Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

CUBE racefietsen

De racefietsen van het merk CUBE bieden je de nieuwste technologieën en chique ontwerpen voor aantrekkelijke prijzen. Ongeacht of je beginner, hobby-wielerfanaat of getrainde triatleet bent - hier vind je wat je zoekt, want voor elke behoefte is er een bijpassende CUBE-racefiets. Robuuste aluminium en lichte, maar superstijve carbon frames, nauwkeurige versnellingen en hoogwaardige aanvullende uitrusting maken van elke tocht een belevenis.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Klassieke racefietsen van CUBE

Met de racefietsen van CUBE fiets je veilig, snel en comfortabel op alle wegen. De series CUBE Attain en CUBE Agree zijn ideaal voor lange tochten, ook voor nieuwkomers op het gebied van racefietsen. Met een optimaal ontwikkelde bike zoals de CUBE Litening C68:X sla je in elk peleton een goed figuur. De CUBE-racefiets overtuigt met elektronische versnellingen en enorm weinig luchtweerstand. 

Triatlon-racefietsen van CUBE

Voor de triatlonsport, de combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen, is niet alleen zware training, maar ook de perfecte uitrusting van doorslaggevend belang. Vooral voor de tweede triatlondiscipline is de juist technische uitrusting vereist. Met de racefietsen van CUBE zit je hier absoluut goed. De pijlsnelle, windkanaalgeoptimaliseerde modellen uit de CUBE Aerium-serie, die je ook als racefiets-framesets van CUBE kunt kopen, beschikken over absoluut stijve volledige carbon frames, waarin de laatste Watt-besparing geoptimaliseerd werd. 

CUBE-racefietsen voor cyclocross

Houd je meer van moeilijk begaanbaar terrein, modderige trajecten en herfst- of winterweer in plaats van asfalt en de zomerzon? Dan is cyclocross (CX) jouw wielersport! De fietsen uit de CUBE Cross Race-serie voldoen aan de speciale eisen van deze discipline. Ze zijn licht, snel en overtuigen met voor off-road-rijden geschikte, maar desondanks relatief smalle banden. Daardoor rijd je over bijna elke ondergrond, maar beschik je tegelijkertijd ook over de vertrouwde racefietsgeometrie, waarmee je goed tempo kunt maken. 

Gravel-bikes van CUBE

De trend van gravel-bikes kwam uit de Verenigde Staten en heeft zich hier allang gehandhaafd. Deze racefietsen zijn met name bedoeld voor grindpaden en licht off-road-terrein. Terwijl de CUBE Cross Race-modellen echte wedstrijdfietsen zijn, zijn de gravel-bikes van CUBE ideaal voor recreatieve of duursport geschikt. Met de fietsen uit de serie CUBE Nuroad, bijvoorbeeld de CUBE Nuroad Race of de CUBE Nuroad Pro, krijg je de optimale combinatie van geschiktheid voor off-road-rijden, endurance-geometrie en racefiets-spirit. CUBE gravel-bikes zijn niet in de laatste plaats overtuigend vanwege de mogelijkheid om tijdens meerdaagse reizen veel bagage mee te nemen.