Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Garbaruk - kettingbladen & cassettes in mechanische perfectie

Als het om kwaliteit en prestatie gaat, worden meestal geen compromissen gesloten. Vooral bij mountainbikes en racefietsen spelen prestaties een cruciale rol voor professionele wielrenners. Ongeacht of je in het terrein of op het circuit bent, je schakelt door verschillende versnellingen. Dit legt veel druk op de gebruikte onderdelen. Als de fietsketting er dan uitspringt, is dat niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. Daarom heeft Garbaruk hoogwaardige componenten ontwikkeld die zelfs grote krachten gemakkelijk kunnen weerstaan.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Het Garbaruk kettingblad heeft de fietsketting perfect onder controle

Zowel recreatieve fietsers als professionele sporters hebben het zeker meegemaakt: de fietsketting springt plotseling uit tijdens het schakelen. Om dit tegen te gaan heeft Garbaruk een kettingblad ontwikkeld dat de ketting steviger kan geleiden. Garbaruk kettingbladen zijn gemaakt van lichte metalen zoals aluminium of aanverwante legeringen. Daardoor zijn ze licht zonder aan stabiliteit in te boeten. De lange, afwisselend dunne en dikke tanden zorgen ervoor dat de ketting niet zo snel eruit kan springen. Bovendien garandeert de speciale tandvorm van de kettingbladen een comfortabele fietservaring, omdat het trappen merkbaar gemakkelijker wordt. Bij BIKE24 kun je kiezen uit ronde kettingbladen voor zowel racefietsen als mountainbikes.

Ovale kettingbladen voor zwaar terrein

Iedereen die met zijn mountainbike in zwaar terrein regelmatig bergopwaarts rijdt, zal veel plezier beleven aan het ovale Garbaruk kettingblad. Ook al lijkt het een beetje vreemd, met zo'n kettingblad kun je echt elke helling aan. De truc is de ovale vorm, die tijdens het trappen door de ketting wordt bewogen. Vooral downhill-liefhebbers vinden bij BIKE24 geschikte Garbaruk-fietsonderdelen om hun rit bergopwaarts gemakkelijker te maken. Zo kom je sneller bij het leuke gedeelte van downhill fietsen: de snelle rit bergafwaarts die je adrenaline doet pompen! De ovale kettingbladen kunnen ook op racefietsen worden gebruikt, maar ze komen het best tot hun recht op MTB's.

Garbaruk cassettes verhogen de prestaties van je mountainbike

Vooral mountainbikes zijn afhankelijk van betrouwbare en optimaal functionerende versnellingen. Het is niet ongewoon dat de fiets bij het schakelen bergafwaarts of bergopwaarts beweegt. De MTB cassettes van Garbaruk verhogen de prestaties van je mountainbike aanzienlijk, omdat ze gemaakt zijn van aluminium en een chromoly legering. Dit maakt deze onderdelen zowel licht als zeer robuust, zodat ze bestand zijn tegen de belasting van het schakelen terwijl je bergop rijdt. In combinatie met een Garbaruk kettingblad wordt de efficiëntie verder verhoogd, omdat het een stevige grip heeft op de fietsketting.

De Garbaruk derailleurkooi verbetert de fiets

Een langere derailleurkooi zorgt niet alleen voor een nauwkeurigere kettinggeleiding. Hij stelt je ook in staat een groter aantal versnellingen te gebruiken. BIKE24 biedt Garbaruk derailleurkooien voor SRAM-achterderailleurs aan. Deze maken betere prestaties tijdens het rijden en schakelen mogelijk. Verder biedt Garbaruk kooien aan die geschikt zijn voor de Shimano kettingbladen. Bovendien heeft Garbaruk achterderailleurrollers van aluminium voor beide typen achterderailleurs en dubbel afgedichte stalen lagers om beter te kunnen schakelen. Dit kan de prestaties van je mountainbike aanzienlijk verhogen.

Garbaruk onderdelen in verschillende kleuren

Het freestalent van de gebroeders Garbaruk beperkt zich niet alleen tot de kwaliteit van de fietsonderdelen die ze produceren. Ze zijn er ook in verschillende kleuren, waardoor je fiets er des te chiquer en individueler uitziet. Valeriy en Yuriy Garbaruk, die oorspronkelijk onderdelen voor motorfietsen ontwikkelden voordat ze deze kennis toepasten op fietsen, bieden je meer dan alleen maar onderdelen. Of het nu gaat om een blauwe derailleurkooi of een vermiljoenkleurige cassette - je fiets zal zeker indruk maken.

Naast hoogwaardige Garbaruk onderdelen die de prestaties van je fiets verbeteren, biedt BIKE24 ook fietsaccessoires en vele andere fietsonderdelen aan. Zo kun je je eigen fiets samenstellen die past bij jouw persoonlijke smaak en behoeften.