Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Lazer Helmen - bescherming door innovatie

Is fietsen jouw passie? Of het nu gaat om racefietsen, gravelfietsen of mountainbikes, met een Lazer-helm ben je perfect uitgerust voor je avonturen. Lazer fietshelmen zijn onderverdeeld in de categorieën Road, Off-Road, Leisure en Kids, zodat je het juiste model kunt vinden voor jouw gebruiksgebied. Je kunt hier meer te weten komen over de verschillen tussen de afzonderlijke versies. Je nieuwe Lazer-fietshelm wacht online op jou bij BIKE24.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Lazer fietshelmen - de perfecte combinatie van veiligheid, design en comfort

Lazer-helmen bieden je de perfecte combinatie van innovatie en veiligheid. Daarachter zit namelijk expertise gebaseerd op 100 jaar ervaring. Het Belgische bedrijf Lazer is opgericht in 1919 en heeft dus meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van fietshelmen kunnen opdoen. Gerenommeerde wielrenners testen Lazer-fietshelmen al jaren in de praktijk.

Lazer racefietshelmen

Ben je een triatleet of tijdrijder die gepassioneerd is over het verleggen van grenzen? Met de Lazer Wasp Air ontdek je een aerodynamische helm met vizier en volledige ventilatie die wordt geleverd met innovatieve technologieën: het Laser Advanced Turnfit® afstelsysteem zorgt voor een veilige, comfortabele pasvorm, terwijl de Tripwire technologie zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom over de achterkant van de helm. Als je een Lazer tijdrithelm zoekt, neemt de gestroomlijnde Lazer Volante je mee naar de toekomst. De Lazer Victor is ontworpen als een snelle, wendbare helm. De Lazer Bullet 2.0 lost het dilemma van aerodynamica of ventilatie elegant op. Op het gebied van performance cycling zet de Lazer Genesis een nieuwe standaard als lichtste Lazer-helm. Hij is ook compatibel met de wind- en weerbeschermende Lazer Aeroshell en verkrijgbaar met het Multi Directional Impact Protection System MIPS.

Lazer MTB-helmen

Zijn spectaculaire trails en uitdagende sprongen jouw ding? Dan is de Lazer Jackal MIPS gemaakt voor jou. Uitgerust met het Lazer Advanced Turnfit® systeem, een goggle strap en een action-camera-bevestiging, wordt hij geleverd met een verstelbaar vizier en geoptimaliseerde ventilatie. Bij botsproeven met roterende krachten werd de Lazer Impala MIPS beoordeeld met vijf sterren voor veiligheid. Hij maakt indruk met een diepgetrokken helmschaal en EPS-impactbescherming, heeft een hoog draagcomfort dankzij het Lazer Advanced Turnfit® System en ziet er geweldig uit dankzij het slanke profiel. Voor downhill-racing is de ASTM-gecertificeerde Lazer Phoenix+ de eerste keuze. Hij is geïnspireerd door de motorcrosssport en biedt rondom bescherming voor je gezicht, een breed gezichtsveld en een verstelbaar vizier. Met de uitneembare polstering kun je de pasvorm aanpassen, terwijl strategisch geplaatste ventilatieopeningen oververhitting voorkomen.

Lazer recreatiehelmen

Fietsen is voor jou de ideale vrijetijdssport en je bent op zoek naar de juiste Lazer-helm? Of je je fiets nu gebruikt om je conditie te verbeteren, voor fietstochten met het hele gezin of voor woon-werkverkeer: in deze categorie vind je het juiste helmmodel. Ook als je op een elektrische fiets rijdt, ben je hier aan het juiste adres.

  • Lazer Cameleon: deze helm zorgt - onder andere door het Advanced Rollsys® System - voor een veilige rijervaring bij gravel-, trail- en weggebruik. De Cameleon MIPS kreeg vier sterren voor veiligheid bij botsproeven met rotatiekrachten.
  • Lazer Compact: dit one-size-fits-all-model combineert design met comfort en veiligheid. Het Turnfit® Plus-systeem belooft een goede pasvorm, terwijl de 21 ventilatieopeningen je hoofd koel houden.
  • Lazer Compact DLX: de luxe versie van de Lazer Compact helm overtuigt bovendien met een LED-achterlicht voor zichtbaarheid en veiligheid en een geïntegreerd insectengaas.

Lazer kinderhelmen

Fietst jouw kleintje net zo graag als jij? Met een Lazer-kinderhelm zijn ook kleine fietsers perfect beschermd.

  • Lazer Gekko: dit model beschikt over kenmerken zoals het Lazer AutoFit® verstelsysteem, uitgebreide beschermingssecties in het hoofd- en nekgedeelte, twaalf ventilatieopeningen en een geïntegreerd vizier.
  • Lazer Lil Gekko: deze Gekko kinderhelm is de versie voor peuters.
  • Lazer J1: ontworpen voor tieners, heeft deze Lazer helm de kenmerken van een volwassen-helm.