Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

CUBE mountainbikes – fietsen voor jouw off-road avonturen

Het bedrijf CUBE werd opgericht in 1993 en is nu een van de toonaangevende fietsbedrijven in Europa. Het Duitse bedrijf maakte al vroeg naam met zijn innovatieve CUBE mountainbikes in alle categorieën. Het grote aanbod is nog steeds een belangrijk onderdeel van het succesvolle concept. In het hoofdkantoor in Waltersdorf onderzoekt CUBE nieuwe innovaties en ontwikkelt van daaruit natuurlijk ook nieuwe CUBE MTB-modellen. De productontwikkeling van CUBE omvat een eigen testlaboratorium, waar de CUBE heren- en CUBE damesmountainbikes aan uitgebreide tests worden onderworpen.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Ontdek de trails met een CUBE MTB - een overzicht van de CUBE fullys & MTB hardtails

Zoals alle CUBE fietsen zijn de CUBE mountainbike fully en hardtail modellen bijzonder populair vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het grote assortiment CUBE MTB fullys en CUBE MTB hardtails zorgt ervoor dat elke mountainbiker het juiste model vindt. Om een beter overzicht te krijgen van het uitgebreide assortiment, hebben we de verschillende categorieën, toepassingsgebieden en modellen onderverdeeld.

Mountainbike CUBE – mountainbike fullys voor meer action en comfort

Met een CUBE MTB fully ben je goed voorbereid op elk avontuur. Tegelijkertijd krijg je dankzij de achtervering veel rijcomfort. Het gevoel van veiligheid tijdens het rijden wordt vergroot, omdat hindernissen je nieuwe CUBE mountainbike niet uit het lood laten slaan. Met een CUBE fully kun je je concentreren op het parcours en genieten van het rijplezier. Afhankelijk van het toepassingsgebied biedt CUBE verschillende modellen volledig geveerde fietsen aan. Natuurlijk zijn er ook talrijke CUBE carbon MTB's in het assortiment opgenomen.

De CUBE AMS serie is geschikt voor cross country en endurance gebruik. Als zware beklimmingen en epische afdalingen in gematigd terrein jouw soort mountainbiken zijn, dan ben je hier aan het juiste adres.

Het volgende CUBE fully platform heet Stereo. Deze CUBE fullys hebben een veerweg van 120 mm tot 160 mm en zijn geschikt voor verschillende gebruiksgebieden. De CUBE Stereo 120 is geschikt voor endurance- en trailritten. Als stijgingen en afdalingen in balans zijn, dan is dit model zeer geschikt voor jou. De CUBE All Mountain Stereo 140 is ontworpen voor trail en all-mountain gebruik. Hij combineert uitstekende rijeigenschappen bergop en bergaf met een krachtige veerweg voor veeleisende trails. Als je nog meer actie nodig hebt, is de CUBE Stereo 150 het antwoord. Hij biedt 150 mm veerweg en is geschikt voor gebruik op all-mountain en enduro trails. Met deze fiets kun je gemakkelijk een uitstapje maken naar het fietspark of de downhill trails in het bos verkennen. Met het model Stereo ONE77 dat werd ontwikkeld voor enduro- en gravity-gebruik, is CUBE nog een stap verder gegaan. Het eindpunt is de CUBE TWO15, een klassieke downhill fiets die zich thuis voelt op de downhill trails van de wereld.

Alle CUBE MTB Fully-modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Je kunt je nieuwe CUBE-fiets optimaal aanpassen aan je behoeften en je kunt ook het framemateriaal zelf kiezen - carbon of aluminium.

CUBE MTB hardtails – een combinatie van effectiviteit & hoge prestaties

Als een full-suspension CUBE-fiets te veel van het goede voor je is, is een CUBE-hardtail een alternatief. De CUBE mountainbike met voorvering biedt je namelijk een optimale combinatie van hoge rijprestaties en efficiëntie. Hij is geschikt voor normaal off-road- en MTB-gebruik en veeleisende cross country- en marathonwedstrijden. Er zijn verschillende CUBE hardtail MTB modellen om uit te kiezen voor de verschillende gebruiksgebieden.

CUBE onderscheidt zijn hardtails in vier categorieën:

  • CUBE active hardtails
  • CUBE endurance hardtails
  • CUBE cross country hardtails
  • CUBE dirt jump hardtails

Je kunt gemakkelijk de mountainbike vinden die het beste bij je past. De CUBE Active Hardtail modellen zijn geschikt voor normale MTB ritten op gravel en onverharde wegen, evenals gematigde paden in het bos. Populaire modellen uit deze categorie zijn: Access WS, Acid, Attention, Analog en Aim. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ze verschillen qua uitrusting en kleur van het frame.

CUBE endurance hardtails zijn sportieve mountainbikes waarmee je echte mountainbike-avonturen kunt beleven. Buiten de gebaande paden leveren deze CUBE hardtails optimale eigenschappen om je naar een hoger niveau te tillen. Modellen zoals de CUBE Reaction of CUBE Access WS zijn hiervoor bijzonder geschikt.

Voor maximale prestaties en minimaal gewicht zorgen de CUBE Cross Country Hardtails. Als je bij de volgende race een podiumplaats ambieert, zijn dit de modellen voor jou. De CUBE Elite C:68X en CUBE Elite C:62 geven je de ondersteuning die je nodig hebt om optimaal te presteren op de baan of tijdens een tocht met je vrienden.

Met een CUBE Flying Circus Dirt Jump Bike ben jij de koning van de lucht. Of het nu in een skatepark, dirt jump parcours of slopestyle terrein is, met de CUBE dirt jump bike krijg je veel airtime en kun je tricks uitvoeren.

CUBE e-Mountainbikes - elektrificerende mountainbike prestaties

CUBE e-bikes zijn razend populair in heel Europa en zijn overal te vinden, vooral in de mountainbike-sector. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een CUBE hardtail e-MTB of een prestatiegerichte e-MTB fully voor de Enduro trail. CUBE biedt e-bikes aan in alle categorieën en verkoopt ze met succes. De kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding spreken voor zich, dus je kunt een uitstekend functionerende e-mountainbike verwachten voor een eerlijke prijs. Innovatieve technologieën, krachtige motoren en sterke accu's zorgen voor langdurig mountainbike plezier met CUBE e-bikes.

Als je nu nieuwsgierig bent, maak dan kennis met het hele assortiment CUBE e-mountainbikes.

Daarnaast worden CUBE e-bikes onderverdeeld in hardtails en volledig geveerde (full-suspension) fietsen. Dit betekent dat je gemakkelijk een fiets kunt vinden die bij jouw rijstijl past. Het CUBE Stereo Hybrid platform vormt de basis van de e-bike fullys. Alle modellen, ongeacht hun toepassingsgebied, dragen deze naam. Vervolgens wordt onderscheid gemaakt in uitrusting en veerweg. Natuurlijk is elke CUBE Stereo Hybrid e-MTB verkrijgbaar in meerdere uitrustingsvarianten en kleuren tegen verschillende prijzen.

Als je geen full-suspension CUBE fiets wilt, zijn de hardtail e-bike modellen een alternatief. De modelnamen zijn dezelfde als voor de volledig geveerde fietsen. Alle e-hardtails dragen de naam CUBE Reaction Hybrid en verschillen qua uitrusting en veerweg. Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor alle soorten hardtail mountainbiken. In totaal heb je de keuze uit meer dan 80 verschillende hardtailmodellen met elektrische ondersteuning.