Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

KLICKfix stuurtassen, manden en bevestigingen voor je bike

Fietsen is leuk. Maar je merkt al snel dat daarvoor een paar fietsaccessoires nodig zijn - vooral als je bagage bij je hebt. Daarom zijn de hoogwaardige producten van KLICKfix belangrijk voor maximaal fietsplezier en optimaal comfort. Vooral de stijlvolle stuur- of zadeltassen mogen niet ontbreken op een langere fietstocht. Maar ook andere accessoires, zoals de KLICKfix stuuradapter en de bidonhouders van KLICKfix zullen je meteen overtuigen - zeker als je net op zoek bent naar accessoires voor aan je stuur.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Hoe het idee van KLICKfix is ontstaan

Achter de uitgekiende bedrijfsnaam KLICKfix gaan de twee gepassioneerde fietsers Rixen & Kaul schuil, die het bedrijf in 1988 hebben opgericht. Het idee van de stuuradapter voor het bevestigen van accessoires sloeg in als een bom, en met deze innovatieve fietsartikelen wisten de twee ondernemers meteen een grote klantenkring aan zich te binden. Het ingenieuze GTA-verbindingssysteem voor het bevestigen van bagagedragers, bidonhouders en andere accessoires heeft sindsdien talloze klanten ver buiten de Duitse grenzen voor zich gewonnen; KLICKfix-producten behoren nu tot de populairste artikelen voor fietsers.

KLICKfix stuurtas voor smartphone en shoppen

Praktisch, eenvoudig en compact is de KLICKfix Aventour Sport stuurtas. Aan de buitenkant ziet hij eruit als een fototas, maar aan de binnenkant biedt hij veel opbergruimte. In het transparante dekselvak kun je je smartphone en kaarten opbergen, terwijl de twee zijvakken met trekkoord ruimte bieden aan grote waterflessen. Dit maakt de stuurtas ideaal voor e-bikes zonder bidonhouder. De tas heeft bovendien een regenhoes, een binnenzak, een reflector en een schouderriem en is daardoor een praktische handtas voor tijdens het wandelen. De Aventour-producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld in zwart, met afgeronde hoeken en in grijs textiel. De KLICKfix Shopper biedt meer dan een conventionele stuurmand, want hij heeft een deksel voor het veilig opbergen van de inhoud en bescherming tegen diefstal en schade door weersinvloeden. Hij heeft ook een trekkoord en royale opbergruimte en kan worden opgevouwen als je hem niet gebruikt. De shopper is gemaakt van robuuste stof met een verstevigde bodem, heeft een verchroomd stalen handvat en brede draagriemen voor eenvoudig gebruik. Van de KLICKfix Micro via de KLICKfix PhoneBag tot de KLICKfix Stylebag: bij BIKE24 vind je in een handomdraai de perfecte KLICKfix stuurtas en accessoires.

KLICKfix fietsmand & fietstas

Behalve de veelzijdige KLICKfix stuurtas ontdek je ook de praktische KLICKfix zadeltas en de ruime KLICKfix Cargo fietsbox. Dit is een houten fietsmand met KorbKlip snelsluiting. De box bestaat uit houten panelen, die je dankzij een kliksysteem in een handomdraai in elkaar zet en opbergt om ruimte te besparen als je hem niet gebruikt. De KLICKfix-bagagedragermand met GTA-koppeling voor aansluiting op de GTA-adapterplaat en automatische vergrendeling is ook geschikt voor bevestiging aan het stuur. De reflector op de mand draagt bij aan de verkeersveiligheid in het donker. Voor bevestiging aan de achterkant zijn de bagagedragermand en de KLICKfix Classic Lowrider fietstas met een groot ritsvak in de deksel en een vak voor de regenhoes geschikt. De universele rail is ontworpen voor alle standaard lowriders en bagagedragers; de tassen zijn verkrijgbaar in een dubbelpak en zijn ook geschikt voor kinderfietsen. Andere voorbeelden van goed doordachte KLICKfix fietstassen zijn de Doggy Basket, de Rackpack en de Freepack City rugzak voor de zadelpen.

Klickfix bevestigingen voor je fietsmanden, tassen en boxen

De stijlvolle, ruime KLICKfix stuurtassen en fietstassen worden aangevuld met een breed assortiment fietsaccessoires. Allereerst is er het GTA-adaptersysteem, waarmee je je KLICKfix stuurtas en andere fietstassen aan je fiets kunt bevestigen, beveiligd tegen vallen en antislip. De KLICKfix GTA-adapterplaat voor bagagedragers fungeert als laadvlak en adapter om manden, tassen, kratten en boxen aan je fiets te bevestigen. De adapter heeft een centraal vergrendelingsmechanisme, zodat de fietsaccessoires die eraan bevestigd zijn, niet los kunnen komen van de houder tijdens het fietsen. Hiervoor klik je je bagagedrager in het midden van de plaat vast, terwijl de sleuven aan de zijkanten van de platen worden gebruikt om tassen aan te bevestigen. Het montagemateriaal voor de KLICKfix GTA-adapterplaat wordt meegeleverd.

Ook voor fietsers die een smartphone als navigatiesysteem gebruiken heeft KLICKfix een intelligente oplossing bedacht. De KLICKfix PhonePad smartphonehouder kenmerkt zich door de stabiele klittenbandbevestiging op buizen met een diameter van 15 tot 60 millimeter en het royale contactoppervlak. De smartphone kan 360° worden gedraaid en zo in staand formaat of oblong op de fiets worden bevestigd. Een extra adapter is niet nodig. Voor bidons zijn er stuurhouders en speciale tassen verkrijgbaar. Hier volgen nog enkele inspiraties uit het KLICKfix assortiment:

  • KLICKfix Phonepad houder voor mobiele telefoon
  • KLICKfix bidonhouder
  • KLICKfix producten voor het bevestigen van tassen, bagagedragers en bidons
  • KLICKfix stuuradapter voor e-bikes
  • KLICKfix GTA-adapter met koppeling voor veilige bevestiging van
  • KLICKfix bagagedragers
  • GTA-adapterplaat, in wiens rail de koppeling van de bagagedrager naar voren wordt geschoven
  • KLICKfix zadel-adapter
  • KLICKfix bidonhouderbevestiging Bottle Fix


Bekijk de slimme fietsaccessoires van KLICKfix bij BIKE24 en bestel snelle bevestigingsoplossingen in de vorm van stuurtassen, bagagedragers en adapters van het Duitse merk!