Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Selle San Marco zadels combineren traditie met passie

Selle San Marco staat voor meer dan alleen fietszadels. Dit traditionele merk, dat wordt gekenmerkt door tientallen jaren ervaring en een ongeëvenaarde passie voor racefietsen, brengt een stukje Italiaanse cultuur mee naar jouw fietstocht. Hier vind je niet alleen een zadel, maar een stukje fietsgeschiedenis, gevormd voor de toekomst. Ontdek hier, hoe een Selle San Marco zadel je rit naar een nieuw niveau tilt.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Van Rossano Veneto tot de wereldtop: de reis van Selle San Marco

In het jaar 1935 had de Italiaan Luigi Girardi de visie, om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van het fietsen met innovatieve zadels. Afkomstig uit het pittoreske stadje Rossano Veneto begon de oprichter van Selle San Marco aan een reis die werd gekenmerkt door passie en vakmanschap. Zadels van dit merk, zoals de legendarische Concor, zijn vandaag de dag nog steeds een voorbeeld voor veel fietszadels. Met een bijzondere focus op kwaliteit en comfort creëert Selle San Marco zadels voor elk type fiets, die populair zijn bij zowel profs als amateurs.

Offroad-meesterwerken: Selle San Marco's MTB-zadels

Voor mountainbikers zijn de MTB-zadels van Selle San Marco een game-changer. Ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan, bieden ze een perfecte mix van comfort en duurzaamheid. Hun ergonomische vorm past zich naadloos aan je rijstijl aan, terwijl de baanbrekende Superflow-uitsparing een effectieve drukvermindering geeft. De compacte fietszadels garanderen een fietshouding die zo natuurlijk is, dat het lijkt of ze een deel van jou zijn. Of je nu steile hellingen beklimt of snelle afdalingen bedwingt - de MTB-zadels van Selle San Marco bieden de perfecte balans tussen demping en ondersteuning.

Racefiets-performance opnieuw gedefinieerd met racefietszadels van Selle San Marco

De Selle San Marco zadels voor racefietsen zijn een perfecte symbiose van snelheid en comfort. Gevormd door tientallen jaren onderzoek, combineren ze een ultra laag gewicht met ergonomische precisie. Elk Selle San Marco fietszadel is een belofte van progressieve demping en ultiem comfort - hoe lang de rit ook duurt. Kies uit het assortiment carbon FX-zadels voor betrouwbare stabiliteit, de gevoerde Comfort-modellen voor extra comfort of de robuuste carbon-stalen zadels uit de Sport-serie. Met hun slanke vorm en gemaakt van geavanceerde materialen zorgen ze voor een efficiënte krachtoverbrenging en een ongeëvenaarde rijervaring.

Bestel je fietszadel San Marco direct bij BIKE24

Neem je de klassieke Concor of geef je de voorkeur aan het Selle San Marco MTB-zadel? Vind het model dat bij jou en je fiets past bij BIKE24! Je kunt hier bovendien alles krijgen wat je nodig hebt voor een allround succesvolle fietservaring. Naast stuurlinten van Selle San Marco kun je hier ook andere accessoires voor je fiets vinden, zoals helmen en fietsbroeken van vele andere fabrikanten. Een aankoop bij BIKE24 betekent gemak en een grote keuze in één. Van snelle levering tot een grote selectie - geniet van de voordelen van one-stop-shopping. Het is echt tijd: ga de weg op en ervaar puur fietsplezier!