Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

SiS – sportvoeding voor duursport en fitness

SiS is een sportvoedingsbedrijf dat sportvoedingsproducten aanbiedt voor professionele atleten en sportliefhebbers. SiS biedt drie kernproductlijnen: SiS GO met energiepoeders, isotone gels, energierepen en hydratatietabletten; SiS REGO, een assortiment dat het hele spectrum van recreatieve voeding omvat, en PROTEIN, waartoe WHEY20 behoort.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

SiS sportvoeding: voedselzekerheid op alle sportniveaus

Sinds 1992 voorziet Science in Sport in de voedingsbehoeften van atleten op alle niveaus, tot aan de Olympische Spelen aan toe, in een breed scala aan disciplines, van wielrennen tot zwemmen, van zevenkamp tot hardlopen.

Dankzij de constante input van haar experts, die ook gebaseerd is op feedback van topatleten, blijft de onderneming Science in Sport in de voorhoede van productinnovatie voor high-performance-sport. De passie waarmee het bedrijf werkt, getuigt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten.  

Elk product van Science in Sport wordt drie keer gecontroleerd op naleving van de lijst van verboden stoffen van het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA).

Zoals gezegd biedt SiS een breed assortiment producten voor sportvoeding. Laten we samen eens kijken hoe SiS energierepen, gels, poeders en bruistabletten je energie kunnen geven, je gehydrateerd kunnen houden en je kunnen helpen herstellen na lichamelijke inspanning.

Energy-bars en SiS energy gels

Hun wetenschappelijk geavanceerde formule, gebaseerd op jarenlang onderzoek, geeft je de juiste hoeveelheid energie op het juiste moment, zodat je je grenzen kunt verleggen en verbluffende resultaten kunt behalen. Of je nu op de weg fietst, over trails rent of in open water zwemt, de Energy-producten zijn je vertrouwde bondgenoten om elke uitdaging met kracht en vastberadenheid te overwinnen.

Energierepen en isotone gels zijn door SiS ontwikkeld, om je tijdens lichamelijke activiteit onmiddellijk van energie te voorzien. Ze bevatten koolhydraten en soms ook elektrolyten en vitaminen, om je prestaties te verbeteren en je energiek te houden tijdens trainingen en wedstrijden.

Dranken in poedervorm en bruistabletten

De speciaal ontwikkelde SiS-drinkpoeders en -bruistabletten zijn een slimme mix van wetenschap en innovatie, die ervoor zorgen dat je altijd de juiste hoeveelheid vocht en essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt om gehydrateerd te blijven tijdens intensieve trainingen en veeleisende uitdagingen.

Maak van hydratatie een belangrijk onderdeel van je trainingsplan en ontdek hoe deze SiS-producten je prestaties en algehele welzijn kunnen verbeteren. De drinkpoeders en bruistabletten bevatten belangrijke elektrolyten, zoals natrium, kalium en magnesium. Ze helpen de elektrolytenbalans in stand te houden en uitdroging tijdens intensieve inspanningen te voorkomen.

Spierherstel- en wederopbouwpoeder

Goed herstel na een intensieve training is extreem belangrijk en producten zoals SiS Rego Rapid Recovery Powder zijn door Science in Sport ontwikkeld om precies dat te doen.

Dit zijn geavanceerde producten, die niet alleen spiervermoeidheid verminderen, maar strategisch werken om het herstelproces te optimaliseren. Deze producten bevatten eiwitten en koolhydraten in combinatie met andere belangrijke voedingsstoffen om spierherstel te ondersteunen, glycogeenreserves aan te vullen en weefselherstel te bevorderen.

Deze producten voldoen aan de hoogste wetenschappelijke standaarden en zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar echte resultaten en welzijn op de lange termijn.

SiS: wetenschap voor de sport

SiS verlegt de grenzen van wetenschappelijk onderzoek en sportvoeding, om je te helpen, je meest ambitieuze doelen te bereiken. Elke stap die je zet, is gebaseerd op gedegen wetenschappelijke kennis, omdat wetenschap altijd centraal staat. Daarom is Science in Sport je vertrouwde partner, die je onvoorwaardelijk steunt op je weg naar een betere performance en een groter welzijn.