Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

CUBE-kinderfietsen

De kinderfietsen van CUBE zijn, dankzij doordachte veiligheidsfuncties en een opbouw die aan de leeftijd is aangepast, de perfecte keuze voor de start in de leuke wereld van het fietsen. Van loopfiets en stadsfiets tot mountainbike: een CUBE-kinderfiets staat garant voor fietsplezier voor kinderen van alle leeftijden. De eerste langere gezinstochten kunnen zo binnenkort al worden gemaakt.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

CUBE-fietsen voor kinderen

Voor de hele kleintjes biedt CUBE kinderfietsen aan, die ervoor zorgen dat je kind fietsen snel leuk vindt. Met de CUBE Cubie-loopfiets in retrodesign kunnen kleine jongens en meisjes wedijveren met hun ouders en de eerste pogingen op twee wielen wagen. Daarbij oefenen ze op speelse wijze hun balans en bereiden zich voor op de spannende wereld van het fietsen. Door de lage instap en het lage zadel is de veiligheid altijd gewaarborgd. 

Wie oud genoeg is om op de pedalen te staan, kan kiezen voor een opvallende CUBE Cubie 160 of de CUBE Kid 200. De ketting is hier goed beschermd, zodat je kind daarmee niet in contact komen. De eenvoudig te bedienen velgremmen zijn geschikt voor kinderhanden, zodat je kleine altijd veilig kan fietsen. Ook het uiterst robuuste frame draagt hieraan bij. Afzonderlijke onderdelen en CUBE-kinderfietsaccessoires kun je meestal eenvoudig vervangen, zodat valpartijen niet direct dure reparatiewerkzaamheden met zich meebrengen. De CUBE Kid 200 is bovendien uitgerust met zeven eenvoudig te bedienen versnellingen van Shimano.

CUBE-mountainbikes voor kinderen

Als je zelf op een mountainbike rijdt, zal je kind je vroeger of later willen nadoen. Met een kinderfiets zoals de CUBE Acid 200 is je kind dan prima uitgerust. De CUBE-kinderfiets biedt kleine MBT-fans de ideale start en wordt een betrouwbare fiets op off-road-tochten. 

Door het geringe gewicht en de flexibele constructie is deze eenvoudig te hanteren. Ook het slanke stuur is optimaal voor kinderhanden geschikt. Voor de eerste stappen in e-mobility is dit model overigens ook als CUBE-e-mountainbike verkrijgbaar. 

CUBE-kinderfietsen voor jongeren

De CUBE-kinderfietsen zijn voor een bepaalde tijd geschikt - maar er komt een moment dat een groter model nodig is. Voordat ze echter overstappen naar een fiets voor volwassenen, wordt afhankelijk van de lichaamslengte een CUBE fiets voor jongeren aanbevolen. Voor kleine mountainbikers is bijvoorbeeld de CUBE Reaction C:62 Rookie geschikt. Deze is licht, snel en stabiel. Langere jongeren kunnen het beste direct kiezen voor een CUBE-mountainbike voor volwassenen of andere fietsen van CUBE