Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

GOREWEAR - innovaties in fiets- en hardloopkleding die je dichter bij je doelen brengen

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt GOREWEAR producten die jouw sportervaring nog beter maken. Ontstaan uit de vroegere merken GORE Bike Wear® en GORE Running Wear®, produceert het succesvolle merk GOREWEAR tegenwoordig hoogwaardige fiets- en hardloopkleding met wereldleidende textieltechnologieën zoals GORE-TEX®, die normen stelt op het gebied van draagcomfort en bescherming. Zodat je ook voor jezelf nieuwe normen kunt stellen, of je nu fietst of hardloopt.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

GOREWEAR – performance-kleding voor hardlopers & fietsers

Ben je klaar om jezelf te overtreffen? Klaar om nieuwe persoonlijke records te vestigen en gewoon steeds beter te worden, altijd op zoek naar de volgende uitdaging? Dan heb je in GOREWEAR je perfecte partner gevonden voor fiets- en hardloopkleding die je helpt om buitengewone dingen te bereiken. GOREWEAR baant de weg voor hardlopers en fietsers die hun doelen willen bereiken, of het nu gaat om de dagelijkse training of de volgende wedstrijd, zelfs in moeilijke weersomstandigheden.

Ambitieuze duursporten stellen je voor allerlei uitdagingen zoals regen, kou, hitte, om er maar een paar te noemen - GOREWEAR kent de moeilijkheden waarmee je te maken krijgt en doet daarom onvermoeibaar onderzoek naar nieuwe oplossingen voor wind- en waterdichte, ademende, verwarmende en verkoelende sportkleding op het hoogste niveau. Tegelijkertijd ligt de nadruk op het ontwikkelen van nieuwe technologieën die je dichter bij je doel brengen.

Ook regenachtige dagen zijn trainingsdagen - dankzij regenjacks van GOREWEAR

Cycling & Running Essentials van GOREWEAR - voor dagelijkse fietstochten tot langeafstandsavonturen

De lente/zomercollectie van GOREWEAR ondersteunt je passie voor persoonlijke vooruitgang. De designs zijn een eerbetoon aan de dagelijkse training en erkennen de alledaagse uitdagingen die de weg naar persoonlijke vooruitgang bepalen.

Contrast in kleur - met de Cold & Dark Systemen van GOREWEAR voor dames en heren

GOREWEAR Spinshift – robuustheid, performance en comfort in één

Ultramodern textiel zorgt niet alleen voor uitstekend comfort, maar helpt je ook om topprestaties te leveren onder alle omstandigheden. De Spinshift-collectie wordt gekenmerkt door bewezen technologieën, zoals het tweelaagse zitkussen van GOREWEAR, dat zelfs de meest intense belasting kan weerstaan. Je profiteert dus van duurzaamheid, topprestaties en comfort tijdens je dagelijkse ritten.

GOREWEAR Endure jack - het perfecte regenjack voor elke situatie

GORE-TEX INFINIUM™ - functionele fiets- en hardloopkleding voor een actieve levensstijl

In het najaar van 2018 lanceerde W.L GORE & Associates het nieuwe merk GORE-TEX INFINIUM™, dat het bestaande merk GORE-TEX® aanvult. Terwijl GORE-TEX® zeer specifieke, totaal waterdichte regenkleding is, gaat het bij GORE-TEX INFINIUM™ meer om functionaliteit, veelzijdigheid en vooral comfort. Het is gemaakt voor mensen met een actieve levensstijl die de grens tussen sport- en vrijetijdskleding vervaagt, maar die niet in de eerste plaats geïnteresseerd zijn in waterdichtheid. Of je nu naar je werk fietst en spontaan zin hebt in een ommetje op weg naar huis, of 's middags met vrienden in de stad afspreekt om 's avonds met hen een stukje te gaan hardlopen bij het meer - GORE-TEX INFINIUM™ biedt je in alle situaties prestaties en vooral veel comfort. En om je te beschermen tegen herfstige regenbuien is GORE-TEX INFINIUM™ langdurig waterafstotend.