Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

AXA - fietssloten & fietslampen en alles over veiligheid

AXA Stenman Industries is een bedrijf uit Nederland dat zich bezighoudt met het thema veiligheid. Naast beveiligingsoplossingen voor ingangen, ramen en toegangssloten is de afdeling AXA Bike Security een belangrijke pijler van het bedrijf. AXA heeft meer dan 115 jaar ervaring op dit gebied: AXA fietssloten, AXA fietsverlichting en beveiligingsproducten zoals dynamo's maken integraal deel uit van de AXA productportefeuille. AXA produceert in Nederland, Frankrijk en Polen.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Beveiliging tegen fietsdiefstal: AXA fietssloten

Fietssloten zijn de eenvoudigste en belangrijkste bescherming tegen fietsendiefstal. AXA heeft een breed assortiment fietssloten. Van lichtgewicht sloten voor kinderfietsen tot praktische AXA framesloten, AXA kettingsloten en extreem veilige AXA vouwsloten voor dure elektrische fietsen: AXA heeft gegarandeerd het juiste fietsslot voor jou.

De AXA Fold Ultra en de AXA Absolute zijn de twee topmodellen in het assortiment AXA-sloten. De AXA Ultra Fold is een compact vouwslot dat op elk frame past. Hij is uiterst compact en heeft een zachte behuizing die je lak beschermt. Een beschermdop voorkomt dat het vergrendelingsmechanisme wordt beschadigd door stof of vocht. De Ultra Fold is uiterst veilig en geschikt voor dure sportfietsen of elektrische fietsen.

De sloten van de AXA Absolute serie zijn flexibele en robuuste AXA kettingsloten. AXA Absolute sloten zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtes. Ze zijn flexibel en kunnen overal gemakkelijk worden opgeborgen. De dikke polyester coating beschermt de lak van je fiets. Het Absolute-slot is verkrijgbaar met een praktische klikfunctie: je hoeft de sleutel niet om te draaien om je fiets op slot te zetten. Als alternatief is er een model met een combinatieslot - goed voor je als je de sleutel soms vergeet of kwijt raakt. Overigens: Je fiets is nog beter beveiligd als je een AXA-frameslot combineert met een ketting.

Naast deze populaire AXA slotenseries zijn er ook kabelsloten, U-sloten en framesloten in allerlei uitvoeringen. Overigens: Als je ooit de sleutel van je AXA-slot kwijtraakt, kun je eenvoudig een nieuwe bestellen via de online service van AXA.

Beveiliging tegen fietsdiefstal: AXA fietssloten

Axa: de expert in fietsverlichting en -dynamo's

Licht op een fiets is een van de belangrijkste veiligheidselementen. AXA heeft veel ervaring op dit gebied en heeft de juiste verlichting voor elke fiets in zijn assortiment. Om onafhankelijk van batterijen altijd betrouwbare verlichting op de fiets te hebben, vertrouwt AXA op een oud, beproefd principe: de flankdynamo. Uitgerust met moderne technologie is deze vorm van energieopwekking nog steeds uiterst efficiënt. Uitgerust met extra grote waaiers bieden AXA-dynamo's een uitzonderlijk hoge verlichtingssterkte. Een AXA-dynamo genereert 6 volt/3 watt en voedt conventionele lampen die zijn ontworpen voor dynamogebruik. Natuurlijk biedt AXA ook de bijpassende lampen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en lichtsterkten. Samen met een AXA dynamo krijg je een betaalbare, betrouwbare set waarmee je altijd kunt zien en gezien worden.

Voor meer onafhankelijkheid: AXA batterijverlichting

Als je wilt zien en gezien wilt worden, maar geen dynamo wilt gebruiken, is fietsverlichting die op batterijen werkt de juiste keuze voor jou. AXA heeft verschillende modellen in zijn assortiment die zijn ontworpen voor betrouwbaarheid en een lange levensduur. 50.000 uur verlichtingstijd met één acculading zijn standaard bij AXA-lampen. Zelfs bij continu gebruik hoef je je jarenlang geen zorgen te maken over je lamp. AXA biedt bijpassende achterlichten voor het voorlicht. De door batterijen gevoede lichten van AXA kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan spatborden, de bagagedrager of rechtstreeks aan de voorvork en het stuur. Als je een set voor de voor- en achterkant nodig hebt, kun je deze ook bij AXA vinden.

Licht voor de e-bike: AXA voorlicht en AXA achterlicht

AXA verlichting is ook beschikbaar voor elektrische fietsen. Hier kunnen de lampen en achterlichten rechtstreeks door de accu van de fiets worden gevoed. Deze lampen werken met gelijkstroom van 6 tot 48 volt en passen op elke conventionele e-bike.

Axa: de expert in fietsverlichting en -dynamo's