Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

SPONSER Sport Food - hoogwaardige sportvoeding volgens het nieuwste wetenschappelijke onderzoek

Getest en ontwikkeld door atleten en met atleten. Door zijn wetenschappelijke aanpak slaagt SPONSER er steeds weer in zeer functionele producten zoals repen, gels en dranken op de markt te brengen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en die een echte toegevoegde waarde bieden qua energie, power en prestaties.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

♯SPONSERYOURBEST

Met SPONSER SPORT FOOD kun je nog betere resultaten bereiken. Het Zwitserse bedrijf staat voor uiterst functionele sportvoeding voor zowel topsporters als amateurs. Of het nu gaat om training, wedstrijden of je ultieme fietsavontuur - SPONSER sportdranken en energierepen ondersteunen je op weg naar je beste prestaties. Energie en kracht door repen en gels voor jouw ambitieuze en sportieve levensstijl - maar ook voedingssupplementen zullen je helpen om je doelen te bereiken en succes te boeken.

TESTED

SPONSER® sportvoeding wordt op tal van sportevenementen met meer dan 100.000 atleten per jaar op de proef gesteld. Dit betekent dat niet alleen SPONSER® sportvoeding, maar ook jij de concurrentie altijd een stap voor bent.

TRUSTED

Veel bekende atleten stellen hun vertrouwen in SPONSER® Sport Food and Beverages. Een breed netwerk van atleten - van Olympische kampioenen tot recreatieve atleten - zorgt voor een waardevolle uitwisseling van ervaringen.

PROVEN

SPONSER® ontwikkelt zijn recepten onafhankelijk en op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en staat voortdurend in contact met gerenommeerde deskundigen op het gebied van sportvoeding, evenals met universiteiten, artsen en topsporters.

Wat is belangrijk voor jou?

ENERGIE & UITHOUDINGSVERMOGEN - SPONSER® repen, gels & sportdranken

Voor actieve duursporters en buitensporters zijn energie en vochtinname de hoogste prioriteiten als het gaat om maximale prestaties. SPONSER® biedt hiervoor goed verdraagbare producten in talrijke doseringsvormen, aangepast aan de activiteit en duur:

 • SPONSER® gels, repen en snacks: Exclusief en alleen verkrijgbaar bij SPONSER® zijn de hersluitbare gels in de tube. Met één hand te hanteren op de fiets, hersluitbaar, zonder hinderlijk plakken en smeren. Geschikt voor een snelle energievoorziening tijdens je sportieve uitdagingen.
 • Graanrepen geven langdurige energie. Ideaal als gevarieerd tussendoortje op je volgende fietstocht.
 • Energy-gums zijn lekker en maken je wakker. De praktische fruitgums geven je snel beschikbare energie en zijn ongelooflijk lekker.
 • SPONSER® sportdranken: Sportdranken en drankpoeders zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse sportleven. Met de SPONSER® COMPETITION® sportdrank is er een pH-neutrale drank beschikbaar. pH-neutrale sportdranken zijn voordelig voor een optimale maagtolerantie. Sportdranken van SPONSER® zijn daarom de ideale begeleider van je volgende fietstocht.
 • SPONSER® elektrolyten: Iedereen die meer dan 5 uur per week fysiek actief is, heeft baat bij een elektrolytensupplement in sportdranken. Elektrolyten ondersteunen de opname van water in het uitgedroogde lichaam en zijn bovendien onmisbaar voor de geleiding van spieren en zenuwen.

SPIEROPBOUW - SPONSER® eiwitshakes en BCAA's voor je krachttraining

Als je alleen maar werkt aan je uithoudingsvermogen, zul je uiteindelijk stagneren. Kracht en trainingsvooruitgang worden alleen bereikt als ook de spieren gericht worden opgebouwd. Harde intervaltraining en aanvullende krachteenheden vereisen speciale voedingsondersteuning.

