Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

BIKE24 cadeaubonnen

Cadeaubonnen binnen enkele minuten. Onze cadeaubonnen zijn voor elke gelegenheid een goed idee.

 • Bestelling

  Bestel je persoonlijke waardebon online. Je ontvangt je waardebon binnen enkele minuten via e-mail. De e-mail bevat een pdf-bestand om af te drukken en cadeau te geven. De betaling gebeurt met een creditcard of een factuur. Als je voor de betaling via een factuur kiest, wordt de waardebon pas na ontvangst van de betaling geactiveerd. De waardebon zelf ontvang je vooraf.

 • Inwisseling

  De cadeaubon kan alleen via de online shop worden ingewisseld. Hij kan voor het volledige bedrag of voor een deelbedrag in de eerste stap van de bestelling worden ingewisseld. Het resterende bedrag blijft behouden en kan bij een van de volgende bestellingen worden ingewisseld.

 • Motieven

  Je kunt voor je waardebon kiezen uit vier verschillende motieven. Kies bij de bestelling van de waardebon je favoriete motief. Binnen enkele minuten ontvang je die via e-mail als pdf-bestand. De code en de waarde van de waardebon zijn daarbij in de vrije velden ingevuld.

 • Waarde van de waardebon

  Je kunt de waarde van de waardebon zelf bepalen. De minimale waarde bedraagt 10,00 EUR. De maximale waarde bedraagt 200,00 EUR. Waardebonnen kunnen niet in contanten worden uitbetaald.