Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid
Filter

Fietsmanden voor kinderen: de wereld is een speelplaats

Met een van onze onweerstaanbare fietsmanden kunnen kleine pedaalridders alles meenemen wat ze nodig hebben op hun snelle en leuke fietsavonturen! Laten we dus kennismaken met deze fantastische en bonte wereld vol plezier. Verder lezen

Kies een perfecte fietsmand voor meisjes en jongens uit onze collectie

In ons assortiment fietsmanden voor meisjes en jongens vind je manden die speciaal ontworpen zijn voor de fietsen van kleine fietsers.
Felle kleuren, stijlvolle designs volgens de laatste trends - je vindt zeker de perfecte voormand, of waarom ook niet een achtermand, voor de fiets van je kleine meid of jongen. We hebben zelfs een kinderfiets mandje voor een driewieler. Of wil je soms een kinderfietsmand mislopen die je kleine fietser geweldig zal vinden? Of de kinder fietsmand waarin je kleine deugniet haar bal kan meenemen naar het park?

Maar laten we eens kijken naar een aantal functies van zo'n praktisch kleine fietsmand kinderfiets.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid is topprioriteit voor de fietsen van onze kleine fietsers, ook als het gaat om accessoires.
Elk mandje kinderfiets is gemaakt van hoogwaardige materialen, om bij elke pedaalslag een veilig gebruik en betrouwbaarheid te garanderen, onder alle omstandigheden.

Gemakkelijke montage

De manden in onze selectie zijn zo ontworpen, dat je ze snel en eenvoudig aan het stuur of de bagagedrager van elk type kinderfiets kunt bevestigen, dankzij eenvoudige haken. Het bevestigingssysteem, zowel aan het stuur als aan de bagagedrager, is snel, intuïtief en veilig en zorgt voor optimale stabiliteit en veiligheid, zelfs op de hobbeligste ritten.

Unieke stijl, onovertroffen functionaliteit

Onze mandjes geven de fiets van je dochtertje of zoontje niet alleen een unieke stijl, maar bieden ook genoeg ruimte voor speelgoed, een snack of de helm van je kind als je stopt om... een tussendoortje te eten! Je kunt er elk voorwerp in opbergen dat zo belangrijk is voor je kind, dat hij of zij het mee wil nemen tijdens het fietsen. We hebben ook hondenmanden, maar voor de veiligheid van de fietser en hun harige vriend kun je deze beter aan de oudere kinderen overlaten.

En nu je alles weet over onze kindermanden voor aan stuur en bagagedrager, waar wacht je dan nog op?

Geef een buitengewone ervaring cadeau, geef een fietsmand kind cadeau

Creëer de voorwaarden voor onvergetelijke fietsavonturen voor je kind.
Met een van onze fietsmandjes voor meisjes of jongens, zwart of roze of in een andere kleur, wordt elk ritje een blijvende herinnering voor de rest van hun leven.

Kies je nieuwe fietsmand voor meisjes of jongens, doe hem in je winkelwagentje, voeg een van onze fietsaccessoires toe, zoals bijvoorbeel een kinderfietsbel als je dat wilt, en wij bereiden de verzending meteen voor; levering per koerier binnen enkele dagen op het adres van je keuze!

Geef een fietsmandje cadeau, die een wereld aan mogelijkheden opent!