Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

ZYCLE - Slimme fietstrainers voor een optimale trainingservaring

Trainen op een rollenbank is een zeer efficiënte trainingsmethode - niet alleen als je niet buiten kunt rijden. Het wordt nog beter wanneer je een slimme roltrainer gebruikt zoals de ZPro van ZYCLE. In combinatie met 3D trainingssoftware wordt elke "rit" een belevenis. Zin in een Recover Ride op Mallorca of een trainingswedstrijd met je vrienden zonder je woonkamer te verlaten? Een ZYCLE Smart Bike Trainer maakt het mogelijk.

Verder lezen

De ZYCLE Bike Trainer: net als een vakantie, maar dan in je eigen woonkamer!

De ZYCLE Bike Trainer: net als een vakantie, maar dan in je eigen woonkamer!
Goethe zei al: "Waarom ver en wijd dwalen? Zie, het goede ligt zo dichtbij!" Minder poëtisch, maar toch echt geniaal, brengen de slimme roltrainers van ZYCLE dit motto in praktijk. Ze brengen je training op de fiets van de straat naar je eigen huiskamer. Ongeacht het tijdstip van de dag, het weer of het verkeer kun je op een ZYCLE fietstrainer je training afmaken. Dit heeft echter niets te maken met saai, monotoon trappen op een lawaaierige hometrainer. Roltrainers van ZYCLE zijn hypermodern en vooral: slim! Dit betekent dat je ze kunt verbinden met je computer en een bijbehorende trainingssoftware. Dit verandert saaie indoor-training in een spannende 3D-ervaring. Alleen of met vrienden, op je rondje thuis of op de legendarische Alpenpas: alles is mogelijk en het voelt helemaal echt.

Je kunt het volledige potentieel van de Zycle Smart Bike Trainer benutten als je hem gebruikt met de juiste simulatiesoftware. ZYCLE fietstrainers zijn compatibel met alle gangbare programma's:

  • Zwift
  • BKool
  • Rouvy
  • Trainerroad
  • Kinomap
  • Thesufferfest
  • Fulgaz

ZYCLE: maximale prestaties voor een lage prijs

ZYCLE wordt in twee opzichten gesteund door expertise: enerzijds heeft ZYCLE jarenlange ervaring. Ten tweede heeft het bedrijf in 2019 de roltrainingsdivisie van de Spaanse fabrikant BKool overgenomen. Daarom lijkt bijvoorbeeld de ZYCLE Smart ZPro sterk op het vroegere BKool-apparaat. Door deze geconcentreerde expertise is ZYCLE in staat goede technologie aan te bieden voor een lage prijs. ZYCLE Smart Bike Trainers bieden daarom een realistische rijervaring die je anders alleen van dure high-end apparaten kunt verwachten. Zo is een zeer nauwkeurige trainingscontrole mogelijk. De afwijking bedraagt slechts +/- 3 procent, wat een uitzonderlijk goede waarde is.

Realistische indoor-training zonder storende effecten

Veel indoor-roltrainers zijn luid en irritant. Dit ergert zowel je familie als je buren. Met een ZYCLE fietstrainer behoren dergelijke potentiële conflicten tot het verleden. Dankzij de magnetische weerstand en de uitzonderlijk stille ventilatie is de ZPro met slechts 75 db een van de stilste trainers op de markt. Bovendien is hij super stabiel gebouwd en staat hij absoluut stevig. Dankzij uitschuifbare telescopische poten staat de ZYCLE Bike Trainer stevig en zonder te wiebelen op de grond. Dit is opmerkelijk, omdat het apparaat een van de lichtste in zijn soort is, met een gewicht van minder dan twaalf kilo.

Train niet alleen thuis: neem de ZYCLE Trainer mee op reis!

Je weet hoe het is: de vakantieplanning komt eraan en terwijl de rest van de familie op zoek gaat naar plekken om te bezoeken, ben jij aan het plannen hoe je kunt doorgaan met trainen? Een ZYCLE Smart ZPro roltrainer is de perfecte oplossing voor je probleem! Met twaalf kilo is hij licht en gemakkelijk te vervoeren. Bovendien kun je hem inklappen, zodat hij nauwelijks ruimte inneemt als bagage. Zo kun je hem meenemen op reis en is je training gegarandeerd veilig! Overigens is de ZYCLE fietstrainer net zo geschikt voor gebruik bij wedstrijden. Als je hem bij je hebt, kun je overal beginnen met opwarmen, zodat je meteen na het startschot kunt beginnen. Voor deze (en andere) doeleinden heeft de ZYCLE ZPro een bijzondere eigenschap: met de optioneel verkrijgbare lithium-accu ben je volledig onafhankelijk van het stroomnet en kun je je ZYCLE Bike Trainer opstellen waar je maar wilt.

Train niet alleen thuis: neem de ZYCLE Trainer mee op reis!

Voor welke fietsen zijn de ZYCLE fietstrainers geschikt?

In principe verschillen de modellen Smart ZDrive en Smart ZPro van elkaar. Bij de ZPro wordt het achterwiel niet rechtstreeks in het apparaat geklemd. In plaats daarvan blijft het wiel in het frame zitten. De fiets wordt in zijn geheel op de roltrainer geplaatst en vastgezet met een snelspanner of steekas. Bij de ZDrive wordt het achterwiel eerst verwijderd. Op de rollenbank moet een geschikte cassette worden gemonteerd. Daarna kan de fiets zonder achterwiel in de trainer geklemd worden. Op deze manier biedt de ZDrive een nog realistischer rijervaring. Het benodigde vliegwiel maakt het apparaat echter wat zwaarder en logger.

De slimme roltrainers van ZYCLE zijn geschikt voor fietsen met wielmaten van 20 tot 29 inch. Er is een grote keuze aan assen voor de achterdriehoek om de fiets in de trainer te klemmen. Het maakt niet uit welke breedte, welke diameter en of het quick release of doorgaande as is: je zult de juiste as voor je fiets vinden. De ZYCLE fietstrainers kunnen bovendien gemakkelijk worden gekoppeld aan allerlei computers of tablets. Dankzij de nieuwste Bluetooth en ANT+ technologie zijn ze compatibel met alle gangbare platforms.

De ZYCLE Smart ZBike: maximaal trainingscomfort met de innovatieve indoor-fiets

Wil je rustig, efficiënt en realistisch trainen? Wil je je outdoor-fiets niet ombouwen om in je huiskamer te kunnen trainen? Dan is de ZYCLE Smart ZBike iets voor jou! Het is een compleet indoor-trainingssysteem dat in enkele seconden kan worden aangepast aan je lichaamsafmetingen. Dankzij het grote vliegwiel biedt het een uitzonderlijk realistische rijervaring. En met zijn riemaandrijving is hij bijna geruisloos. De ZYCLE Smart ZBike is uiterst nauwkeurig en biedt tot 2.000 Watt weerstand. Deze indoor-fietstrainer katapulteert je wintertraining naar een nieuw niveau!

De ZYCLE Smart ZBike: maximaal trainingscomfort met de innovatieve indoor-fiets