Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Zone3 - bekroonde triatlonkleding en uitrusting

Het best beoordeelde triatlonmerk ter wereld kiest voor een atletische benadering van zijn kleding. Zone3 is opgericht door ex-triatleet James Lock en werkt samen met vele professionele atleten. Hun wetsuits en trisuits hebben meer prijzen gewonnen dan alle andere merken. Ervaar perfectie en verleg je grenzen. Met elke trek, elke wending en elke stap.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Uitrusting ontstaan uit Olympische dromen

Lang voordat het merk Zone3 zijn naam kreeg, was de oprichter James Lock bezig met het ontwerpen van zwemshorts en zwemvliezen die hij verkocht aan zwemmers en triatleten. Zijn producten waren niet alleen bedoeld om hem sneller te maken, maar ook om de vervulling van zijn Olympische droom te helpen financieren. Een langdurige blessure en een eersteklas ingenieursdiploma leidden er al snel toe dat hij zich volledig concentreerde op het bouwen van Zone3. Na de officiële lancering in 2004 werd het triatlonmerk snel succesvol in het Verenigd Koninkrijk en staat het nu internationaal bekend als een toonaangevende fabrikant van triatlon- en zwemkleding en uitrusting.

Beste ondersteuning voor beginners en profs

Zone3 biedt je pakken uit de series Advance, Vision, Aspire en Vanquish voor verschillende eisen, voor zowel sprinters als langeafstandssporters. Nauwkeurig passende snitten voor dames en heren, gemaakt van hoogwaardig materiaal, met flexibele schouderstukken, inzetstukken voor drijfvermogen en siliconen manchetten aan de benen zorgen ervoor dat je niet alleen snel door het water komt, maar ook snel door de wisselzone.

Triatlonpakken zoals de Activate en Aeroforce of een combinatie van top en short voldoen aan alle behoeften in training en wedstrijd. En voor de zeer lange afstanden zijn de Aquaflo en LAVA trisuits uitgerust met bijzonder ergonomische zitkussens en platte, beschermde naden. Het hoge comfort gaat echter niet ten koste van de prestaties. Naast het verhoogde drijfvermogen dat het pak biedt, zorgt een waterafstotende coating voor een verminderde waterweerstand. Het ademende materiaal zorgt bovendien voor een optimale zweet- en luchtcirculatie.

Wanneer je je grenzen probeert te verleggen, word je vaak blootgesteld aan extreme temperaturen. Met badmutsen, zwemsokken, handschoenen, calf sleeves, vesten en teenbeschermers van neopreen ben je in alle situaties goed beschermd. Al je uitrusting en andere accessoires voor je training of je volgende triatlon, zoals zwembrillen en zonnebrillen, handpeddels, boeien of elastische veters, kun je optimaal opbergen in de Zone3 rugzakken, zwemtassen en fietstassen.

Zone3 - uitrusting ontstaan uit Olympische dromen

Prijswinnend, zeer gewaardeerd en klantgericht

Geen ander merk heeft de afgelopen acht jaar een hogere gemiddelde beoordeling of meer productonderscheidingen gekregen van de tijdschriften 220 Triathlon, Triathlon Plus en Triathlete USA dan Zone3. Inclusief de eerste en enige 10/10 beoordeling in de geschiedenis van het tijdschrift 220 Triathlon. Vele andere prijzen, zoals Best in Class, Top Value en Game Changer of the Year, sieren de uitgekiende pakken. De uitstekende reputatie van het merk werd in 2018 letterlijk bekroond toen leden van de koninklijke familie de prestigieuze Queens Award for International Trade aan Zone3 overhandigden. En om ervoor te zorgen dat deze hoge kwaliteit altijd behouden blijft, luisteren de medewerkers goed naar hun klanten en proberen ze alle feedback te verwerken voor het volgende seizoen. Zo blijven de beoordelingen hoog en de klanten tevreden.

Zone3 - prijswinnend, zeer gewaardeerd en klantgericht