 • SPONSER® eiwitshakes: Heerlijke eiwitshakes ondersteunen je lichaam met waardevolle aminozuren voor de spieropbouw. Geschikt voor gebruik na zware kracht- en duurtraining. Naar keuze als pure eiwitshakes of in combinatie met koolhydraten ook als regeneratieshakes.
 • BCAA-producten: Daag je lichaam uit en vermoei het! BCAA's (vertakte-keten aminozuren) spelen een belangrijke rol in het eiwitmetabolisme en kunnen zowel tijdens als na de training worden ingenomen.

SPONSER® PERFORMANCE SUPPLEMENTEN - om echt alle reserves te mobiliseren

Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging en wil je zelfs je beste prestaties nog overtreffen? SPONSER® Performance supplementen helpen je je doelen te bereiken.

 • Cafeïne. Activeert en bevordert de prestaties bij kortdurende inspanningen van hoge intensiteit.
 • Blood Flow. Een holistisch dieet bevat ook verschillende plantaardige ingrediënten die een positief effect hebben op de doorbloeding. Rode biet in combinatie met een tomatenextract vermindert de aggregatie van bloedplaatjes en is goed voor een gezonde bloedstroom.
 • Creatine. Bevordert de fysieke prestaties bij opeenvolgende trainingen van korte duur en hoge intensiteit. Het positieve effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 3 g creatine.
 • Beta-alanine. Supplementen van klasse A (Australian Institute of Sport) ondersteunen het lichaam bij zijn maximale prestaties. Dankzij beta-alanine kunnen de lichaamseigen carnosinevoorraden worden vergroot. Ideaal dus als voorbereiding op zware inspanningen.
 • Gezonde slaap. Niet alleen prestaties en het overwinnen van hindernissen tellen. Er moet ook voldoende aandacht worden besteed aan herstel. Plantenpreparaten voor ontspanning, magnesiumpreparaten om vermoeidheid te verminderen, en preparaten met vitamine C om het immuunsysteem te versterken zijn belangrijk om het algemene welzijn te ondersteunen.

SPONSER® voedingssupplementen voor een GEZONDE LEVENSSTIJL

Gezondheid en vitaliteit, een actieve levensstijl tot op hoge leeftijd in combinatie met een gezonde voeding zijn tegenwoordig belangrijke factoren in ons leven. Tegelijkertijd lijdt vooral de voeding onder stress en tijdgebrek en beïnvloedt het de andere punten negatief. Voedingssupplementen kunnen - zoals de naam al aangeeft - een gezonde en gevarieerde voeding doelgericht aanvullen en samen met een gezonde levensstijl een gunstige invloed hebben op het algemene welzijn.

SPONSER® Supplementen voor een GEZONDE LEVENSSTIJL

SPONSER® voedingssupplementen voor GEZONDHEID OP LEEFTIJD

Veel mensen willen tot op hoge leeftijd een actief leven leiden. Toch begint het lichaam achteruit te gaan. Het metabolisme vertraagt, terwijl de behoefte aan verschillende voedingsstoffen toeneemt. Voedingssupplementen kunnen een gezonde en gevarieerde voeding op oudere leeftijd doelgericht ondersteunen. In combinatie met een gezonde levensstijl dragen ze bij tot het algemeen welzijn.

SPONSER® voedingssupplementen voor GEZONDHEID op leeftijd

SPONSER® dranken en repen voor efficiënt HERSTEL na de training

Het doel van een optimale regeneratie is om sneller te herstellen, minder spierpijn te voelen en snel weer te kunnen presteren. Intensieve training en wedstrijden ledigen de energievoorraden en verzwakken de spieren in hun substantie. Voor kortere, minder energetisch veeleisende, maar wel spierintensieve inspanningen of tijdens caloriearme fasen kan het ook zinvol zijn om het koolhydraatgehalte wat te verlagen. Afhankelijk van de individuele situatie kunnen zelfs pure eiwitproducten worden gebruikt voor regeneratie. Het gevarieerde aanbod van regeneratieproducten van SPONSER® omvat verschillende doseringsvormen zoals dranken/shakes, regeneratierepen en aanvullende supplementen.

SPONSER® dranken, repen voor efficiënt HERSTEL na de training