sterke uitrusting voor elk doel. De Bergamont Grandurance bijvoorbeeld is een all-road-fiets met een bekroond design. De Bergamont Revox is de mountainbike onder de performance-bikes.

Bergamont e-bikes

Uiteraard heeft Bergamont ook e-bikes specifiek voor de city in het assortiment. De Bergamont E-Ville combineert traditioneel design en een lage instap met een elektrische aandrijving en is daarmee een ideale e-bike voor zowel mannen als vrouwen.

Voor elektrische ondersteuning op een trekkingfiets kun je ook kiezen uit de e-bike-series Bergamont E-Horizon en E-Horizon FS. De modellen van beide series zijn uitgerust met Bosch-motoren en de nieuwste PowerTube-technologie. De Bergamont E-Horizon FS is bovendien voorzien van een volledig geveerd 100/80mm-chassis. Dat maakt woon-werkverkeer met de fiets tot een echt alternatief.

Ook op het gebied van prestaties hoef je het niet zonder e-mobiliteit te stellen: de Bergamont-fietsen van de Grandurance- en Revox-serie zijn niet alleen ongemotoriseerd, maar ook verkrijgbaar als e-bike-variant.

Met een gemotoriseerde of ongemotoriseerde Bergamont-fiets kun je overal in stijl rijden. Bij BIKE24 vind je Bergamont-fietsen en -e-bikes voor mannen en vrouwen, maar ook unisex-modellen.