Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

SRAM AXS – brengt je verder

Stap op je fiets! SRAM's AXS™ elektronische versnelling voor mountainbikes en racefietsen maakt ongekende personalisatie en controle van je aandrijving mogelijk, wat je een ongekende rijervaring biedt. AXS™ verdiept de relatie tussen rijder en fiets. Ervaar ongelooflijke versnellingsprestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden!

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

SRAM AXS – Control. Personalize. Monitor.

Wil je de grenzen verleggen van wat mogelijk is en je door niets laten afleiden? SRAM heeft AXS™ ontwikkeld voor rijders zoals jij. Een intuïtief, krachtig versnellingsysteem waarmee je je kunt concentreren op wat belangrijk is: jouw tocht. SRAM AXS™ onderdelen kunnen worden verbonden met je smartphone en volledig worden gepersonaliseerd met de AXS™ app, het laadniveau kan worden gecontroleerd en racefiets- en MTB-onderdelen kunnen vrij met elkaar worden gecombineerd. Verzamel nuttige gegevens over hoe vaak je schakelt en welke tandwielen je het meest gebruikt - zodat je betere beslissingen kunt nemen over je cassettegradering en kettingbladmaat. Bovendien ontvang je onderhoudsherinneringen en firmware-updates.

SRAM RED eTap AXS

Al sinds 2016 werkt draadloos schakelen met de bekroonde SRAM eTap®-schakellogica, en nu tilt SRAM draadloos schakelen naar een nieuw niveau met het SRAM RED eTap® AXS™-versnellingssysteem voor racefietsen. Rijd je door als de weg ophoudt? Met AXS™ kun je racefiets- en mountainbikeonderdelen combineren en je gravelbike of cyclocrosser eindelijk een dropper post geven met de RockShox Reverb AXS™. Het hart van het elektronische versnellingssysteem is de SRAM RED eTap AXS™ achterderailleur, die werkt met cranks met 1 of 2 versnellingen. De Orbit™ technologie zorgt voor een stil en veilig kettingbeheer. Een verbeterde motor en betere signaaloverdracht zorgen voor sneller schakelen. Samen met AXS™ brengt de X-Range™ technologie nu 12 versnellingen naar de racefiets. Dit biedt een groter transmissiebereik en zorgt voor harmonieuzere versnellingen. Speciaal voor de 12-speed aandrijving is een ketting met unieke Flattop™-technologie ontwikkeld, die niet alleen smaller, maar ook lichter, stabieler en stiller is.

SRAM RED eTap AXS

SRAM Eagle AXS

Voor bergfanaten heeft SRAM de XX1 Eagle™, X01 Eagle™ en nu ook de GX Eagle™ mountainbike-groepen uitgerust met SRAM Eagle AXS™ connectiviteit. De 12-speed-groepen maken gebruik van SRAM 1x™ technologie en het X-SYNC™2 kettingblad. Een volledig nieuwe ontwikkeling is de Eagle AXS™ controller, die de noodzaak van versnellingskabels en hulzen overbodig maakt en je laat genieten van een volledig nieuwe versnellingservaring. Meer ergonomie, minder bedieningskracht, en de schakelpunten kunnen volledig worden aangepast. De keuze is aan jou: via de AXS™ app kun je bepalen welke controller omhoog of omlaag schakelt, of je kunt er je RockShox Reverb AXS™ elektronische dropper zadelpen mee bedienen. Het kernstuk van het hele AXS™ systeem is de SRAM Eagle AXS™ achterderailleur, die absoluut precies en stil schakelt. Met de intelligente Overload Clutch beschermt de achterderailleur zichzelf tegen schokken van buitenaf. Bij een schok wordt de motor ontkoppeld en kan de achterderailleur vrij bewegen.

SRAM GX Eagle AXS