Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

CUBE e-mountainbikes

Als hardtail of e-bike-fully - de CUBE e-MBT-modellen breiden je trail-opties met veel Bosch-power uit! De krachtige ondersteuning is nauwelijks zichtbaar op deze lichtgewicht fietsen. Je zou bijna denken dat het om gebruikelijke mountainbikes van CUBE gaat. Bedrijfseigen technologieën, hoogwaardige componenten en doordachte ontwerpen maken het totaalpakket van CUBE e-mountainbikes compleet.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Dat is kenmerkend voor CUBE e-mountainbikes

De e-MTB's van CUBE overtuigen door flexibiliteit, gering gewicht en betrouwbare ondersteuning op elk terrein. Bijna geen enkele aanbieder heeft zoveel verschillende e-mountainbikes als het merk CUBE. Als hardtail- of full-suspension-bike - in alle categorieën is er bij BIKE24 voldoende aanbod aan elektrisch ondersteunde CUBE-mountainbikes, zodat je gegarandeerd een model zult vinden met een ontwerp dat bij je smaak past. 

De krachtige Bosch-aandrijving en optimaal geïntegreerde e-bike-functies zoals het opladen direct op de MTB zorgen ervoor dat de e-bikes van CUBE ideaal voor je fietstochten zijn. 

Hardtail-e-mountainbikes van CUBE

Lange weekendtocht, woon-werk-verkeer of off-road-avontuur: Met een hardtail-e-MTB van CUBE beschik je over de perfecte uitrusting. Een bijzonder lichte mountainbike van volledig carbon, waarmee snel en moeiteloos fietsen mogelijk wordt gemaakt, is bijvoorbeeld de CUBE Elite Hybrid Race. Krachtige ondersteuning met intuïtieve e-bike-aandrijving en Bosch-techniek vind je ook bij modellen zoals de CUBE Reaction Hybrid SLT of de CUBE Reaction Hybrid Pro. De fietsen beschikken over een accu met veel bereik, een perfect afgestemde framegeometrie en zijn in vele ontwerpen verkrijgbaar. 

CUBE fully-e-MTB's

Met de CUBE e-bikes in fully-MTB-stijl rijd je ook vlot over onbegaanbaar terrein. De volledig geveerde e-mountainbikes van CUBE dempen schokken op betrouwbare wijze en zijn zo ideaal voor veeleisende downhill-afdalingen tijdens je off-road-tochten. CUBE biedt je bij alle series krachtige e-ondersteuning - daarbij is de keuze aan jou: 

  • CUBE Stereo Hybrid 120: De allrounder onder de CUBE e-mountainbikes is geschikt voor elke dag en voor MTB-tochten - een fiets voor elke gelegenheid! 
  • CUBE Stereo Hybrid 140: Deze e-bike biedt perfecte ondersteuning op alle trails. 
  • CUBE Stereo Hybrid 160: Hiermee worden zelfs de moeilijkste enduro-trails kinderspel voor de fietser. 

CUBE e-mountainbikes voor het hele gezin

Veel e-MTB's van CUBE zijn zowel als heren- alsook als damesmodel verkrijgbaar. Bovendien is er met de CUBE Acid ook een versie voor kinderen, die hun ouders willen evenaren. De mountainbike voor kinderen met elektromotor-ondersteuning is daarbij net zoals de e-bikes voor volwassenen aantrekkelijk door de beproefde Bosch-techniek in de trapas. Zo blijft niemand achter tijdens een tocht.