Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Mizuno - hardloopschoenen & stijlvolle high-performance kleding met traditie

Dankzij de innovatieve WAVE-technologie en het nieuw ontwikkelde MIZUNO-ENERZY-tussenzoolmateriaal biedt Mizuno elke loper een perfect dempende schoen, of het nu voor wedstrijden, baansessies, lange duurlopen op de weg of veeleisende trail-avonturen is. Behalve de hardloopschoenen biedt de Japanse sportfabrikant ook moderne en prestatieverbeterende kleding, die opvalt door veel technische details en veel comfort.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Hardloopschoenen van Mizuno – ontwikkeling in de loop van honderd jaar

De bedrijfsfilosofie van Mizuno is gebaseerd op het Japanse concept van "kaizen" - de "verandering ten goede". Het bereiken van "kaizen" vereist voortdurende optimalisatie door middel van duizenden kleine stappen op weg naar perfectie.

Sinds de oprichting in 1906 door de broers Rihachi en Rizo Mizuno is het bedrijf uitgegroeid van een bescheiden sportwinkel in Osaka tot een wereldwijd fenomeen. Hun missie? Als duurzame sportkledingfabrikant atleten helpen, hun ware potentieel te ontdekken en te realiseren.

Mizuno sportschoenen: technologie en innovatie als succesverhaal

Dankzij zijn revolutionaire technologieën is het Mizuno gelukt, door te dringen tot de top van de fabrikanten van sportartikelen. Met de bewezen WAVE-technologie en het nieuw ontwikkelde MIZUNO-ENERZY-systeem kan elke hardloper de juiste Mizuno-sportschoen vinden. De innovatieve technologieën van Mizuno-hardloopschoenen zorgen voor demping en stabiliteit - met daardoor een kleinere kans op blessures en een maximale performance tijdens het sporten.

De herontdekking van de tussenzool: de WAVE-technologie

Een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Mizuno is de uitvinding van de WAVE-technologie. Deze wordt tegenwoordig in individueel aangepaste varianten gebruikt in alle Mizuno-hardloopschoenen en biedt een unieke combinatie van demping en stabiliteit. De verschillende "wave"-vormen zijn zo geconstrueerd, dat de kracht van de impact over de hele schoen wordt verdeeld, waardoor de kans op blessures wordt geminimaliseerd en er een natuurlijk en zacht loopgevoel ontstaat op verschillende ondergronden en voor alle soorten lopers.

Een revolutie in demping: de ENERZY-technologie

Een andere belangrijke doorbraak in Mizuno's technologiepalet is de introductie van ENERZY-technologie in het tussenzoolmateriaal. Dit biedt uitstekende zachtheid en rebound en wordt gebruikt in geselecteerde Mizuno-hardloopschoenen - zodat je bijzonder veel energie kunt terugwinnen.

Mizuno schoenen voor fitness en running

Mizuno stopt zijn expertise in elke schoen - je voelt het bij elke stap. De producten zijn een bewijs van de ambitie van het merk, om de grenzen van de technologie te verleggen en zo aan de individuele behoeften van atleten te voldoen. Ontdek hardloopschoenen, hardloopbroeken, shirts, tops, sokken en jacks uit de bijpassende Mizuno-collectie:

  • Wave Inspire Collection: Mizuno-hardloopschoenen zijn ontworpen om de positie van de voet tijdens het hardlopen te corrigeren. Ze bieden de perfecte balans tussen stabiliteit en demping.
  • Wave Rider Collection: Mizuno's streven naar innovatie komt duidelijk naar voren in de Mizuno-Wave-technologie. Het zorgt voor een energiezuinige en responsieve loopervaring - vooral op lange afstanden.
  • Wave Sky Collection: Tijdens intensieve trainingssessies zijn maximale demping en comfort essentieel. De duurzame sportschoenen van Mizuno zijn ontworpen om je grenzen op te zoeken én te verleggen.
  • Wave Skyrise Collection: Het XPOP-schuim en de MIZUNO-ENERZY-technologie zorgen voor een vederlicht gevoel en zachte, stabiele demping bij elke stap.

Duurzame sportschoenen van Mizuno

Hoogwaardige producten die duurzaam zijn - is dat wel mogelijk? Bij Mizuno is het antwoord ja! Voor het familiebedrijf zijn duurzame hardloopschoenen geen trend, maar een filosofie. Voor de ontwikkeling van duurzame sportartikelen betekent dit concreet:

  • CO₂-voetafdruk reduceren: Mizuno streeft ernaar, om het afval dat ontstaat tijdens de productie en ook het energieverbruik te verminderen. Mizuno streeft ernaar, om in 2050 CO₂-neutraal te zijn.
  • Gebruik van duurzame materialen: Alle hardloopschoenen uit de gehele Mizuno-hardloopcollectie zijn tot 100% veganistisch en vegan-friendly.
  • MIZUNO CREW 21: Het Crew21-project is een wereldwijd milieu-initiatief dat in 1991 door Mizuno is gelanceerd. De missie: Mizuno's bijdrage aan de samenleving en de bescherming van onze planeet versterken.

Schoenen en kleding van Mizuno bij BIKE24 online kopen

Ontdek de uitgebreide selectie innovatieve sportschoenen en high-performance-kleding van Mizuno bij BIKE24. Met slechts één klik vind je alles wat je nodig hebt voor hardlopen en fitness. Geniet van het gemak van onze snelle verzending en vriendelijke klantenservice.