Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Lake - fietsschoenen voor bike-fans

Je hebt waarschijnlijk al eens ervaren hoe het voelt om ongeschikte schoenen te dragen op je fiets. Ze knellen gevoelige plekken bij het trappen of belemmeren het fietsen door hun vorm. Passend schoeisel is net zo belangrijk voor het fietsen als voor het wandelen. Anders zijn pijnlijke ervaringen met kwellende blaren het gevolg. Het merk Lake uit Evanston in de Amerikaanse staat Illinois biedt je hoogwaardige fietsschoenen voor elke behoefte.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Lake schoenen - ontworpen voor fietsers

Lake fietsschoenen zijn ontworpen voor zowel gelegenheidsfietsers als echte professionals. Ze zijn er in verschillende stijlen - bijvoorbeeld het model Lake CX238 in het zwart. Lake produceert voornamelijk schoenen voor racefietsers en mountainbikers. Maar ook triatlonners vinden bij BIKE24 de juiste schoenen voor hun sport. Dankzij de gestroomlijnde snit wordt je niet afgeremd door de wind. De hakken zijn laag en dienen om de fietspedalen stevig onder de schoenen te houden. Vooral voor gepassioneerde fietsers is het juiste schoeisel erg belangrijk. Fietsschoenen moeten zowel stevig als comfortabel zijn. Als dit niet het geval is, kan het plezier van het fietsen een pijnlijke nasleep hebben en het verlangen om te fietsen verminderen. Daarom is het kiezen van de juiste fietsschoenen cruciaal voor je toekomstige fietstochten.

Lake schoenen - ontworpen voor fietsers

Lake wielrenschoenen - de perfecte metgezel voor razendsnelle tochten

Als snelheid je doel is, is wind niet wenselijk. Racefietsschoenen zoals de Lake CX218 en Lake CX403 worden door hun vorm niet gehinderd door deze natuurkrachten. Bij BIKE24 vind je Lake racefietsschoenen voor zowel dames als heren. Lake biedt de perfecte symbiose van design en functie, zodat noch het comfort noch de stijl worden verwaarloosd.

Door elk terrein met de juiste Lake mountainbike schoenen

Lake biedt ook voor mountainbikers een reeks fietsschoenen aan, waaronder het model Lake MX238. Deze schoenen hebben een extra profiel dat je de nodige grip geeft tijdens je buitenactiviteiten. Dit is vooral belangrijk tijdens hellingen en afdalingen. Producten zoals de Lake MX168 ENDURO zijn speciaal ontworpen voor fietsers die liever buiten de verharde wegen rijden. Het model is stabiel en slijtvast - alsof het gemaakt is voor langere terreinritten. Vooral in de vrije natuur, waar je meestal niet op automobilisten of voetgangers hoeft te letten, worden de fietsschoenen zwaar belast. Natuurlijk biedt het merk ook Lake winterschoenen aan voor het koude seizoen. Producten zoals de Lake MXZ304 MTB winterschoen houden je voeten warm en droog tijdens je winterse fietstocht. Als je ritten je door besneeuwde landschappen voeren, kun je bij BIKE24 het beste een paar geschikte winterfietsschoenen uitzoeken.

Door elk terrein met de juiste schoenen

Lake triatlonschoenen voor triatleten

Lake biedt niet alleen schoenen aan die speciaal zijn ontworpen voor fietsers. In een triatlon moet het schoeisel niet alleen geschikt zijn om ermee te kunnen fietsen, maar moet het ook snel kunnen worden uitgetrokken. Triatlonschoenen zoals de Lake TX223 zijn ademend en bieden je maximaal draagcomfort. In de teenzone speelt ook ventilatie een rol, wat vooral in het model Lake TX322 duidelijk naar voren komt. De triatlon schoenen van Lake bieden veeleisende klanten een optimale mix van functie, comfort en design. Als sporter kun je je dan volledig concentreren op het parcours dat voor je ligt.

Fietsschoenen voor elke voetvorm

Of het nu voor vrouwen of mannen is - bij BIKE24 vind je gegarandeerd het juiste paar fietsschoenen. Als je bredere voeten hebt of gewoon meer comfort wilt, zijn modellen als de Lake MX176-X WIDE perfect voor jou. Lake fietsschoenen zijn geschikt voor alle fietsgerelateerde sportactiviteiten, of het nu gaat om mountainbike-avonturen in de vrije natuur of het dagelijkse werk van een fietskoerier. Bij BIKE24 vind je veel verschillende schoenmodellen die zowel geschikt zijn voor enthousiaste vrijetijdsfietsers als voor veeleisende professionele sporters. Naast Lake racefietsschoenen kun je bij ons ook gemakkelijk de volgende producten bestellen:

  • hakken voor diverse fietsschoenen van Lake
  • winterinlegzolen voor fietsschoenen van Lake
  • afdekkingen voor Lake pedaalplaten
Lake - schoenen voor fietsliefhebbers