Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Bliz Brillen - voor een helder zicht met optimale bescherming

Bij het sporten in de buitenlucht heb je een duidelijk zicht nodig, aan de ene kant voor je veiligheid, aan de andere kant om zorgeloos van de natuur te kunnen genieten. Daarom is een goede sportbril zoals de Bliz bril (Active) onmisbaar omdat hij je ogen beschermt tegen sterke UV-straling en de elementen. De individuele modellen zien er ook nog stijlvol uit en ronden je outdoor outfit af. Ongeacht of het gaat om amateurs, bergbeklimmers of profs: Bliz zonnebrillen met lenzen in glinsterende kleuren maken indruk en beschermen de ogen op een betrouwbare manier.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Interessante feiten over de geschiedenis van Bliz

Met Bliz ontdek je een Zweeds sportbrillenmerk dat in 2007 werd gelanceerd. Het maakt deel uit van de Future Eyewear Group, die in 1984 werd opgericht als distributeur van zonnebrillen en leesbrillen. Het bedrijf is marktleider in Scandinavië en verkoopt meer dan 2,5 miljoen producten per jaar - in meer dan 15 landen over de hele wereld. De nadruk ligt op artikelen voor hardlopen, skiën en mountainbiken. De Bliz Active-bril wordt gedragen door vele vooraanstaande wereldklasse winter- en buitensporters.

Brillen van Bliz voor de best mogelijke oogbescherming

De modellen in de Bliz Fusion-serie bijvoorbeeld zijn voorzien van een Jawbone-technologie en verstelbare neuskussentjes die passen bij de vorm van het gezicht. De perfecte kromming en tint van de lenzen maken deze zonnebril van Bliz tot de perfecte metgezel voor sportactiviteiten in de buitenlucht bij intens zonlicht en sterke wind. Daarom biedt de Fusion-serie ook 100% UV-bescherming. Vooral tijdens het sporten in de buitenlucht is het belangrijk dat het hoornvlies beschermd blijft tegen te veel luchtcirculatie. UV-bescherming voor de ogen is ook essentieel voor bergbeklimmers die zich vaak op duizelingwekkende hoogten bevinden.

De Bliz zonnebril: voor maximaal comfort & met glazen in schitterende kleuren.

De lenzen van Bliz zonnebrillen zijn modieus ontworpen en vallen op door hun kleurnuances. Veel modellen zijn verkrijgbaar met lenzen in Multi Colour of in verschillende tinten blauw of roze. Het ontwerp van de brilmonturen belooft een hoog draagcomfort. Bovendien spreken sportbrillen van Bliz voor je gevoel voor mode. De Bliz-modellen uit de Breeze-lijn zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Met deze Bliz-brillen kun je de glazen op elk moment aanpassen aan je wensen en smaak. Met het Rubber Wire Core System kun je bovendien de pasvorm van je Bliz sportbril eenvoudig aanpassen. De Hydro Lens technologie maakt de lenzen weerbestendig en waterafstotend. Dankzij het technisch geavanceerde materiaal is de bril superlicht om te dragen zonder drukpunten te veroorzaken.

UV-beschermende brillen met gekleurde monturen

Gekleurde monturen en meerkleurige glazen vallen visueel op en beschermen de ogen tegen schadelijke UV-straling. Mooi gevormde monturen met gekleurde glazen zijn altijd een echte blikvanger. Dit is hoe je je professionele sportbrillen voorstelt. Ook de verschillend gekleurde glazen van sommige Bliz sportbrillen zijn een innovatie. Deze modellen zijn ideaal voor sprinten, omdat de bril zich aanpast aan de stand van het hoofd. Deze technologie is ook ideaal voor bergbeklimmers. Andere voorbeelden van Bliz zonnebrillen met een veelkleurig montuur zijn de Matrix en de Drift Glasses.

De passende accessoires voor je Bliz fietsbril

Het is verstandig om reserveonderdelen en verwisselbare glazen voor je modieuze Bliz-bril te hebben. Zo kun je je sportbril aanpassen aan de betreffende omstandigheden en je outfit. Bliz sportbrillen met verwisselbare glazen zijn daarom bijzonder praktisch. Nog leuker is het om verschillende monturen en lenzen te hebben die je naar believen kunt combineren. Zo worden je ogen optimaal beschermd – en wordt de Bliz-bril de kers op de taart van je outdoor sportoutfit. Ontdek ook de Rapid Optical Adapter van Bliz om je glazen op sterkte aan te brengen.