Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Syncros - sturen, stuurpennen, zadels en meer van precisie-fabrikanten

Hoogwaardige, uiterst innovatieve, moderne en zeer functionele fietsonderdelen zijn kenmerkend voor Syncros. Syncros sturen, stuurpennen, zadels, wielen en vele andere producten staan voor perfectie op het gebied van fietsonderdelen voor mountainbikers en racefietsers. Wat in 1986 in een privégarage begon, heeft de twee oprichters Pippin Osborne en Peter Hamilton wereldwijd succes gebracht. Vanaf het begin legden de twee hun hart, ziel en passie in het bedrijf Syncros.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

De bedrijfsfilosofie van Syncros & waarom het bedrijf zo succesvol is

De filosofie van het bedrijf is het ontwikkelen van fietsonderdelen voor compromisloos gebruik. Met hun fietsonderdelen zijn ze erin geslaagd een maatstaf of standaard te zetten voor duurzaamheid, stevigheid, hoge prestaties en een laag gewicht. Daarom zijn de onderdelen zowel bij mountainbikers als bij racefietsers wereldwijd populair! De samenwerking met talrijke professionele mountainbikers en racefietsers bij de productontwikkeling draagt in grote mate bij tot het succes. Elk nieuw Syncros stuur of elke nieuwe stuurpen wordt getest onder zware wedstrijdomstandigheden. De daar verzamelde feedback vloeit terug naar het ontwikkelingsteam. Op die manier kunnen de resultaten rechtstreeks in het product worden geïntegreerd. Deze cyclus wordt natuurlijk ook toegepast op Syncros zadels, zadelpennen of Syncros wielen.

Het bedrijf en zijn medewerkers bouwen de fietsonderdelen alsof ze voor henzelf zijn. Ze willen je helpen een onvergetelijke fietservaring te beleven - op de trails of op de weg.

Syncros fietsonderdelen zonder compromissen

Syncros is er vast van overtuigd dat je je op ruwe mountainbiketrails of snelle bergpaswegen geen zorgen hoeft te maken over je materiaal. Of het nu gaat om Syncros zadels, handvatten of een Syncros stuur-stuurpen-combinatie, het maakt niet uit. Onderdelen zoals Syncros pedalen zijn ontworpen om zelfs onder de zwaarste omstandigheden feilloos te presteren. Een mix van vakmanschap, aandacht voor detail en nauwkeurige CNC-technologie zorgt voor maximale kwaliteit in de productie. Deze productietechnieken worden gecombineerd met ultramoderne aluminium- en carbonmaterialen die Syncros betrekt van de beste leveranciers ter wereld. Als je op zoek bent naar fietsonderdelen die aan de hoogste eisen voldoen, dan vind je die bij Syncros.

Syncros - sturen, stuurpennen, zadels en meer

Het Syncros assortiment

Syncros begon met een product in de privégarage van de oprichters. Vandaag de dag biedt het bedrijf een ruime keuze voor veeleisende mountainbikers en racefietsers:

  • Syncros wielen
  • Syncros sturen
  • Syncros zadels
  • Syncros zadelpennen
  • Syncros stuurpennen
  • Syncros handvatten
  • Syncros balhoofden

Daarnaast biedt Syncros ook hoogwaardige fietsaccessoires. Diverse gereedschappen, pompen, bidonhouders, tassen, sloten, schoonmaaksets en spatborden zijn verkrijgbaar.

De Syncros atleten

De samenwerking met professionals uit verschillende disciplines is bepalend voor de productontwikkeling van Syncros. Geen wonder dat atleten uit verschillende disciplines zweren bij de hoogwaardige producten. Freeriders Vincent Tupin en Andrew Neethling zetten met hun stunts de producten enorm onder druk. Triatlon topper Sebastian Kienle test de lange afstandskwaliteiten van de fietsonderdelen. Het Scott DH Factory Team rond Dean Lucas, Marine Caribou, Florent Payet en Dylan Levesque zijn verantwoordelijk voor de downhill World Cup. En Nino Schurter en zijn teamgenoten van het SCOTT-SRAM MTB Racing Team zullen de Syncros componenten op de proef stellen bij zwaar cross-country gebruik.

Syncros fietsonderdelen zonder compromissen