Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid
Filter

Fietsbellen voor kinderen - plezier en veiligheid voor de kleintjes

Met de fietsbellen die speciaal zijn ontworpen voor kinderfietsen kun je plezier en veiligheid toevoegen aan de fietsavonturen van je kind! De kleurrijke en opvallende fietsbellen geven niet alleen een vleugje stijl aan de fiets van je kind, maar maken anderen ook attent op hun aanwezigheid. Met een eenvoudige installatie en een duidelijk geluid is dit accessoire perfect voor kinderen, om plezier te hebben en zich veilig te voelen terwijl ze de wereld om hen heen verkennen - met een eenvoudige kinderfietsbel wordt elke fietstocht spannender en veiliger! Verder lezen

Sorteren op Populariteit

Een fietsbel voor jonge fietsers

Fietsbellen voor kinderen hebben vaak speciale kenmerken en designs, die ze aantrekkelijk en geschikt voor kinderen maken.

Ze hebben een kleurrijk, opvallend design, dat de aandacht van kinderen trekt. Ze kunnen de vorm hebben van stripfiguren, dieren, bloemen of andere leuke elementen, die het gebruik niet in de weg staan. Ze veranderen zelfs een gewone kinderfiets in een blikvanger op het eerste gezicht.

Kinderfietsbellen zijn kleiner dan fietsbellen voor volwassenen en zijn speciaal ontworpen voor kinderfietsen. Ze hebben een geschikte diameter, zodat kinderen ze gemakkelijk kunnen bedienen met hun kleinere handen. Om ervoor te zorgen dat de grip optimaal is, voegen toonaangevende fabrikanten een duimhevel van antislipmateriaal toe. Of het nu warm is, regent of de handen van je kinderen vies zijn, ze kunnen de bel met één gebaar bedienen.

Ze zijn ook van andere veilige en duurzame materialen gemaakt, zoals slijtvast kunststof, dat bestand is tegen gebruik door kinderen. Weersinvloeden zijn ook geen probleem, want deze fietsbellen zijn gemaakt om de elementen en de effecten van de altijd aanwezige UV-stralen te weerstaan. Voor fietsbellen met meer metalen elementen vinden we aluminium of stalen details. De gewichtsbijdrage aan de fiets is verwaarloosbaar, dus maak je geen zorgen dat je kind uit balans wordt gebracht door deze extra's.

Als ze geactiveerd worden, produceren deze fietsbellen meestal een duidelijk en hoorbaar geluid, zonder te schel te zijn. Het doel is, om andere weggebruikers te waarschuwen zonder opdringerig of oorverdovend te zijn.

De kinderfietsbel is eenvoudig te monteren, zonder ingewikkeld gereedschap. Hij wordt meestal met een klem (variabel van 16 - 22,2 mm) of een eenvoudig klemsysteem aan het stuur van de fiets bevestigd. De variabele klemmen vergroten de compatibiliteit van de bel met veel kinderfietsen, zodat dezelfde fietsbel het kind gedurende zijn hele kindertijd kan vergezellen. Alleen fietsen met een speciaal stuur, zoals bijvoorbeeld BMX-fietsen voor kinderen, kunnen enigszins incompatibel zijn.

Over het algemeen zijn de kinderfietsbellen die je in onze shop vindt producten van hoge kwaliteit, met talrijke handgemaakte afwerkingen, die voldoen aan de geldende regelgeving voor kinderaccessoires.